Statige trapgevelwoning te koop met 5 slaapkamers en gezellig stadsterras (56m²) centrum Brugge

Brugge Huis
Westmeers 10 , 8000 Brugge
In het pittoreske stadscentrum van Brugge nabij de Vesten vinden we deze charmante Brugse trapgevelwoning met een gevelbreedte van bijna 15m en ruim stadsterras (56m²) te koop. Een uitstekende ligging in de Westmeers, vlakbij het station en in de nabijheid van de invalswegen. De openbare parking van 't Zand is vlakbij. Het huis heeft een aanzienlijke bewoonbare oppervlakte van ruim 300m² en omvat onder andere 5 slaapkamers, 2 badkamers, een polyvalente ruimte van 42m², een gezellig stadsterras en een kelder van 29m².
€ 699.000
Ref: D8000-E0631
Huis
Brugge
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 190 m²
Woonoppervlakte: 337 m²
Inrichting
5
2
337 m²
Meer details Contacteer ons

De leefruimte

Via de imposante inkomhal met fraaie plafondlijsten en een authentieke tegelvloer kan u de al even imposante leefruimte inwandelen. Het zal u meteen opvallen dat deze woning met enorm veel respect voor de authentieke elementen is gerenoveerd maar wel met een nadruk op luxe en comfort. Zo vindt u in de leefruimte de grote authentieke schouwmantel. De hoge plafonds en de enorme ramen die uitkijken op het terras zorgen dan weer voor een zeer aangename woonbeleving. Het terras is bovendien volledig vervaardigd in natuursteen en bijgevolg zeer onderhoudsvriendelijk.

De leefruimte

De keuken

Aanpalend aan de leefruimte vindt u een mooie grote eetplaats met een haast identieke schouwmantel als degene in de leefruimte. Vlakbij vindt u de uitstekend geïnstalleerde keuken. Er is meer dan voldoende aanrechtoppervlakte aanwezig, heel wat ingemaakte kasten en tal van kwalitatieve toestellen.

De keuken

De slaapkamers

Deze royale woonst telt in totaal vijf slaapkamers. Op de gelijkvloerse verdieping vindt u er twee van 16.5 m² en 18 m². Op de eerste verdieping vindt u een zeer mooie master bedroom met een en suite-badkamer. Onder het dakgebinte vindt u nog twee slaapkamers. Één van maar liefst 46.5 m² en één van 25 m². Op deze verdieping is er een tweede, gezamenlijke badkamer aanwezig.

De slaapkamers

De badkamers

De en suite-badkamer die bij de master bedroom is voorzien van een dubbele wastafel, een toilet en een inloopdouche. De badkamer op de tweede verdieping is tevens voorzien van een wastafel, een toilet en ook een inloopdouche.

De badkamers

Het huis

Bent u op zoek naar een ruime, karaktervolle woning in het Brugse stadcentrum? Dan zal dit klassevolle huis met een trapgevel en een gevelbreedte van bijna 15 m u zeker bevallen. De woning is goed voor een bewoonbare oppervlakte van 337 m². Dit omvat onder andere een grote leefruimte, vijf slaapkamers, twee badkamers en een stadsterras van 56m².

Het huis

De ligging

Dit statige huis is gelegen in een autoluwe straat nabij de Vesten en diverse invalswegen. U zal Brugge dus makkelijk kunnen in- en uitrijden. Alles wat u verder ook maar nodig zou kunnen hebben (supermarkten, buurtwinkels, …) is slechts een steenworp van de voordeur verwijderd. Dát is pas luxe.

De ligging

Extra

Dit bijzonder karaktervolle huis heeft u een zeer aangename woonbeleving te bieden. Naast de authentieke uitstraling van de ruimtes, de enorme woonvolumes en de fantastische ligging, biedt dit huis u ook een grote polyvalente ruimte met bar (46 m²) en een mooie bureauruimte waar u in alle rust kan werken. Ten slotte krijgt u ook een opgedeelde kelder (29 m²) en een praktische berging / wasplaats nabij de keuken.

Extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Huis
 • Bebouwing:
  Halfopen
 • Woonoppervlakte:
  337 m²
 • Perceeloppervlakte:
  190 m²
 • EPC:
  478 kWh/m²
 • UC:
  20220204-0002537750-RES-1
 • Bouwjaar:
  -
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € 1 424
 • Slaapkamers:
  5
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  ja

Documenten

Document downloaden

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • In aanvraag

Stedenbouwkundige bestemming

 • Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde

Handhaving

 • In aanvraag

Voorkooprecht

 • In aanvraag

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • In aanvraag

Watertoets

 • Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Ine Decock

Vastgoedmakelaar verkoop

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

Ellen Hollevoet

Verkoopsverantwoordelijke

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

Contacteer ons

Raadpleeg hier onze privacy policy.
Of contacteer ons kantoor