Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Prachtig gelegen ruime villa in Sluis met mogelijkheid voor praktijk, atelier of B&B.

Sluis Villa
Geweldige bel-étage villa gelegen op een unieke locatie in de Sint-Annastraat 44 A in 't aantrekkelijke Sluis. De villa heeft 5 slaapkamers en ligt verscholen in 't groen met een ruime tuin met veel privacy en zon de hele dag door.
€ 849.000
Ref: D8300-H1357
Villa
Sluis
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 2.314 m²
Woonoppervlakte: 281 m²
Inrichting
5
3
281 m²
Meer details Contacteer ons

De villa

Stijlvol wonen in alle rust. Dat doet u in deze bijzondere woning in Sluis. Omringd door bomen en planten vindt u deze tijdloze villa, die uitblinkt in alle opzichten: een hoogwaardige afwerking, een uitzonderlijk ruime bewoonbare oppervlakte en tal van luxe elementen. De benedenverdieping kan ingericht worden als kantoor, atelier of B&B waardoor u hier over tal van mogelijkheden beschikt.
De villa

De ligging

Deze bijzondere villa vinden we terug in Sluis. Met winkels, restaurants en terrassen vlakbij geniet u hier een uitstekende ligging. Bovendien bereikt u op amper tien minuten het bruisende Knokke. Hier woont u in een groene gemeente met mooie stukjes natuur. Wandelaars of fietsers vinden hier dus ongetwijfeld hun gading. Kortom: een luxueuze woning op een topligging.
De ligging

De leefruimte

Een stenen trapopgang leidt u naar de inkom van deze unieke woning. Achter de inkomhal vindt u als eerste de woonkamer terug. Dankzij de grote ruimte en talrijke raampartijen langs beide kanten staat licht centraal in deze kamer. De leefruimte met kwaliteitsparket en perfect afgewerkte schouw met gashaard ademt warmte en gezelligheid. Vanuit de zithoek krijgt u toegang tot het betegelde voorterras. Dankzij de geïnstalleerde zonnewering kan u hier heel de dag lang van mooie buitenmomenten genieten.
De leefruimte

De keuken

Om de hoek vindt u de open keuken met kookeiland en eetplaats terug, waar dezelfde stijl werd doorgetrokken. De volledig ingerichte, landelijke keuken laat toe om hier heerlijk te kokerellen. Met voldoende kastruimte, kwalitatieve toestellen en een aparte berging is het een waar plezier om hier te koken. Vanuit de eetplaats geniet u dankzij het grote raam en vanop de eerste verdieping van een schitterend zicht op de tuin en toegang tot het houten achterterras. Dankzij een goede oriëntatie wordt u hier verrast met een fenomenale lichtinval, waardoor het hier de hele dag lang aangenaam vertoeven is.
De keuken

De slaap- en badkamers

Een van de grootste troeven van deze villa is de grote oppervlakte. Met vijf ruime slaapkamers, twee badkamers en een douchekamer heeft een groot gezin hier meer dan voldoende comfort en privacy. Alle slaapkamers werden mooi afgewerkt en volgen het warme karakter van de rest van de woning. De grote ramen geven ook deze ruimtes een wondermooie lichtinval, wat ervoor zorgt dat het hier heerlijk ontwaken is. De master bedroom bevindt zich op de eerste verdieping, terwijl de vier overige slaapkamers zich op de bovenverdieping bevinden.
De slaap- en badkamers

De tuin

Ook buiten wordt dezelfde lijn van luxe en comfort doorgetrokken. Hier kunnen de bewoners van deze magnifieke villa genieten van schitterend buitenmomenten, volledig omgeven door groen. Dankzij de meerdere terrassen aan beide kanten van de woning geniet u van zowel zon als schaduw, voor elk wat wils!
De tuin

Extra

Deze villa in Sluis biedt u voldoende parkeerplaats dankzij de dubbele garage en lange oprit. De woning beschikt eveneens over meer dan voldoende mogelijkheden wat betreft het combineren van wonen en werken. Dankzij de aanwezigheid van een gelijkvloerse verdieping met drie aparte kamers kan u hier perfect een praktijkruimte, atelier of hobbyruimte maken. Deze verdieping beschikt eveneens over een eigen ingang, waardoor u het woon- en werkgedeelte volledig gescheiden kan houden.
Extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Villa
 • Bebouwing:
  Open
 • Woonoppervlakte:
  281 m²
 • Perceeloppervlakte:
  2.314 m²
 • EPC:
  - kWh/m²
 • UC:
  -
 • Bouwjaar:
  1974
 • Renovatiejaar:
  2005
 • KI:
  € -
 • Slaapkamers:
  5
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  ja
Document downloaden

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • Niet ingegeven

Stedenbouwkundige bestemming

 • Niet ingegeven

Handhaving

 • Niet ingegeven

Voorkooprecht

 • Niet ingegeven

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Niet ingegeven

Watertoets

 • Niet ingegeven

Beschermd erfgoed

 • Niet ingegeven

Een persoonlijke ontmoeting

Marcel Godfroy

Vastgoedmakelaar verkoop

Contacteer ons

Raadpleeg hier onze privacy policy.
Of contacteer ons kantoor 050 612 612