Exclusief wonen in het centrum van Kortrijk

domus-kortrijk

Wie deel wil uitmaken van een kleinschalige luxeresidentie heeft met nieuwbouwproject Domus een absolute parel te pakken. De architecten van het project kozen voor een spectaculaire gevel gecombineerd met een strak landelijk interieur op een topligging op de prachtige Grote Markt van Kortrijk, wat van Domus een exceptionele woonplaats maakt.

Uniek wonen

Het kleinschalige project bestaat uit 6 appartementen, met een mix van twee- en drieslaapkamerappartementen in het hartje van Kortrijk. Alle deze luxe appartementen in Kortrijk worden fenomenaal afgewerkt en beschikken over 2 terrassen waar het van ‘s ochtends tot ‘s avonds aangenaam vertoeven is. Bovendien kan een garage aangekocht worden op het gelijkvloers van het gebouw. Een absolute troef aan deze residentie in het centrum van Kortrijk.

Het nieuwbouwproject ligt vlak bij het openbaar vervoer en is makkelijk te bereiken met de fiets of wagen. Ook scholen of horecazaken liggen binnen handbereik. Kortom: Domus is uniek wonen op een topligging met alles binnen handbereik.

Ideale investering

Nog niet overtuigd? Dan trekt de mogelijkheid tot investeren je misschien over de streep. Een appartement in het centrum van Kortrijk is niet alleen interessant voor huurders, maar ook voor investeerders. De vraag naar huurpanden in Kortrijk is groot en zeker in centrumsteden blijft die vraag stijgen. Bovendien worden nieuwbouwappartementen heel snel verhuurd, waardoor investeren een slimme keuze blijft. Want wie wil niet wonen in het centrum van een bruisende stad, omgeven door luxe?

 

Benieuwd om de site van dichtbij te ontdekken? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend bezoek aan ons modelappartement.

 

domus-kortrijk Residentie Domus
domus-kortrijk Residentie Domus
domus-kortrijk Residentie Domus

De juiste zonnepanelen bezorgen u een optimaal rendement
18 December 2018

De juiste zonnepanelen bezorgen u een optimaal rendement

Nog steeds kiezen heel wat mensen voor zonnepanelen. Dat wijst erop dat het ook zonder groenestroomscertificaten rendabel kan zijn om zonnepanelen te installeren. Maar nu deze certificaten niet langer worden uitgereikt, is het belangrijk de juiste keuzes te maken om uw investering in hernieuwbare energie optimaal te laten renderen. De zonnekaart Vlaanderen is daarbij een grote hulp.

Lees meer
Tijd om Google Home in huis te halen?
18 December 2018

Tijd om Google Home in huis te halen?

Wanneer we het hebben over innovatie in vastgoed, is Google Home absoluut een trend die we in de gaten moeten houden. Deze uitvinding maakt dagdagelijkse taken in huis des te eenvoudiger uitvoerbaar. Google Home zorgt hiermee voor een volledig nieuwe thuisbeleving! Bent u klaar om van uw eigendom een smart home te maken?

Lees meer
Creëer luxe in uw tuin met deze tips
18 December 2018

Creëer luxe in uw tuin met deze tips

Voor een tuin kiezen die past bij de uitstraling van uw woning, is makkelijker gezegd dan gedaan. Kiest u voor een strakke tuin met enorm leefterras of eerder voor een landelijke tuin met natuurlijke vijver? Met de juiste kleuren, vormen en materialen kan een tuin gecreëerd worden die volledig aansluit bij de rest van uw woning. Wij zetten alvast de voor- en nadelen van een verharde tuin op een rijtje.

Lees meer