Advies

Van der Build, dat deel uitmaakt van Dewaele Vastgoedgroep, heeft al meer dan 25 jaren ervaring als professionele makelaar van residentieel, bedrijfs- en luxevastgoed. De afgelopen jaren hebben wij dan ook heel wat kennis vergaard, waarmee wij u van dienst kunnen zijn in de verkoop van uw eigendom.

advies over luxevastgoed

Heeft u advies nodig over woonvastgoed of over bedrijfsvastgoed? Klik op een van de onderstaande knoppen en u wordt doorverwezen naar onze adviespagina's op Dewaele | vastgoed met advies, dan wel naar Turner, bedrijfsvastgoed.

Advies over woonvastgoed

Heb ik recht op bepaalde premies bij de aankoop van een woning? Wat is een postinterventiedossier? Hoeveel notariskosten moet ik betalen? Eerst kopen en dan verkopen of omgekeerd? Op al deze vragen geven we graag een antwoord.

Ontdek het antwoord op veelgestelde vragen

Advies over bedrijfsvastgoed

Bent u zelf ondernemer? Ook op uw vragen over bedrijfsvastgoed vindt u het antwoord bij ons. Wat bij de aankoop van een handelspand waar al een huurder in zit? Planbaten en planschade: wat betekent dit? Indexering van de huurprijs bij handelshuur en gemene huur.

Ontdek het antwoord op veelgestelde vragen