Een penthouse, genieten van luxe op hoog niveau

luxevastgoed van der build penthouse

Wie aan een penthouse denkt, denkt meteen aan een exclusieve locatie, een interieur vol design en – wat misschien nog het meest tot de verbeelding spreekt – een fenomenaal panorama. Gelukkig is een penthouse al lang niet meer voorbehouden aan een select groepje uitverkorenen. Maakt u uw penthouse-droom waar?

Het is duidelijk dat penthouses op heel wat mensen een bijzondere aantrekkingskracht uitoefenen. Wat maakt ze eigenlijk zo aanlokkelijk? Het antwoord is eenvoudig: hun unieke atmosfeer. Het drukke stadsleven speelt zich af aan uw voeten, maar toch kan u in uw luxueuze dakappartement een speld horen vallen.

Het is die bijzondere combinatie van een bruisende stad met de rust van een locatie hoog boven de grond, die een penthouse zo buitengewoon maakt. U voelt er zich ‘on top of the world’, ontsnappend aan de chaos maar toch overal dichtbij.

Maximale lichtinval 

Grote ramen met veel natuurlijke lichtinval zijn een belangrijk kenmerk van penthouses. En aangezien u als bewoner van een penthouse per definitie geen bovenburen heeft, wordt het licht niet tegengehouden. Zo geniet u op elk moment van de dag van een maximale hoeveelheid zonlicht. Op het terras, waar u een prachtig panoramisch vooruitzicht krijgt voorgeschoteld, geeft u uw ogen de kost. Groene vingers? Een penthouse is perfect om ze lekker aan het werk te zetten met allerlei weelderige planten.

Met de P van privacy

Een penthouse staat dus garant voor grote ramen, maar over inkijkende buren hoeft u zich geen zorgen te maken. Ook lawaaierige bovenburen zijn in uw bijzondere dakappartement verleden tijd. Wat u wel mag verwachten, is een ongezien gevoel van privacy en exclusiviteit.

Het vaak open vloerplan van een penthouse biedt u enorm veel mogelijkheden om het volledig naar uw eigen smaak in te delen en in te richten. Profiteer van die vrijheid om uw penthouse een unieke persoonlijke look te geven. Vooral penthouses op een bijzondere locatie, vragen erom een tikkeltje eigenzinnig ingericht te worden. Penthouses boven in een oude klokkentoren, een watertoren of een kerk, zijn immers pure realiteit. Wilt u uw luxueuze penthouse helemaal ‘one of a kind’ maken? Dan is een jacuzzi, een sauna of een klein zwembad op uw terras de ultieme verwennerij!

Maak uw eigen penthouse-droom waar

Bekijk het ruime aanbod aan (dak)appartementen op onze website.

Ontdek het hier
De buitenkeuken: breng de bruisendste plek van uw huis naar buiten
17 June 2019

De buitenkeuken: breng de bruisendste plek van uw huis naar buiten

De keuken is het kloppende hart van uw woning, de plaats waar iedereen samenkomt en waar u uren doorbrengt om de lekkerste maaltijden klaar te maken. Maar tijdens de zomermaanden spendeert u toch liefst zo veel mogelijk tijd buiten? Het beste van deze twee werelden combineren, doet u door te kiezen voor een buitenkeuken. Geniet van het mooie weer én van gezellig koken met de rest van het gezin.

Lees meer
Breng met een veranda de zon in huis
07 August 2019

Breng met een veranda de zon in huis

Kiezen voor een veranda of orangerie, dat is kiezen voor de zon, het hele jaar door. In de wintermaanden kijkt u uit op een sneeuwwitte tuin, tijdens de lente en de zomer ziet u hoe alles weer in volle bloei komt te staan. Een veranda ademt ontspanning en gezelligheid en is bovendien heel wat makkelijker geplaatst dan u misschien wel denkt. Wij helpen u alvast op weg om de perfecte keuze te maken. 

Lees meer
De geschikte trap voor elk interieur
19 December 2018

De geschikte trap voor elk interieur

Zoekt u de perfecte trap voor uw renovatie of bent u uitgekeken op uw huidige trap? Dan helpen wij u graag op weg om een weloverwogen keuze te maken binnen het royale aanbod. Er bestaan dezer dagen legio vormen, talrijke leuningen en een onbeperkt aantal creatieve opslagmogelijkheden. Een overzicht van de voornaamste trends.

Lees meer