Beleef het ultieme gevoel van luxe en comfort in Liebaertshof

Liebaertshof Kortrijk

Dit luxueuze woonproject in Kortrijk dankt haar naam aan de gewezen minister Libaert. Het project voorziet 42 high-end appartement met een open zicht en een bijzonder hoog kwalitatieve afwerking, en is terug te vinden in de omgeving rondom de Leie. Hier geniet je van een unieke ligging tussen de Gouden Rivier en het kanaal Kortrijk-Bossuyt, vlak bij het vernieuwde Buda-eiland én het centrum van de stad.

Uniek wonen langs de Leie

Naast een ideale ligging in Kortrijk ervaar je in Liebaertshof een unieke combinatie tussen esthetiek, klasse en een sterke architectuur op een gedroomde locatie. Het project maakt plaats voor twee residenties, Residentie Julien en Residentie Marie, die beide inzetten op een tijdloze architectuur en een aangename woonomgeving. 

Residentie Marie, gelegen langs de Ijzerkaai, biedt plaats aan 26 high-end appartementen, die variëren tussen 138 en 218m². Dankzij de sterke architectuur levert elk appartement je een maximum aan lichtinval, een ruime leefruimte, een mooi terras en een prachtig zicht over het water, op groen of op de omliggende omgeving. 

Ook in Residentie Julien, dat opgetrokken wordt langs de Ijzerkaai, zijn de belangrijkste uitgangspunten van de 16 kwalitatief afgewerkte appartementen ruimte, wooncomfort en duurzaamheid. Deze appartementen beschikken over oppervlaktes tussen 138 en 234m² en bezorgen u een optimaal comfort. 

Duurzame investering voor de toekomst

De bouwheer en architecten van dit woonproject zetten bij de bouw van Julien en Marie in op een duurzame investering met een vooruitstrevende technische uitvoering. Zo werd gekozen voor doorgedreven energetische materialen op vlak van isolatie, ventilatie, verwarming, elektrisch verbruik en mobiliteit. 

Kortom: tijd om actie te ondernemen! Twijfel niet langer en neem contact op met Van der Build Kortrijk. Wie weet woon jij binnenkort in dit exclusieve woonproject. 

Liebaertshof

Nieuwbouwproject Liebaertshof

Liebaertshof Kortrijk Liebaertshof Kortrijk
Liebaertshof Kortrijk Liebaertshof Kortrijk
Liebaertshof Kortrijk Liebaertshof Kortrijk