Pre-sale: een succesvolle verkoopformule

Pre-sale is een uniek concept van Dewaele Vastgoedgroep dat zowel voordelen biedt voor de koper als verkoper. Een huis kopen of verkopen met Pre-sale? Een succes voor beide partijen!

 

 

Pre-sale VDB

Waarom uw eigendom verkopen met Pre-sale?

  1. Pre-sale is een uniek verkoopconcept voor eigendommen die nieuw aangeboden worden op de vastgoedmarkt.
  2. Door een intensieve marketingvoering van een 4-tal weken valt uw eigendom meer op tussen het andere woningaanbod. Niet alleen op onze website, maar ook op andere digitale kanalen.
  3. Alle kandidaat-kopers maken kennis met uw woning tijdens een bezoekdag – n.a.l.v. de Coronamaatregelen worden de bezoeken individueel en gespreid ingepland tijdens één dag. Uw makelaar zal bijkomend een mondmasker dragen en alles wat werd aangeraakt ontsmetten. 
  4. De kandidaat-kopers mogen een bod uitbrengen voor uw woning en dit zorgt ervoor dat uw woning verkocht wordt tegen de hoogste marktprijs.  
  5. Laat Van der Build het werk doen: we organiseren jouw Pre-sale van A tot Z en ontzorgen u voor 100%. Bovendien is de verkoop ook snel geklonken via Pre-sale.

Is uw huis geschikt om met Pre-sale te verkopen?

Voldoet uw woning aan onderstaande criteria? Dan is Pre-sale het concept bij uitstek voor u. Verkoop snel, transparant en op een succesvolle manier uw eigendom. 

  • de woning werd nog niet eerder aangeboden op de vastgoedmarkt
  • de woning is bijzonder gewild wat betreft uitstraling, locatie,..
  • de woning staat piekfijn in orde of er zijn mogelijkheden tot mooie renovatie
  • de woning ligt in een betaalbare prijsklasse

Uw makelaar zal uiteindelijk bepalen of uw eigendom geschikt is om met Pre-sale te verkopen. Maak hiervoor een afspraak via deze link.

 

Het Pre-sale reglement kan u hier terugvinden. 


Waardebepaling Van der Build

Stap 1 - de waardebepaling

Contacteer 1 van onze kantoren om je eigendom te laten evalueren door één van onze makelaars. Met onze accurate kennis van de vastgoedmarkt geven wij u een perfecte indicatie van een marktconforme en realistische verkoopprijs.

Contacteer ons voor een waardebepaling van je eigendom

Pre-sale moment vastleggen

Stap 2 - Pre-sale moment vastleggen

In overleg bepalen we een passende dag om de Pre-sale te organiseren

Marketing opstarten luxevastgoed

Stap 3 - marketing opstarten

Uw woning of appartement wordt speciaal in de kijker gezet via onze website, maar ook via andere portaalsites.  Er wordt regionaal en eventueel nationaal geadverteerd in kranten en tijdschriften.  De reacties komen binnen!

Bezoekers vastleggen

Stap 4 - bezoekers vastleggen

Alle bezoeken worden gecentraliseerd op één dag. Alle kandidaten krijgen een afzonderlijk bezoek en dit omwille van de veiligheidsredenen omtrent COVID-19. Door met individuele bezoeken te werken, kunnen we de controle op social distance en hygiëne aanhouden.

Uw woning in orde

Stap 5 - uw woning in orde

Alle kandidaat-kopers bezoeken uw woning op één dag. De woning hoeft dus slechts één keer piekfijn in orde gebracht te worden.

Laat Van der Build het werk doen

Stap 6 - laat Van der Build het werk doen

Zowel vóór als tijdens het Pre-sale moment verzorgen onze makelaars alles van A tot Z.  Alle onderhandelingen en bezoeken worden dan ook door hen uitgevoerd.  Je kan op je beide oren slapen en alles aan Dewaele overlaten.