Maak uw wellnessdroom waar met een eigen jacuzzi

jacuzzi - Van der Build

Bestaat er een betere manier om te ontspannen na een zware werkdag dan een half uurtje weg te dromen in uw eigen jacuzzi? Met een jacuzzi haalt u het ultieme relaxgevoel in huis – of nog beter: naar uw tuin of terras. Voel hoe stress oplost in het bruisende water, zodra de masserende jetstralen hun werk doen. Met een streepje muziek, een lekker drankje en het juiste gezelschap komt u binnen enkele seconden tot rust.

In de auto stappen om naar uw favoriete wellness te rijden? Nee hoor, de deur van uw terras openen volstaat om van uw eigen privéjacuzzi te genieten. 

Bubbels in alle soorten en maten

Hoe begint u de zoektocht naar uw perfecte jacuzzi? De eerste stap is zoals steeds: weten wat u wil. Jacuzzi’s of bubbelbaden zijn er immers in alle vormen, maten en prijsklassen. Zoekt u iets intiems, dan is een jacuzzi voor 2 of 3 voldoende. Beschikt u over veel ruimte en nodigt u graag vrienden uit om samen te bubbelen? Dan is een jacuzzi voor 4, 6 of zelfs voor 10 personen perfect mogelijk. 

Voeg een sportieve toets toe

Mag het iets meer zijn dan alleen bubbels? Een deugddoende massage bijvoorbeeld? Heel wat jacuzzi’s combineren bubbels met massagestralen, die u makkelijk kunt aanpassen tot de intensiteit die u verkiest. Bent u op zoek naar een jacuzzi met een sportieve toets, dan is een zwemspa misschien meer iets voor u. Geen zorgen, u hoeft heus geen lengte van 25 meter te voorzien. Door een tegenstroom te activeren kunt u immers op een beperkte oppervlakte een perfecte zwemtraining inlassen. En nadien switcht u weer naar de klassieke jacuzzi om helemaal te relaxen.

Sfeervolle aankleding 

Uw jacuzzi tot in de puntjes afwerken, dat doet u met allerlei extraatjes en een mooie aankleding. Mooie planten en kleurrijke bloemen eromheen zorgen voor de ideale relaxerende sfeer. Ook de juiste verlichting speelt een belangrijke rol om de perfecte zen-sfeer te creëren. Denk daarbij aan subtiele spots, maar ook aan een jacuzzi met specifieke lichttherapie voor een bijzonder sfeervol effect. 

Extraatjes zetten de kers op de taart

Een bijhorende muziekinstallatie met Bluetooth-connectie en speakers, klinkt dat niet als muziek in de oren? En waarom geen flatscreentelevisie om met z’n tweetjes in de jacuzzi van een romantische film te genieten? En vergeet de bar niet, voor dat onmisbare glaasje gekoelde champagne of die exotische cocktail. Wie trouwens graag nog een stapje verder gaat, kan ook een complete wellnesshoek uitbouwen, inclusief sauna, een buitendouche en een bijhorend ijsbad.

Doet al het bovenstaande het idee van een eigen jacuzzi steeds luider opborrelen? Dan is het misschien wel het uitgelezen moment om uzelf en uw huisgenoten in de watten te leggen met een eigen jacuzzi. Geniet alvast van een bruisende zomer!