Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

6 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te huur

Villa-appartement met drie kamers gelegen te Heusden

Heusden

Dit exclusieve gelijkvloersappartement met privétuin situeert zich tegenover het natuurgebied 'De Zandberg' te Heusden. Anderzijds heeft men het voordeel van de goede bereikbaarheid naar de snelwegen.
€ 1.800
Bekijk pand

Hoogwaardig gerenoveerd dakappartement van 350m2 met 150m2 dakterras en autostaanplaats

Kortrijk

Magnifiek dakappartement in het geklasseerde gebouw de Patria, gelegen op de Grote Markt in Kortrijk. Dit appartement werd is afgewerkt met prachtige materialen en oog voor detail.
€ 1.900
Bekijk pand

Prachtige villa op unieke locatie te Tiegemberg

Anzegem

Deze Prachtige villa is terug te vinden op een unieke locatie te Tiegemberg. De woning werd ingericht met oog voor detail en smaak voor inrichting & interieur. De aanwezigheid van 3 ruime slaapkamers alsook 2 badkamers zijn nog maar enkele van de vele troeven. Vraag nu je bezoek aan om deze parel te komen bezichtigen.
€ 1.500
Bekijk pand

Prachtig appartement te huur met 2 slaapkamers in centrum Brugge

Brugge

Prachtig appartement te huur met 2 slaapkamers in centrum Brugge. Het appartement geniet hoge plafonds en grote raampartijen. Het gebouw werd recent gerenoveerd met oog voor detail! De charme en moderne afwerking zijn uniek.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Karaktervol herenhuis met 5 slaapkamers te Handzame.

Handzame

Karaktervol herenhuis met 5 slaapkamers, 4 badkamers, aangelegde tuin met terrassen, tennisveld en weide nabij het centrum van Handzame.
€ 1.500
Bekijk pand

Luxueus duplex appartement in het hartje van Roeselare.

Roeselare

Luxueus gerenoveerd duplex appartement met 3 slaapkamers en autostaanplaats op een toplocatie in het centrum van Roeselare.
€ 1.250
Bekijk pand