Duik de zomer in vanuit uw exclusieve poolhouse

Poolhouse

Na maandenlang uitkijken is het eindelijk zo ver: de zomer! En er bestaat haast geen betere plek om van de zon te genieten, dan aan het zwembad. Wilt u nog net dat tikkeltje meer? Dankzij een poolhouse die voorzien is van alle luxe en comfort, blijft u de hele dag in een heerlijke zomerstemming.

Verlengstuk van uw huis

Als het weer wat meezit, kan u dankzij een poolhouse nagenoeg al uw vrije momenten aan het zwembad spenderen. U kan er al uw spullen voor het zwembad in onderbrengen, zodat de tuin netjes opgeruimd blijft. Maar een poolhouse kan ook een verlengstuk zijn van uw huis. Maak van de benedenverdieping en het overdekte terras een ruimte waar u met al uw gasten kan samenzitten en maaltijden kan klaarmaken in de bijhorende buitenkeuken. Of transformeer uw poolhouse tot een luxueus gastenverblijf voor uw bezoek, zodat ze na een gezellig tuinfeest de wagen niet meer in hoeven. 

Elk zwembad zijn poolhouse

Heeft uw zwembad een bijzondere stijl of een uniek karakter? Probeer die stijl dan ook door te trekken naar het ontwerp van uw poolhouse. Een zwemvijver met vooral natuurlijke, donkere kleuren contrasteert fel met een licht gekleurd bijgebouw. Een poolhouse dat in hout is afgewerkt daarentegen, sluit perfect aan bij de ecologische look van een zwemvijver. Stem de twee op elkaar af en maak van uw tuin een uitgebalanceerd geheel. 

Op vakantie in eigen tuin

Een dagje doorbrengen aan het zwembad, geeft u het gevoel dat u een luilekkervakantie spendeert aan de Franse Rivièra of de Spaanse Costa. Na de lunch droomt u heerlijk weg tijdens een siësta op het zonneterras, in de late uurtjes zit u op datzelfde terras gezellig rond een vuurtje met een lekker glas wijn. Bent u eerder het uitbundige type? Organiseer dan een heuse poolparty voor uw beste vrienden. Dankzij de bar en koelkast in uw poolhouse hoeft u niet naar binnen te lopen om hen de perfecte cocktail te kunnen aanbieden. 

Het hele jaar door

Wie aan een poolhouse denkt, denkt in de eerste plaats aan de zomer. Maar ook tijdens de wintermaanden kunt u op allerlei manieren van uw poolhouse genieten. Waarom maakt u er geen privé wellnessruimte van, met een Finse sauna, een hamam en jacuzzi? Echte waaghalzen kunnen nadien meteen een frisse duik nemen in het zwembad. Al is dat wellicht niet voor iedereen weggelegd.

Een moderne poolhouse is veel meer dan een plekje om uw zwemspullen en zonnebedden in te stockeren. Het is een luxueuze aanvulling op uw bestaande woning, een extra troef om van de zomer te genieten zonder u zich ergens zorgen over hoeft te maken. Tenzij het weerbericht, misschien...