Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

99 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop

Mooi afgewerkte villa met gezellige tuin te Meulebeke

Meulebeke
Deze prachtige villa met gezellige tuin en ruime leefruimtes is gelegen in de Heulbosstraat te Meulebeke. De Heulbosstraat is een zijstraat van de Oostrozebekestraat in het centrum van Meulebeke. Op wandelafstand vind je een slagerij, bakkerij, supermarkten, apotheek, dokter, de Markt van Meulebeke... Er is een makkelijke verbinding met gemeenten en steden zoals Oostrozebeke, Ingelmunster, Tielt, Izegem, Pittem en Waregem.
€ 595.000
Bekijk pand

Klassevolle villa langs De Linde te Sint-Kruis (Brugge)

Sint-kruis
Op een 100% zuid gericht perceel (1.425m²) langs De Linde te Sint-Kruis (Brugge) vindt u deze indrukwekkende villa te koop die met kwalitatieve materialen gerenoveerd werd. Waan u thuis in dit paradijs?
€ 1.245.000
Bekijk pand

Exclusieve woning met burelen te koop in centrum Veurne

Veurne
Uitzonderlijke herenwoning met riante leefruimte, 5 slaapkamers, 3 burelen, garage en tuin (570 m²) in het stadscentrum. Instapklaar en energiezuinig afgewerkt! Exclusieve eigendom te koop in Karel Coggelaan te Veurne.
€ 745.000
Bekijk pand

Schitterende vierkantshoeve te Sint-Denijs.

Kortrijk
Schitterende gelegen en instapklare vierkantshoeve op 2,87 hectare te Sint-Denijs.
€ 1.395.000
Bekijk pand

Landhuis in Knokke met open zicht op de polders

Knokke
Een uiterst landelijk gelegen villa met 4 slaapkamers gelegen aan de rand van Knokke met grote tuin en vrij zicht op de polders.
€ 750.000
Bekijk pand

Ruime moderne villa met 5 slaapkamers en binnenzwembad

Middelburg
Alleenstaande villa met 5 slaapkamers, 3 badkamers en binnenzwembad met sauna. Eveneens een aangelegde en goed onderhouden zuidwest-gerichte tuin.
€ 775.000
Bekijk pand

Monumentaal Herenhuis te centrum Brugge met parking

Brugge
Exceptioneel vastgoed te koop op 840m² met maar liefst 630m² bewoonbare oppervlakte, discreet gelegen te centrum Brugge. Ruime stadstuin, lift, guesthouse en tal van parkeermogelijkheden.
€ 2.395.000
Bekijk pand

Villa in cottage stijl met 3 slaapkamers te Oudenaarde

Oudenaarde
Kom en ontdek deze woning tijdens onze Pre-sale op zaterdag 25 mei tussen 10u en 12u! Alleenstaande villa in cottage stijl te koop met 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 195 m².
€ 515.000
Bekijk pand

Villa met praktijkruimte in centrum Lotenhulle

Lotenhulle
Statige villa met praktijkruimte gelegen in het centrum van Lotenhulle. Veel ruimte met ondermeer 6 slpkrs, leefruimte van 45m², praktijk/kantoorgedeelte met afzonderlijke ingang. Ideaal voor vrij beroep/zelfstandige of kangoeroewoning. Kwaliteitsvolle en duurzame afwerking. Residentiële en rustige omgeving met vlotte verbindingen.
€ 650.000
Bekijk pand

Fantastisch dakappartement met prachtige terrassen en open zicht!

Nieuwpoort
Luxueus dakappartement met 3 slaapkamers en fantastische terrassen in de Residentie Delvaux, Albert I laan 101 te Nieuwpoort.
€ 950.000
Bekijk pand

Charmante villa te koop net buiten Roeselare.

Roeselare
Statige villa met riante woongedeeltes, 3 slaapkamers en prachtig zicht op de tuin. Uitbreidingsmogelijkheden en veel parkeergelegenheid. Gunstige verbinding met de R8 naar Kortrijk, Roeselare en E403.
€ 729.000
Bekijk pand

Instapklare villa in de Wolvendreef te Kortrijk

Kortrijk
Uniek gelegen villa naar de hand van architect Viérin in de Wolvendreef te Kortrijk. Instapklare villa te koop. 5 Slpk, 4 bdk, twee leefruimtes en dubbele garage. Mog. tot ak extra bouwgrond
Prijs op aanvraag
Bekijk pand