Prachtige duplex te huur in uniek Belle époque gebouw!

Oostende Dakappartement
Albert I-Promenade 83 , 8400 Oostende
Uiterst luxueus afgewerkte duplex gelegen langs de Albert I-Promenade te Oostende. Zeer grote leefruimte met ruim zonneterras, alsook een volledig uitgeruste keuken. Twee ruime slaapkamers met elk een badkamer.
€ 1.150
Ref: D8400-20650
Dakappartement
Oostende
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 140 m²
Woonoppervlakte: 110 m²
Inrichting
2
2
110 m²
Meer details Contacteer ons

De leefruimte en keuken

De open leefruimte (38 m²) is bijzonder lichtrijk en ademt echt gezelligheid uit. Daar zorgt de stijlvolle houten vloer voor samen met de mooi afgewerkte originele steunbalken. Als dat nog niet voldoende is dan zal u zeker kunnen genieten van de lange moderne gashaard.
In deze ruimte is er een uitgeruste keuken en er is ook voldoende plaats voor een toffe eetplek. Bij goed weer kan u uiteraard ook van een maaltijd genieten op het terras (30 m²).

De leefruimte en keuken

De master bedroom

De master bedroom (21 m²) heeft eveneens een prachtige houten vloer met Versaille motief. Dit brengt wat afwisseling in het interieur maar sluit toch goed aan aan de globale sfeer van het pand. Verder vindt u hier een grote dressing en een luxueus afgewerkte badkamer met ligbad. Als kers op de taart heeft u vanuit de slaapkamer en de bijbehorende badkamer een onbelemmerd zicht op de Noordzee.

De master bedroom

De tweede slaapkamer

De tweede slaapkamer is eveneens ruim (26 m²) en heeft ook een bijhorende grote badkamer met douche. Door de grootte en de ligging van deze slaapkamer is er ruimte om hier bijvoorbeeld een bureau in te richten.

De tweede slaapkamer

Extra

Bovenop het fantastische zeezicht dat dit appartement te bieden heeft, krijgt u ook een groot zonovergoten zuidgericht terras (30 m²). Het terras heeft ingebouwde zitbanken die zeer comfortabel kunnen zijn mits er enkele kussen worden opgelegd en het terras heeft ook een buitendouche. Ideaal voor bijvoorbeeld een jacuzzi. Verder is dit appartement ook voorzien van een hypermodern domotica systeem. Ten slotte heeft dit appartement, naast de authentieke gevel, ook nog enkele andere originele aspecten te bieden die het plaatje compleet maken. Zo zal u het pand betreden langs de prachtige inkomhal en zal u de leefruimte binnenstappen via de impressionante dubbele houten deur.

Extra

Het duplex appartement

Dit mondaine appartement is een authentiek stuk Oostendse geschiedenis. Het gebouw werd namelijk ontworpen door de architect Antoine Dugardyn. Één van de meest markante architecten van de Oostendse belle époque. Deze duplex is uiterst luxueus gerenoveerd en heeft een uniek zicht op de dijk, het strand en de zee. Naast de prachtige architectuur van dit gebouw, geniet u dus ook van een uiterst exclusieve ligging.

Het duplex appartement

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Dakappartement
 • Bebouwing:
  Gesloten
 • Woonoppervlakte:
  110 m²
 • Perceeloppervlakte:
  140 m²
 • EPC:
  183 kWh/m²
 • UC:
  20180127-0002027998-1
 • Bouwjaar:
  -
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € -
 • Slaapkamers:
  2
 • Tuin:
  nee
 • Terras:
  ja

Documenten

Document downloaden

Een persoonlijke ontmoeting

Elyse Donfut

commercieel medewerker verhuur en beheer

Sofie Sanders

Jobstudent

Of contacteer ons kantoor 059 50 60 50