Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

112 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacybeleid te lezen. Heb je hier nog vragen over, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.


Exclusief vastgoed te koop

Huis met 4 slaapkamers te koop in Elsegem

Elsegem

Villa te koop met prachtig zicht in Elsegem. Het huis is voorzien van 4 slaapkamers, 3 badkamers, 2 leefruimtes, ingerichte keuken, bureauruimte, sauna, dubbele garage en volledig onderkelderd.
€ 975.000
Bekijk pand

Uniek Herenhuis met gastenverblijf te Brugge

Brugge

Authentiek herenhuis met horeca, handels- of kantoorruimte met uitweg via Gouden Handrei. Inclusief Gastenverblijf Gouden Handrei. Meer dan 500m² bewoonbare oppervlakte in het centrum van Brugge.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Unieke eigendom te koop bij het Wallemotebos te Izegem.

Izegem

Unieke eigendom met architecturale details op een perceel van 5483 m². De spectaculaire tuin garandeert een oase aan rust en privacy. Neem gerust contact met ons op voor een bezoek ter plaatse.
€ 1.200.000
Bekijk pand

Charmant landhuis omgeven door groen op 14.000 m²

Melle

Voormalig landhuis met conciërgewoning die mogelijkheden biedt tot uitbreiding via nieuwbouw. Te bereiken via een quasi privatieve dreef en omringd door groen op ca 14.000 m². Staat volledig gestript, klaar voor totaalrenovatie.
€ 745.000
Bekijk pand

Monumentale eigendom omgeven door groen (ca 5000m²)

Melle

Villa omgeven door parkdomein (ca. 5.300m²). Heeft een grote nuttige oppervlakte (ca. 560m²) en verschillende toegangen. Volledig onderkelderd en zolder aanwezig. Prachtige terrassen, ligging in doodlopende straat, vlotte verbinding ...
€ 995.000
Bekijk pand

Nieuwbouwproject Residentie Hermitage te Waregem

Waregem

Lichtrijk en luxueus appartement te koop in een residentiële buurt vlak bij het centrum van Waregem. Het project Hermitage geniet van een vlotte verbinding naar belangrijke invalswegen en winkels.
€ 425.000
Bekijk pand

Herenhuis met 7 slaapkamers te koop in centrum Ronse

Ronse

Herenhuis te koop met 7 slaapkamers en 5 badkamers in het centrum van Ronse. De woning werd recent gerenoveerd met de aandacht voor de authentieke materialen.
€ 845.000
Bekijk pand

Residentieel gelegen villa te Sint-Kruis (Brugge).

Sint-kruis

Residentieel gelegen langs de Houtzagerijstraat te Sint-Kruis (Brugge) bevindt zich deze villa met alle hedendaagse comfort dat u oa. 5 slaapkamers, 3 badkamers en een perceel van 1.004m² aanbiedt.
€ 895.000
Bekijk pand

Riante villa (°2007) langs de Waterpolder te Middelburg

Middelburg

Langs de Waterpolder te Middelburg bevindt zich deze ruime villa (°2007, circa 490m² bewoonbare opp.) op 3.150m² grond met uitgestrekte zichten op groen landschap, doch nabij Knokke, Damme, Maldegem.
€ 995.000
Bekijk pand

Instapklare villa met 4 slaapkamers in de Simli wijk!

Nieuwpoort

Prachtige villa met 4 slaapkamers en zuid-west georiënteerde tuin op 1043m² gelegen in de Simli wijk te Nieuwpoort, Muntkruidweg 5. Pre-sale op zaterdag 5 oktober van 14u - 16u.
€ 1.150.000
Bekijk pand

Vennootschap te koop met subliem penthouse in 't Zoute

Knokke-Heist

Een vennootschap met als onroerend goed een subliem penthouse in 't Zoute met 2 mega-terrassen aan zowel de oost- als aan de westkant met een adembenemend vrij zicht.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Luxueuze recente villa nabij Gent

Wondelgem

Deze prachtige eigendom in Wondelgem staat op een perceel van maar liefst 2.395m². Met 3 slaapkamers, een schitterende tuin en luxueuze wellnessfaciliteiten biedt deze eigendom u tal van mogelijkheden. Pre-sale met voorbezoeken vanaf 1/09/2019. Biedingsmoment eindigt op 30/09. Enkel op afspraak.
€ 975.000
Bekijk pand