Over ons

Met de kracht van Dewaele Vastgoedgroep, een jarenlange expertise, een uitgebreide klantendatabase en in-house expertise, benadert Van der Build haar klanten en hun eigendommen op een zorgvuldige manier. Bijzonder vastgoed vraagt immers een bijzondere aanpak, en dat doet Van der Build voor u.

 

luxevastgoed verkopen

Geschiedenis

Van der Build, deel van Dewaele Vastgoedgroep, werd in 2013 op de markt gezet. De naam ‘Van der Build’ is gegroeid uit de woordspeling met de Amerikaanse familie Vanderbilt, een Nederlandse familie die naar Amerika emigreerde en daar een groot imperium in de immobiliënsector opbouwde.

Het idee ontstond vanuit het bestuur, om op die manier een onderscheidende aanpak te kunnen aanbieden aan onze klanten die hun bijzondere eigendom wensen te verkopen of te verhuren. Door een aparte tak op te richten voor onze afdeling luxevastgoed proberen wij telkens een gespecialiseerde begeleiding te bieden aan onze klanten. 

Dewaele Vastgoedgroep

Dewaele Vastgoedgroep huist vijf merken onder zijn dak: Dewaele | vastgoed met advies, soldandset.be, Van der Build, Turner en De Syndic. Elk vanuit zijn eigen specialisatie werken deze afdelingen nauw samen. De gespecialiseerde makelaars en syndici kunnen rekenen op de ondersteuning van een team van juristen, marketeers en IT’ers om vlotte dienstverlening aan de klanten te kunnen bieden. Betrokken en gepassioneerd werkt het voltallige team elke dag aan een professionele dienstverlening waar betrouwbaarheid centraal staat. Onze kantoren zijn daarnaast ook ondergebracht in onze Dewaele kantoren. 

Onze waarden

De vier waarden van Van der Build zijn de basispijlers van onze organisatie. Deze waarden zijn tevens de waarden van Dewaele Vastgoedgroep:

  • professionaliteit
  • betrouwbaarheid
  • passie
  • betrokkenheid

Het zijn de basispijlers van onze organisatie waarop we alle handelingen afstemmen die zowel als bedrijf als door elk van onze individuele medewerkers gesteld worden.

Onze missie

Met onze klanten en medewerkers willen wij een lange termijn relatie opbouwen gebaseerd op betrouwbaarheid, eerlijkheid en professionaliteit.

Geografisch is ons werkgebied West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel en Antwerpen. Onze ambitie is om op basis van een rendabele en beheersbare groei, binnen de sector de topreferentie te worden in Vlaanderen en Brussel.

Meer over Van der Build

Ontdek het hier

Neem een kijkje in ons aanbod luxevastgoed

Bekijk exclusief vastgoed