Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Het juiste fornuis voor in uw keuken

15 maart 2022

De keuken is het kloppend hart van uw huis en het fornuis is op zijn beurt het middelpunt van uw keuken. U kiest dus maar beter voor een fornuis dat u levenslang kookplezier bezorgt en naadloos aansluit bij uw kookstijl, interieur en dromen.

Image1854674

Gas, inductie of keramisch?

De tijd dat topchefs resoluut voor een gasvuur kozen, ligt achter ons. Inductiekookplaten deden een serieuze inhaalbeweging dankzij hun onderhoudsvriendelijke en vooral brandveilige eigenschappen. Natuurlijk speelt ook het karakter van uw keuken mee. Een vrijstaand gasfornuis past perfect in een statig landhuis, bij hout en natuursteen. Een elektrische kookplaat oogt moderner en matcht perfect met de greeploze kasten van een designkeuken.

Vrijstaand of ingebouwd?

Een losstaand fornuis geeft uw keuken heel wat cachet. Nog een paar kleurrijke Creuset-potten op het vuur en uw villa is een eyecatcher rijker. Enkele retro keukenapparaten maken de nostalgische look af.

Maar ook een ingebouwd fornuis heeft heel wat troeven. Het bespaart ruimte en laat u toe de afzonderlijke elementen op maat te laten maken. Denk maar aan de hoogte, diepte en indeling van de oven of de kookpitten. Bovendien stemt u het design, de materiaalkeuze en de afwerking perfect af op andere elementen, zoals de spoelbak of het aanrecht. Perfect dus als u kiest voor een modern kookeiland. Al deze zaken zijn dus ideaal voor uw exclusief vastgoed.

Image1770796

Levenslang kookplezier

Luxueus tafelen vraagt om ongelimiteerd koken. Liefst op een fornuis dat beter uitgerust is dan gemiddeld. Zo droomt elke hobbykok van een ingebouwde grill, een wok- en visbrander, een friteuse en een draaispit. Om de heerlijk geurende dampen op te vangen rekent u op een sterk, maar stil afzuigsysteem. Liever geen grote dampkap boven uw hoofd? Dan is een subtiele sleuf in het aanrecht misschien wel iets voor u.

Tags:

Gerelateerde posts

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht opslaan Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.