Statige villa te Poperinge met mooie tuin op residentiële ligging.

Poperinge Villa
Burgemeester Deschodtlaan 2 , 8970 Poperinge
Statige ruime villa op 1800m² met mooie tuin, 7 slaapkamers en dubbele garage. Gelegen nabij het centrum van Poperinge, in een rustige residentiële buurt. Afgewerkt met waardevolle materialen.
€ 1.100
Ref: D8900-21049H
Villa
Poperinge
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 1.800 m²
Woonoppervlakte: - m²
Inrichting
7
4
- m²
Meer details Contacteer ons

De villa

Deze mondaine villa in Poperinge staat op een perceel van 1800 m² en is zelf goed voor een bebouwde oppervlakte van 345 m². De villa heeft een mooie tuin met terras, 7 slaapkamers en 4 badkamers. Hierdoor leent deze woonst zich ertoe om bijvoorbeeld ingericht te worden als B&B of als kantoor. Het is met andere woorden een zeer ruim, charmant pand dat u heel veel mogelijkheden biedt.
De villa

De ligging

Deze villa is gelegen nabij het centrum van Poperinge, in een rustige residentiële buurt. De groot aanliggende tuin is perfect georiënteerd en biedt u heel wat privacy. U zal hier dus heerlijk kunnen ontspannen na een gevulde werkdag. De bereikbaarheid van deze woonst is ook heel goed, aangezien u van hier makkelijk de Ieperseweg op kan rijden.
De ligging

De woonkamer en de keuken

Deze charmante villa is afgewerkt met hoogwaardige materialen en daar is de woonkamer een glanzend voorbeeld van. De ruime lichtrijke woonkamer heeft tal van ingemaakte eiken kasten, een Louis XIII-schouw met houtkachel en een stijlvolle houten vloer met Versailles motief die het interieur helemaal afmaakt. U zal merken dat er in deze woonst geen gebrek is aan authentieke, en daarom unieke,elementen. De keuken is ook ruim en volledig uitgerust. U zal hier dus optimaal van uw kookbeleving kunnen genieten.
De woonkamer en de keuken

De slaapkamers en de badkamers

De woonst telt in totaal 7 slaapkamers. Deze zijn stuk voor stuk ruim en 3 er van zijn zelfs zeer ruim te noemen. Op de 1ste verdieping bevinden zich 5 slaapkamers waarvan 2 kamers elk een eigen badkamer hebben. Tevens is er dan ook nog een gedeelde badkamer voor de andere 3 kamers op deze verdieping. De overige 2 slaapkamers met een gedeelde badkamer bevinden zich aan de zijkant van de woning op de eerste verdieping. Dit was vroeger het personeelsverblijf.
De slaapkamers en de badkamers

De hallen

De hallen in deze riante villa zijn met evenveel aandacht en zorg afgewerkt als alle andere kamers. De hallen zijn ook dusdanig ruim dat u hier ook de plaats hebt om bijvoorbeeld gezellige zitruimtes of bureaus in te richten. De inkomhal op de gelijkvloers heeft ook een vestiaireruimte met toilet.
De hallen

Extra

Dit mooie statige pand heeft u heel wat te bieden. Naast de grote tuin en het terras krijgt u ook een grote dubbele garage, een ruime kelder en een nette zolderverdieping die mits nog wat afwerking ook heel wat invulmogelijkheden heeft.
Extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Villa
 • Bebouwing:
  Open
 • Woonoppervlakte:
  - m²
 • Perceeloppervlakte:
  1.800 m²
 • EPC:
  233 kWh/m²
 • UC:
  20210210-0002372050-RES-1
 • Bouwjaar:
  1957
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € 1 499
 • Slaapkamers:
  7
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  ja

Documenten

Document downloaden

Een persoonlijke ontmoeting

Jill Ollevier

Teamverantwoordelijke verhuur en beheer

Of contacteer ons kantoor 057 489 499