Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

82 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop

Luxueuze appartementen gelegen op toplocatie te Kortrijk.

Kortrijk
Luxueuze appartementen gelegen op toplocatie te Kortrijk.
€ 580.000
Bekijk pand

Nieuwbouwappartementen Residentie Belfort Kortrijk

Kortrijk
Droomt u ervan om in het centrum te wonen van een bruisende stad als Kortrijk? Dan zijn de luxueuze appartementen van residentie Belfort echt iets voor u.
€ 575.000
Bekijk pand

Nieuwbouw Villa Zilverlinde, Doorniksewijk Kortrijk

Kortrijk
Sublieme nieuwbouwresidentie in hartje Kortrijk. De appartementen situeren zich in de Doorniksewijk te Kortrijk, op wandelafstand van de Grote Markt en vlak bij supermarkten en de betere boetieks.
€ 490.000
Bekijk pand

Coton - Appartement 0.2

Lauwe
Fenomenaal gelijkvloers appartement aan de oevers van de Leie met een bewoonbare oppervlakte van 188m² en prachtig terras van 29m². http://www.blancdelys.be/
€ 479.000
Bekijk pand

Prachtige nieuwbouw villa aan rand van Golf in Oostburg

Knokke
Prachtig gelegen halfvrijstaande nieuwbouw villa aan de Golf van Oostburg net over de grens in de exclusieve Golfresidentie "Brugse vaart", op slechts 15 minuten van Knokke-Heist. De villa is gelegen aan de fairway van de golfbaan, is in casco-staat en kan naar eigen smaak en wensen afgewerkt worden.
€ 495.000
Bekijk pand

Statig huis in parktuin te koop in Elverdinge

Elverdinge
Luxueus afgewerkt huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers in statig historisch gebouw met parktuin nabij kasteel van Elverdinge.
€ 599.000
Bekijk pand

Exclusief design penthouse in centrum Roeselare

Roeselare
Zeer exclusieve penthouse van +/- 330m² in residentie Boterbloem. Uniek aanbod!
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Nieuwbouwproject Academie - Pictura - Gent

Gent
Ruim nieuwbouwappartement in project Academie, gelegen in het centrum van Gent, tussen de Academiestraat, Brandweerstraat, Molenaarstraat en Sint-Margrietstraat.
€ 685.000
Bekijk pand

Uitzonderlijk ruim nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers

Brugge
Ruim (196,23 m²) duplexappartement met 3 slaapkamers, terras en dakterras van 43,20 m². Gelegen in de historische binnenstad, op wandelafstand van de Markt en Burg.
€ 585.000
Bekijk pand

Warelles, wonen op een landgoed

Rumbeke
Warelles, wonen op een landgoed, is kiezen voor maximale privacy, rust, luxe en comfort!
€ 330.000
Bekijk pand

Landelijk gelegen villa te Ledegem op 2.127m²

Ledegem
Unieke villa (2011) met 4 slaapkamers en grote tuin in Ledegem. Zeer rustig gelegen tussen Oekene en Sint-Eloois-Winkel. Mogelijkheid om achterliggende loods van ca 600m² mee aan te kopen.
€ 878.584
Bekijk pand

Prachtig herenhuis in de buurt van de Europese wijk!

Brussel
Een neoclassicistische parel uit 1867 waarbij met het grootste respect voor de charmante elementen van weleer werd omgegaan: dat vindt u in dit gerenoveerde herenhuis gelegen in de Europese wijk
€ 1.075.000
Bekijk pand