Nieuwbouwwoning met alle moderne voorzieningen

Evergem Villa
Pastoorshoek 11 , 9940 Evergem
Modern opgevatte woning met 4 slaapkamers. Doorheen de woning werden de beste materialen en de nieuwste technieken (warmtepomp, zonnepanelen, centraal stofzuigsysteem) gebruikt.
€ 1.500
Ref: D9000-21049
Villa
Evergem
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 520 m²
Woonoppervlakte: 330 m²
Inrichting
4
2
330 m²
Meer details Contacteer ons

Het huis

Deze ruime moderne woning (330.34 m² bewoonbare oppervlakte) met vier slaapkamers en twee badkamers, is afgewerkt met de beste materialen en voorzien van de nieuwste technieken (warmtepomp, zonnepanelen, centraal stofzuigsysteem). De grote tuin (189,66 m²) is mooi aangelegd en ideaal georiënteerd zodat u de hele dag door in de zon kan vertoeven.

Het huis

De ligging

Deze moderne open bebouwing is gelegen in een rustige buurt in Evergem (Kluizen). Deze is erg gegeerd omdat deze regio landelijk gelegen is maar toch niet al te ver verwijderd is van Gent. Vanuit Evergem kan u ook vlot de R4 oprijden waarna u zich vlot op de E17 of de E40 kan begeven. Ideaal dus als u niet in het Gentse werkt.
Verder heeft u hier onder andere een bank en een slager op wandelafstand.

De ligging

De leefruimte en de keuken

De leefruimte en keuken zijn opgedeeld volgens een open concept en zijn van elkaar gescheiden door een moderne gashaard. Beide ruimtes zijn bijzonder lichtrijk en dat is te danken aan de enorme raampartij die in zowel de keuken als de leefruimte uitkijkt op de tuin en het bijhorende terras. In de leefruimte merkt u dat dit pand is ingericht met oog voor detail. Zo zijn alle ramen voorzien van zonweringen en bovenaan de grote gashaard is ook gezellige sfeerverlichting geïnstalleerd.
De keuken is bijzonder goed uitgerust. Hier zal u ongetwijfeld elk kookavontuur met glans voltooien. De keuken heeft tevens een groot kookeiland en een grote aansluitende tafel die kan dienen als aangename eetplaats.

De leefruimte en de keuken

De slaapkamers en de badkamers

Deze woning biedt u vier slaapkamers en twee badkamers. Op de gelijkvloerse verdieping vindt u twee van de vier slaapkamers en een badkamer. De andere slaapkamers en de tweede badkamer bevinden zich op de eerste verdieping. Beide badkamers hebben een inloopdouche. De badkamer op de gelijkvloerse verdieping heeft ook een ligbad.

De slaapkamers en de badkamers

Extra

Deze fantastische moderne woning biedt u niet alleen heel wat ruimte maar ook een fantastisch georiënteerde en mooi aangelegde tuin. Dit huis is de ideale plaats om te ontstressen. Verder biedt deze woning u een garage, een berging met wasplaats en een grote bureauruimte die zeer slim in de hal is ingericht.

Extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Villa
 • Bebouwing:
  Open
 • Woonoppervlakte:
  330 m²
 • Perceeloppervlakte:
  520 m²
 • EPC:
  56 kWh/m²
 • UC:
  444019-G-2009_608/EP05042/A001/D01/SD001
 • Bouwjaar:
  2012
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € -
 • Slaapkamers:
  4
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  ja

Documenten

Document downloaden

Een persoonlijke ontmoeting

Emilyn Desante

Vastgoedmakelaar verkoop

Bert Van Assche

Teamverantwoordelijke verhuur en beheer

Of contacteer ons kantoor 09 234 34 34