herenhuis

herenhuis met aanpalend koetshuis

U vindt dit majestueuze herenhuis in het centrum van Kortrijk. Op deze eigendom werden geen compromissen gemaakt. Van de centrale ligging tot de impressionante gevel en van het stijlvol gerenoveerd interieur over de overvloed aan ruimte tot de gezellige stadstuin: alles is hier werkelijk aanwezig om de liefhebber van authentieke herenhuizen te bekoren. Het pand dateert oorspronkelijk van 1890 maar werd door de huidige eigenaars met bijzonder veel respect voor de authentieke elementen gerenoveerd waardoor het karakter van het herenhuis volledig behouden blijft. Alle kamers zijn nu afgewerkt in eenzelfde strakke stijl met zwart-wittinten en zijn hierdoor magnifiek op elkaar afgestemd.

 

Op het gelijkvloers en de eerste verdieping werd een exclusieve boetiek uitgebaat, op de tweede en derde verdieping is er een ruime woongelegenheid met dakterras. Dankzij de enorme oppervlakte biedt dit herenhuis een zee aan mogelijkheden voor wie er een zelfstandige activiteit wil uitvoeren.

Wij bieden dit pand aan samen met het voormalige koetshuis in de Minister Tacklaan 2 te Kortrijk. Deze aanpalende charmante panden, samen goed voor meer dan 1000 m² grondoppervlakte in het centrum van Kortrijk, bulken van het potentieel.