Luxueus gerenoveerde meesterwoning met ondergrondse parking in het centrum van Boom

Boom Herenhuis
Tuyaertsstraat 7 , 2850 Boom
Deze riante meesterwoning is gelegen op een perceel van 613m² in de Tuyaertsstraat in Boom. De woning telt 5 slaapkamers en 3 badkamers en werd afgewerkt met hoogwaardige materialen en authentieke elementen. De polyvalente ruimte op het gelijkvloers biedt u tevens tal van mogelijkheden. Bovendien beschikt de woning over een eigen ondergrondse parking met autolift voor minstens 3 wagens alsook een bovengrondse carport.
€ 845.000
Ref: D2850-20107
Herenhuis
Boom
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 613 m²
Woonoppervlakte: 391 m²
Inrichting
5
3
391 m²
Meer details Contacteer ons

De herenwoning

De gevel van dit statige pand is goed onderhouden en is gebouwd in een klassieke stijl. De grote witte erker die boven de hoge witte voordeur hangt, springt meteen in het oog. De volledige woning is gerenoveerd in 2003 en is afgewerkt met luxueuze materialen zoals marmer en houten vloeren. Deze herenwoonst biedt u enorm veel ruimte en dat in het centrum van Boom.

De herenwoning

De ligging

De woning bevindt zich in de Tuyaertsstraat. Een straat die voornamelijk gekenmerkt wordt door statige herenwoningen. De opritten van de A12 en de E19 zijn niet al te ver verwijderd van dit adres waardoor u vlot naar Mechelen, Antwerpen of Brussel kunt met de wagen. Daarnaast kan u van de voordeur vlot te voet naar heel wat winkels en een bank. Als kers op de taart kan u van de woning binnen de 5 minuten naar het provinciaal recreatiedomein De Schorre fietsen.

De ligging

De woon- en eetkamer

Wanneer u de woning binnenkomt langs de prestigieuze inkomhal met marmeren vloer, komt u vervolgens in de mooie open woonkamer. De authentieke elementen in combinatie met de luxueuze materialen zal u meteen opvallen. Het pronkstuk van deze ruimte is de marmeren schouw met bronzen afwerking en de hoge spiegel die helemaal opgaat in het interieur. Er valt ook veel natuurlijk licht binnen door de hoge ramen die zich aan de voor- en achterzijde van de woning bevinden. De volledige oppervlakte van de ruimte is tevens voorzien van een stijlvolle houten vloer in Versaille motief.

De woon- en eetkamer

De keuken

Via de eetkamer betreedt u de moderne keuken van de woning. De keuken is volledig uitgerust zodat u optimaal kan genieten van uw kookbeleving. De grote glazen schuifdeur zorgt voor veel natuurlijk licht en de lange tafel kan dienen als gezellige ontbijtplek om met het hele gezin goed aan de dag te beginnen.

De keuken

De slaap- en badkamers

Één van de grootste troeven van dit pand is het grote woonoppervlak. Zo zijn er 5 ruime slaapkamers en 3 badkamers. Op de eerste verdieping van de woonst vindt u 3 grote slaapkamers, en 2 badkamers. De master bedroom met visgraatparket staat tevens in verbinding met de stijlvolle badkamer die met marmer is afgewerkt. Alle slaapkamers op de eerste verdieping hebben grote hoge ramen waardoor er veel natuurlijk licht binnenvalt.

De slaap- en badkamers

De zolderverdieping

Als u de zolderverdieping betreedt, komt u terecht in een fijn afgewerkte studio met toilet, lavabomeubel en douche. Door de ligging onder het dak voelt het meteen aan als een gezellig plekje in huis. De rest van de zolderverdieping kan nog verder afgewerkt worden en biedt u nog heel wat mogelijkheden.

De zolderverdieping

De tuin

Deze woning heeft een onderhoudsvriendelijke tuin met een groot terras en tuinverlichting.

De tuin

Extra

Aan de achterkant van het perceel is een carport. U kan deze binnenrijden via een garagepoort in de Hospitaalstraat. Bovendien beschikt de woning over een privatieve ondergrondse parking met autolift waar plaats is voor minstens 3 wagens. Deze is tevens toegankelijk via de inrit in de Hospitaalstraat.

Extra

Polyvalente ruimte

Naast de inkomhal op het gelijkvloers bevindt zich de vijfde slaapkamer met apart toilet. Deze ruimte kan tevens dienen als bureau of praktijkruimte. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich nog een uitbouw met een polyvalente ruimte die u nog tal van mogelijkheden biedt (praktijk, bureau, kangoeroewoning...). De volledige woning is tevens onderkelderd.

Polyvalente ruimte

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Herenhuis
 • Bebouwing:
  Gesloten
 • Woonoppervlakte:
  391 m²
 • Perceeloppervlakte:
  613 m²
 • EPC:
  394 kWh/m²
 • UC:
  2291350
 • Bouwjaar:
  -
 • Renovatiejaar:
  2003
 • KI:
  € 1 511
 • Slaapkamers:
  5
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  nee

Documenten

Document downloaden

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • Ja

Stedenbouwkundige bestemming

 • Woongebied

Handhaving

 • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

 • Nee

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Nee

Watertoets

 • Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

 • Geen beschermd onroerend erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Jonathan Vissers

Vastgoedmakelaar

Contacteer ons

Raadpleeg hier onze privacy policy.
Of contacteer ons kantoor 03 888 38 88