Ruim en lichtrijk appartement (140m² + 40m² terras) te huur op een stijlvolle locatie te Kortrijk

Kortrijk Appartement
Hoog Mosscher 81 , 8500 Kortrijk
Ruim appartement met twee slaapkamers te huur op rustige locatie te Kortrijk. Dit appartement omvat circa 180 m² woonplezier in een stijlvolle residentie welke gelegen is op rustige en groene locatie.
€ 995
Ref: D8500-22088H
Appartement
Kortrijk
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: - m²
Woonoppervlakte: 140 m²
Inrichting
2
1
140 m²
Meer details Contacteer ons

Het appartement

Droomt u van een stijlvol appartement in een bruisende stad? Dan zal dit prachtexemplaar gelegen in de Kortrijkse stadsrand u ongetwijfeld bevallen. Dit karaktervolle appartement (bouwjaar 2012) is goed voor een bewoonbare oppervlakte van 140 m² en telt onder andere twee slaapkamers, een grote leefruimte (41 m²) en een zonnig terras (32 m²).

Het appartement

De ligging

Dit fantastische appartement maakt deel uit van een kleinschalige residentie in de rustige Hoog Mosscher-verkaveling te Kortrijk. Het appartement bevindt er zich op de eerste verdieping. Ondanks deze rustige locatie, bereikt u van hier in een mum van tijd het Kortrijkse stadscentrum en tal van verbindingswegen.

De ligging

De leefruimte

Via de knappe inkomhal, compleet met een gastentoilet en een vestiaire, kan u de leefruimte inwandelen. De leefruimte is erg ruim (41 m²) en zeer lichtrijk. Dat laatste is vooral te danken aan de vele hoge ramen die deze ruimte rijk is. De leefruimte is verder zeer smaakvol afgewerkt. Let maar op de overhangende plafondlijsten, de ingemaakte gordijnhaken en de prachtige parketvloer. Wat de woonbeleving hier echt afmaakt, is het aanpalende zuidgerichte terras.

De leefruimte

De keuken

De keuken en de leefruimte genieten een halfopen indeling waardoor er een vrije en huiselijke atmosfeer wordt gecreëerd. De keuken is uitstekend uitgerust met arduinen aanrechten, heel wat ingemaakte kasten en de nodige toestellen. Koken zal hier ongetwijfeld een plezier zijn.

De keuken

De slaapkamers

Dit luxueuze appartement telt in totaal twee ruime slaapkamers (18 m² en 19 m²) die minstens even netjes zijn afgewerkt als de leefruimte. Ook in de slaapkamers vindt u de mooie parketvloer terug.

De slaapkamers

De badkamer

In de nachthal vindt u een mooie badkamer die voorzien is van een groot dubbel wastafelmeubel met een grote bijpassende spiegel, een ligbad, een douche en een toilet.

De badkamer

Extra

Dit stijlvolle appartement heeft u duidelijk een zeer aangename woonbeleving te bieden. Naast de fantastische ligging, de prachtige afwerking van de ruimtes en het zonnige terras, biedt dit appartement u ook, inclusief in de huurprijs, een ondergrondse autostaanplaats en een kelderberging.

Extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Appartement
 • Bebouwing:
  Onbekend
 • Woonoppervlakte:
  140 m²
 • Perceeloppervlakte:
  - m²
 • EPC:
  157 kWh/m²
 • UC:
  2555813
 • Bouwjaar:
  2012
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € -
 • Slaapkamers:
  2
 • Tuin:
  nee
 • Terras:
  ja
Document downloaden

Een persoonlijke ontmoeting

Sarah Hanson

Vastgoedmakelaar verhuur en beheer

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

Hilde Coopman

Teamverantwoordelijke verhuur en beheer

Of contacteer ons kantoor 056 22 55 66