Tijd om Google Home in huis te halen?

GoogleHome

Wanneer we het hebben over innovatie in vastgoed, is Google Home absoluut een trend die we in de gaten moeten houden. Deze uitvinding maakt dagdagelijkse taken in huis des te eenvoudiger uitvoerbaar. Google Home zorgt hiermee voor een volledig nieuwe thuisbeleving! Bent u klaar om van uw eigendom een smart home te maken?

Wat is het precies?

Google Home is een speaker die bediend wordt met uw stem en werkt zoals de Google Assistant. Eenvoudig gesteld, werkt het als volgt: u stelt vragen en/of geeft taken door… En Google Home voorziet u van de correcte antwoorden en/of voert de taken uit. Google Home functioneert dus eigenlijk als uw virtuele, persoonlijke assistent.

Een nieuw soort thuisbeleving

Google Home is in het leven geroepen met één doel: het leven eenvoudiger maken. En dit begint bij een ultieme thuisbeleving, waar u voorzien bent van alle comfort. Google Home kan ingeschakeld worden om het leven in huis tot op een hoger niveau te tillen. Zo kan Google Home verbonden worden aan uw Nest thermostaat, maar ook aan alle andere 'smart' technologieën die bestaan voor in huis. Lichten uitdoen of dimmen? Google Home bedient alle smart apparaten in uw plaats.

Audio in huis

Luisteren naar de radio, een podcast of een ontspannende Spotify-playlist? Twee woorden: Google Home. Google Home zet de muziek aan waar u zin in heeft. Bovendien kan u specifiëren in welke kamer de audio wel en niet mag afgespeeld worden. Heel handig dus.

Dringende vragen? Geen probleem!

Net zoals Google search, staat ook Google Home klaar met antwoorden op al uw vragen. Net zoals online moet u enkel de vraag stellen. Zo krijgt u thuis een antwoord op alle prangende vragen!

Over planning gesproken…

Ziet u het bos door de bomen niet meer wat betreft uw drukke agenda? Ook hiervoor is Google Home een uitstekende oplossing: mits toestemming, zal Google Home alles over u en uw agenda leren. Zo mis je nooit nog een vlucht of belangrijke afspraak. Meer nog, Google Home stelt correcte alarmen in zodat u overal op tijd arriveert en de speaker vertelt u zelf hoe lang u onderweg zal zijn.

Vooruitstrevend design en gebruiksgemak

Om te beginnen, bestaat de Google Home speaker in zeven verschillende kleuren. Zo werd ervoor gezorgd dat dit gadget in elk type interieur past! Bovendien bevat de Google Home verschillende extra’s om dat ultieme gebruiksgemak te bekomen.

  • Dit kleine apparaat bevat een volledig geïntegreerde Hi-Fi speaker die zorgt voor kristalhelder geluid in elke ruimte.

  • Geniet van de uitzonderlijke scherpe stemherkenning. Met behulp van de ver geëvolueerde microfoons en de sterke mogelijkheden tot herkenning van taal, kan u er zeker van zijn dat Google Home u altijd zal begrijpen.

  • Pas de Google Home look aan naar uw eigen interieur: personaliseer uw Google Home zoals u zelf wilt. Zo bent u er altijd zeker van dat Google Home ook naadloos binnen uw zorgvuldig uitgekozen design in huis past.

  • Google Home werkt met handige touch controls, aangevuld met een mute knop, zodat u  het apparaat indien gewenst op stand-by wil zetten.

Meer weten over wat Google Home allemaal kan betekenen voor uw eigendom? Ontdek er hier alles over:

Dé Vastgoedpodcast

Een podcast voor iedereen met een baksteen in de maag. Elk jaar maken we in ons vastgoedgroep meer dan 15.000 klanten gelukkig met vastgoed en dit vanuit onze meer dan 40 kantoren, verspreid over West- en Oost-Vlaanderen, Brussel en Antwerpen. Er werken maar liefst meer dan 250 experts voor onze groep, waardoor we doorheen onze jarenlange ervaring heel wat tips & tricks hebben verzameld. Al die expertise willen we graag met jou delen in deze podcasts!

Beluister hier onze vastgoedpodcasts

Creëer luxe in uw tuin met deze tips
18 December 2018

Creëer luxe in uw tuin met deze tips

Voor een tuin kiezen die past bij de uitstraling van uw woning, is makkelijker gezegd dan gedaan. Kiest u voor een strakke tuin met enorm leefterras of eerder voor een landelijke tuin met natuurlijke vijver? Met de juiste kleuren, vormen en materialen kan een tuin gecreëerd worden die volledig aansluit bij de rest van uw woning. Wij zetten alvast de voor- en nadelen van een verharde tuin op een rijtje.

Lees meer
De juiste zonnepanelen bezorgen u een optimaal rendement
18 December 2018

De juiste zonnepanelen bezorgen u een optimaal rendement

Nog steeds kiezen heel wat mensen voor zonnepanelen. Dat wijst erop dat het ook zonder groenestroomscertificaten rendabel kan zijn om zonnepanelen te installeren. Maar nu deze certificaten niet langer worden uitgereikt, is het belangrijk de juiste keuzes te maken om uw investering in hernieuwbare energie optimaal te laten renderen. De zonnekaart Vlaanderen is daarbij een grote hulp.

Lees meer
Exclusief wonen in het centrum van Kortrijk
18 December 2018

Exclusief wonen in het centrum van Kortrijk

Wie deel wil uitmaken van een kleinschalige luxeresidentie heeft met nieuwbouwproject Domus een absolute parel te pakken. De architecten van het project kozen voor een spectaculaire gevel gecombineerd met een strak landelijk interieur op een topligging op de prachtige Grote Markt van Kortrijk, wat van Domus een exceptionele woonplaats maakt.

Lees meer