Onze aanpak

Van der Build kent het reilen en zeilen in het luxesegment en gaat voor uw exclusieve eigendom op zoek naar de perfecte koper. Wij weten uw eigendom naar waarde te schatten en beschikken over de knowhow om het maximum uit uw luxueuze vastgoed te halen. Van der Build stapt af van het gewone en werkt een plan op maat uit om uw luxueus vastgoed te promoten.

 

Onze aanpak bij verkoop luxevastgoed

Over Van der Build

Bijzonder vastgoed vraagt om een bijzondere aanpak. Dat doet Van der Build voor u. 

Midden in de stad of verscholen in de natuur, authentieke luxe of opmerkelijke architectuur, voor elke eigendom voorziet Van der Build een persoonlijke aanpak. Met een jarenlange expertise, een kantorennetwerk verspreid over West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel en Antwerpen een lange lijst van potentiële kopers en in-house expertise op vlak van marketing, IT en legal gaan onze Van der Build makelaars aan de slag voor u.

Ondersteund door Dewaele Vastgoedgroep, dat vijf merken (Dewaele | vastgoed met advies, soldandset.be, Van der Build, Turner en De Syndic) onder zijn dak huist, garanderen wij een betrokken en vlotte dienstverlening aan al onze klanten. Samenwerken met Van der Build is dan ook veel meer dan samenwerken met één kantoor.

 

 

 

Wie is Van der Build?

Meer over ons

Onze aanpak

Onze gedreven makelaars hanteren een professionele en -indien gewenst- discrete aanpak om met zorgvuldige aandacht uw eigendom, en de rijke geschiedenis die ermee gepaard gaat, zo sterk mogelijk op de markt te zetten. Dit begint bij een persoonlijk gesprek met u, het inschakelen van een professionele fotograaf en het voeren van luxegerichte publiciteit, maar gaat nog veel verder dan dat. Deze en meer factoren dragen bij aan de exclusieve uitstraling van Van der Build.

Gesterkt door de grootte van Dewaele Vastgoedgroep, slaagt ons voltallig team er elke dag in nauw samen te werken en een zo groot mogelijk bereik aan potentiële kandidaat-kopers aan te spreken. Door lokale marktkennis te combineren met een innovatieve visie en het uitwisselen van contacten, optimaliseren wij de slaagkans van elk dossier.

Van der Build goes the extra mile. We hebben niet alleen een uitgebreid klantenbestand opgebouwd, maar gaan ook pro-actief te werk om uw luxueuze eigendom bij de geschikte persoon te krijgen, en beschikken over een doorgedreven dossierkennis van elke eigendom. Exclusief vastgoed verkopen vraagt een optimale begeleiding, van bij de eerste handdruk tot het ontkurken van de champagne. Even exclusief als de woning die u verkoopt.

Levenslang succesvol met vastgoed

In dit boek geeft onze CEO Filip Dewaele u alle tips & tricks mee om succesvol te zijn met vastgoed gedurende gans uw levensloop. Naarmate u ouder wordt, veranderen de vastgoedbehoeftes: u start met het zoeken naar een eerste huur- of koopwoning, vervolgens breidt u misschien uw vastgoedportefeuille uit en staat u voor andere vastgoedvragen dan voorheen. Met dit boek proberen wij u zo goed mogelijk doorheen dit proces te begeleiden. 

Bestel hier uw exemplaar

Advies nodig over uw luxevastgoed?

Contacteer ons