Financieel beheer

Bij een financieel beheersdossier nemen wij naast de verhuring van het pand ook de financiële opvolging op ons. Dit wel zeggen dat wij op zoek gaan naar een geschikte huurder voor uw eigendom, alsook dat wij de betalingen van de huurder correct en stipt opvolgen. 

 


Correcte waardebepaling

Correcte waardebepaling

Onze ervaren makelaars beschikken over een uitstekende marktkennis en weten uw eigendom naar waarde te schatten. Op deze manier optimaliseren wij de slaagkans op een zo hoog mogelijke huuropbrengst voor uw eigendom. 

Opvolging financiële luik

Opvolging financiële luik

Van zodra we een huurder gevonden hebben voor uw eigendom, gaan we van start met de betalingsopvolging. Op die manier hoeft u zich tijdens de verhuurperiode geen zorgen te maken over de opvolging van de betaling. Wij staan namelijk in direct contact met de huurder(s) en storten maandelijks correct en stipt de huurgelden door naar uw rekening. 

Vrijgave waarborg

Afwikkeling waarborg bij uittreding huurder

Op het einde van de huurperiode wordt de controle-rondgang aan de hand van een plaatsbeschrijving georganiseerd door Van der Build, zodoende eventuele schade vast te stellen en de vrijgave van de waarborg te regelen.


Op zoek naar een andere verhuurformule?

Ontdek onze 4 verhuurformules

Ik wil mijn eigendom verhuren

Contact met ons opnemen