Uniek Herenhuis te Brugge

Brugge Herenhuis
Genthof 33 , 8000 Brugge
Dit imposante herenhuis heeft u een bijzonder aangename woonbeleving te bieden in één van de mooiste wijken in de Brugse binnenstad. Naast de kwalitatieve totaalrenovatie, de enorme woonvolumes en de grote stadstuin, biedt deze woonst u ook een bijzonder gunstig EPC, een praktische berging en een zeer goed domoticasysteem. De woonst omvat 4 slaapkamers, 2 badkamers, koer en ruime zonneterras en uitweg via Gouden Handrei. Meer dan 500m² bewoonbare oppervlakte in het centrum van Brugge.
€ 995.000
Ref: D8000-D1119
Herenhuis
Brugge
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 154 m²
Woonoppervlakte: 520 m²
Inrichting
4
2
520 m²
Meer details Contacteer ons

De herenwoning

Achter deze statige en bijzonder majestueuze gevel wordt u verrast door een fraaie renovatie waarbij de allergrootste zorg besteed werd aan waardevolle authentieke elementen. De leefruimtes bevinden zich op de verschillende verdiepingen, terwijl het gelijkvloers in het verleden reeds gebruikt werd als handelszaak en horecaruimte, tal van bestemmingen mogelijk.

De herenwoning

de ligging

Dit herenhuis ligt tussen de Gouden Handrei en de Spiegelrei, in het idyllische Genthof in Brugge. De woning springt dankzij haar fraaie gevel onmiddellijk uit de rij. Eens u buiten de woning stapt, komt u onmiddellijk uit in het centrum van Brugge. Met de mooie Reitjes aan de deur leent deze omgeving zich dan ook perfect voor ontspannende wandel- en fietstochten.

de ligging

de leefruimte

De prachtige staalglazen deur die u naar de leefruimtes leidt op de eerste verdieping geeft meteen het karakter van de rest van deze woning weer. Hier vindt u een grote U-vormige leefruimte, die naadloos overloopt in de keuken, eetkamer en bureau en u een echt loftgevoel bezorgt. Op deze manier kunnen alle bewoners van deze mooie herenwoning voortdurend van elkaars gezelschap genieten, hoewel ze toch over voldoende privacy beschikken. De leefruimte werd volledig afgewerkt met luxe-materialen zoals een eiken plankenvloer, eiken plafonds en natuursteen, waardoor u hier continu een bijzonder luxueus gevoel ervaart. De keuken is voorzien van kwalitatieve toestellen en werd afgewerkt in blauwsteen, zodat ook deze ruimte een consistent geheel vormt met de woonkamer. U krijgt vanuit de leefruimte bovendien toegang tot het magnifieke terras, dat voorzien is van een open haard en u een schitterend zicht biedt op de Gouden handrei. Het terras is deels overdekt zodat u hier op elk moment van de dag kan genieten van mooie buitenmomenten.

de leefruimte

de slaap- en badkamers

Op de tweede en derde verdieping vindt u de sfeervolle slaap- en badkamers, afgewerkt met dezelfde kwalitatieve en luxueuze materialen als de rest van deze unieke herenwoning. De houten balken en parketvloer vormen in elke kamer een mooi contrast met de witte muren. Bij drie bijzonder ruime slaapkamers horen natuurlijk twee badkamers van absolute topkwaliteit. De badkamers werden afgewerkt in blauwsteen en zijn voorzien van designelementen. Met de mogelijkheid tot het creëren van een vierde slaapkamer hebt u aan ruimte eveneens geen gebrek. Kortom: modern en luxueus comfort zijn ongetwijfeld de rode draad in deze fantastische herenwoning.

de slaap- en badkamers

de stadstuin

Deze ommuurde stadskoer met bovenop een zonnig terras dat uitgeeft op de Gouden Handrei is het heerlijk vertoeven in het centrum van Brugge. U kan hier al vroeg op het jaar genieten van de eerste zonnestralen. De stadskoer is bereikbaar via een uitweg en kan dus ideaal dienst doen als aparte ingang.

de stadstuin

Polyvalente ruimte

Wanneer u de woning binnenwandelt komt u in een sas van waar u de grote polyvalente ruimte (90 m²) kan betreden of kan doorlopen naar de privéinkomhal en het woongedeelte.
De polyvalente ruimte paalt aan de stadstuin en biedt u ook toegang tot de volledig ingerichte kelderverdieping. De polyvalente ruimte is zeer mooi afgewerkt met kwalitatieve blauwsteen en de kelderverdieping (120 m²) is voorzien van drijfkracht, perslucht en vloerverwarming.

Polyvalente ruimte

Extra's

Dit imposante herenhuis heeft u een bijzonder aangename woonbeleving te bieden in één van de mooiste wijken in de Brugse binnenstad. Naast de kwalitatieve totaalrenovatie, de enorme woonvolumes en de grote stadstuin, biedt deze woonst u ook een bijzonder gunstig EPC, een praktische berging en een zeer goed domoticasysteem.

Wij bieden deze mooie eigendom aan door middel van ons Pre-Saleconcept.
Wilt u een afspraak vastleggen of wenst u meer info omtrent deze koopmethode, neem dan contact op met de dossierverantwoordelijke, Baelde Manon.
- 0493 25 35 80 - manon.baelde@dewaele.com
Bezoeken worden ingepland op zaterdag 20/11 tussen 10.00 en 12.00 uur.

Extra's

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Herenhuis
 • Bebouwing:
  Gesloten
 • Woonoppervlakte:
  520 m²
 • Perceeloppervlakte:
  154 m²
 • EPC:
  128 kWh/m²
 • UC:
  1817236
 • Bouwjaar:
  1268
 • Renovatiejaar:
  2009
 • KI:
  € 2 339
 • Slaapkamers:
  4
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  ja

Documenten

Document downloaden

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • Ja

Stedenbouwkundige bestemming

 • Woongebied met een culturele historische en/of esthetische waarde

Handhaving

 • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

 • Nee

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Nee

Watertoets

 • Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

 • Beschermd monument Beschermd stadsgezicht Beschermd dorpsgezicht
 • Voor meer info over de rechtsgevolgen ga naar www.onroerenderfgoed.be

Een persoonlijke ontmoeting

Manon Baelde

Vastgoedmakelaar verkoop

Benjamin Benoit

Manager Dewaele Brugge, Knokke-Heist en Blankenberge

Contacteer ons

Raadpleeg hier onze privacy policy.
Of contacteer ons kantoor