Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

95 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop

Herenwoning met 4 slaapkamers, zonnige tuin en zwembad

Brugge

Dit herenhuis met trapgevel te koop is gelegen in het gezellige Guido Gezellekwartier. Het huis te koop heeft 4 slaapkamers en een zonnige tuin met zwembad. Rustig gelegen aan de Brugse vesten.
€ 750.000
Bekijk pand

Villa dicht bij het centrum van Kortemark te koop

Kortemark

Op zoek naar een moderne villa met 6 slaapkamers met prachtig uitzicht, dan is deze villa misschien wel wat u zoekt!
€ 850.000
Bekijk pand

Klassevol landhuis nabij Wallemotebos op 15.777m²

Izegem

Goed onderhouden landhuis op uitgestrekt domein van 15.777m² nabij Wallemotebos. Privacy alom en zalig vertoeven in de zonovergoten tuin.
€ 1.200.000
Bekijk pand

Recente villa met dubbele garage te Sint-Andries Brugge

Sint-andries

Charmevolle verzorgde villa met 3 slaapkamers + bureau, hier geniet men echt van het omliggend groen en de rust. Vlotte verbinding naar invalswegen en Brugge.
€ 875.000
Bekijk pand

Villa met 3 slaapkamers te koop in Wortegem-Petegem

Ooike

Villa te koop in Wortegem-Petegem (Ooike) met een grondoppervlakte van 1.668 m². Het huis is voorzien van 3 slaapkamers, dressing, badkamer, ingerichte keuken, leefruimte, garage en aangelegde tuin.
€ 649.000
Bekijk pand

Residentiële bouwgrond van 1666 m²

Rumbeke

Rustig gelegen stuk bouwgrond met een oppervlakte van 1666 m², geschikt voor vrijstaande woning. Stedenbouwkundige informatie op kantoor.
€ 458.150
Bekijk pand

Moderne woning gelegen in het centrum van Brugge.

Brugge

Unieke woning in het centrum van Brugge omgeven door rust en groen met ruime en zonnige stadstuin. De woning te koop biedt u 3 slaapkamers, een ruime keuken en woonkamer op wandelafstand van de Markt.
€ 920.000
Bekijk pand

Uitzonderlijke woning te koop in Lo op 1,14ha.

Lo

Unieke eigendom te koop in Lo op 1,14ha waar u kunt genieten van de rust en volle privacy. Dit prachtige huis is voorzien van 7 slaapkamers en 3 badkamers en beschikt verder ook over een volledig aangelegde tuin met zwemvijver.
€ 1.225.000
Bekijk pand

Riante villa (°2007) langs de Waterpolder te Middelburg

Damme

Langs de Waterpolder te Middelburg bevindt zich deze ruime villa (°2007, circa 490m² bewoonbare opp.) op 3.150m² grond met uitgestrekte zichten op groen landschap, doch nabij Knokke, Damme, Maldegem.
€ 849.000
Bekijk pand

Riante villa (°2007) langs de Waterpolder te Middelburg

Middelburg

Langs de Waterpolder te Middelburg bevindt zich deze ruime villa (°2007, circa 490m² bewoonbare opp.) op 3.150m² grond met uitgestrekte zichten op groen landschap, doch nabij Knokke, Damme, Maldegem.
€ 849.000
Bekijk pand

Penthouse te koop op Tour&Taxis in Brussel

Brussel

Deze luxueuze penthouse allure van een echte villa vindt u terug in de Park Lane residentie Brooklyn gelegen op de Tour&Taxis site te Brussel en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 220m².
€ 1.600.000
Bekijk pand

Penthouse te koop op Tour&Taxis in Brussel

Brussel

Deze luxueuze penthouse vindt u terug in de Park Lane Residentie Admiral gelegen op de Tour&Taxis site, in de Havenlaan 86C en heeft een bewoonbare oppervlakte van 132m²
€ 610.000
Bekijk pand