Imposante villa in Amerikaanse stijl

Tervuren Huis
Moorselboslaan 21 , 3080 Tervuren
Bent u op zoek naar een stijlvolle woonst waar u in alle privacy kan genieten van riant en luxueus wooncomfort? Dan is deze villa met uitstraling, ruime tuin en aparte studio in Tervuren zeker iets voor u. Deze prachtige villa, op een perceel van maar liefst 2.386 m², werd in 2005 opgetrokken in Amerikaanse stijl: let maar op de driehoekige dakkapel, het straatgerichte balkon en de veranda die uitkijkt op de zuidgerichte tuin. De grote raampartijen, open woonruimtes en prachtige parketvloeren bieden u een unieke en luxueuze woonervaring.
€ 7.800
Ref: D1050-22080
Huis
Tervuren
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 2.386 m²
Woonoppervlakte: 600 m²
Inrichting
6
3
600 m²
Meer details Contacteer ons

De villa

Bent u op zoek naar een stijlvolle woonst waar u in alle privacy kan genieten van riant en luxueus wooncomfort? Dan is deze villa met uitstraling, ruime tuin en aparte studio in Tervuren zeker iets voor u.
Deze prachtige villa, op een perceel van maar liefst 2.386 m², werd in 2005 opgetrokken in Amerikaanse stijl: let maar op de driehoekige dakkapel, het straatgerichte balkon en de veranda die uitkijkt op de zuidgerichte tuin. De grote raampartijen, open woonruimtes en prachtige parketvloeren bieden u een unieke en luxueuze woonervaring.

De villa

De ligging

Gelegen in een groene, residentiële wijk is het hier zeer rustig wonen. U kan heerlijk genieten in de zonnige tuin, maar wilt u graag even in ander groen vertoeven, dan staat u op geen tijd in het Arboretum van Tervuren of in het Hogenbos. Via de N3 hebt u tevens een vlotte verbinding naar het stadscentrum van Leuven.

De ligging

De leefruimte

Via de verzorgde inkomhal betreedt u de stijlvolle en gezellige woonkamer, waar het dankzij de karaktervolle parketvloer en open haard heerlijk vertoeven is. De grote raampartijen zorgen ervoor dat de leefruimte baadt in het natuurlijk daglicht, en bieden u een open zicht op de prachtige achtertuin. Aanpalend aan de woonkamer vindt u tevens een ruim bureel terug met vele mogelijkheden.

De leefruimte

De keuken

In de keuken, die bijna even ruim is als de woonkamer, kan u kokkerellen met zicht op de tuin. Het ruime kookeiland, de ingebouwde kasten en toestellen en de onderhoudsvriendelijke tegelvloer zorgen voor de meest comfortabele kookervaring. Gezellig tafelen kan in de ontbijthoek in de keuken, of in de verzorgde eetkamer.

De keuken

De slaapkamers

Deze villa telt maar liefst 5 slaapkamers, waaronder de zeer ruime master bedroom die toegang biedt tot de master badkamer ensuite, een inloopdressing en het unieke zonneterras. In de aparte studio, aanpalend aan de villa, vindt u nog een zesde slaapkamer terug.

De slaapkamers

De badkamers

De villa beschikt over 3 badkamers, waarvan de master badkamer in het oog springt dankzij de jacuzzifunctie, de sauna (infrarood, Finse sauna & lichtterapie) en het stortbad. De andere 2 badkamers, waarvan er een toegankelijk is via 2 van de slaapkamers, beschikken over een ligbad en wasmeubel.

De badkamers

Extra

In deze unieke en stijlvolle villa is het luxueus wonen dankzij de ruime woonvolumes, de hoogkwalitatieve afwerking en de zuidgerichte tuin. Bovendien bieden de home cinema, de fitnessruimte (inclusief toestellen) en de family room u talloze mogelijkheden om te ontspannen. Een extra troef is de aparte studio inclusief leefruimte, slaapkamer en badkamer -perfect voor een au pair bijvoorbeeld.

Extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Huis
 • Bebouwing:
  Onbekend
 • Woonoppervlakte:
  600 m²
 • Perceeloppervlakte:
  2.386 m²
 • EPC:
  126 kWh/m²
 • UC:
  20220416-0002585278-RES-1
 • Bouwjaar:
  2005
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € -
 • Slaapkamers:
  6
 • Tuin:
  nee
 • Terras:
  nee

Documenten

Document downloaden

Een persoonlijke ontmoeting

Guillaume Segers

real estate agent sales

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

Of contacteer ons kantoor +32 2 344 44 22