Fenomenaal gelijkvloers appartement aan de oevers van de Leie

Lauwe Appartement
Koningin Astridlaan 52 , 8930 Lauwe
Fenomenaal gelijkvloers appartement aan de oevers van de Leie met een bewoonbare oppervlakte van 197m² en prachtig terras van 47m².
€ 1.250
Ref: D8500-21384BZ
Appartement
Lauwe
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: - m²
Woonoppervlakte: 197 m²
Inrichting
2
2
197 m²
Meer details Contacteer ons

het project

Blanc de Lys is een innovatief project dat met trots verwijst naar de rijke geschiedenis en prachtige geografische situering aan de Leie. Wat begon als de fabriekssite van textielproducent De Witte Lietaer groeide uit tot een bijzonder project met 12 exclusieve appartementen. Blanc de Lys staat garant voor een moderne en stijlvolle architectuur, waardoor u hier een unieke woonbeleving krijgt.
het project

het appartement

Dit exclusieve gelijkvloers appartement vinden we terug aan de oevers van de Leie. Het appartement geniet een erg kwalitatieve afwerking en werd voorzien van alle comfort. Het appartement beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 197m², twee ruime slaapkamers, twee badkamers en een fenomenaal terras van 47m² waardoor u voldoende plaats hebt om te genieten van pure luxe.
het appartement

de ligging

In dit subliem afgewerkte appartement krijgt u, ondanks dat het een gelijkvloers appartement betreft, een panoramisch zicht over de oevers van de Leie. Dat in combinatie met een fantastische ligging in Lauwe, zorgt ervoor dat het hier heerlijk wonen is. Hier woont u omgeven door rust, terwijl u toch een vlotte verbinding krijgt met invalswegen en het centrum van verschillende steden. Met water en groen vlakbij, is dit dan ook de ideale woonplaats.
de ligging

de leefruimte

Ruimtelijk is het kernwoord bij uitstek om deze woonkamer te beschrijven. Van zodra u binnenkomt merkt u onmiddellijk de geslaagde combinatie tussen moderniteit, openheid en gezelligheid. Het eiken parket, zwarte schrijnwerken afwerking, de kwalitatieve materialen en de talrijke raampartijen verheffen deze luxueuze woonkamer tot de absolute top. Dankzij een goede oriëntatie baadt deze leefruimte, die trouwens over een panoramisch zicht over de Leie beschikt, prachtig in het licht. Vanuit de leefruimte krijgt u toegang tot het ruim en zonnig terras van 47m² dat u niet alleen schitterend zicht biedt, maar ook een gezellig plekje om heerlijk te genieten van de zon.
de leefruimte

de keuken

Geïntegreerd in de leefruimte vindt u deze schitterende open keuken. De volledig ingerichte en gerieflijke keuken laat toe om hier heerlijk te kokerellen. Met voldoende kastruimte en kwalitatieve toestellen is het een waar plezier om hier te koken. In de aanpalende eetplaats schuift u aan tafel voor een gezellig maal met vrienden of familie.
de keuken

de slaapkamers

Bij een kwaliteitsvol appartement horen natuurlijk slaapkamers van absolute topkwaliteit. Dit ruim appartement biedt er u twee aan. Beide slaapkamers werden mooi afgewerkt, bieden u ook een prachtig zicht aan, en volgen het exclusieve karakter van de rest van het appartement. Met voldoende ingemaakte kasten hebt u ook hier geen enkel gebrek aan opbergmogelijkheden.
de slaapkamers

de badkamers

Ook in de twee aanwezige badkamers is het bijzonder aangenaam vertoeven. Beide badkamers werden afgewerkt met topmaterialen en laten u wegdromen dankzij een heerlijk ontspannen sfeer.
de badkamers

het terras

Kers op de taart is het ruime terras van niet minder dan 47m² met subliem zicht over de Leie. Hier is het, in uw persoonlijke luxecocon, heerlijk genieten van de zon.
het terras

extra

Dit appartement biedt u voldoende parkeerplaats dankzij een dubbele garagebox. Ook wat betreft comfortniveau van de bewoners van dit appartement werd alles met de grootste zorgvuldigheid uitgedacht. Twee bergingen in het appartement, een privatieve kelderberging en een gemeenschappelijke fietsenberging zorgen ervoor dat u in dit exclusieve appartement over voldoende opbergruimte beschikt.
extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Appartement
 • Bebouwing:
  Onbekend
 • Woonoppervlakte:
  197 m²
 • Perceeloppervlakte:
  - m²
 • EPB:
  - kWh/m²
 • UC:
  EPB in opmaak
 • Bouwjaar:
  2019
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € -
 • Slaapkamers:
  2
 • Tuin:
  nee
 • Terras:
  ja
Document downloaden

Een persoonlijke ontmoeting

Sarah Hanson

Vastgoedmakelaar verhuur en beheer

Celien D'hondt

Commercieel medewerker verhuur en beheer

Of contacteer ons kantoor 056 22 55 66