Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Huis te koop in Brugge

Je gekozen filters

Wis alle filters
  • 32 Resultaten
  • Sorteren op

Wonen in de bruisende stad Brugge

Op zoek naar een huis te koop in Brugge? De West-Vlaamse provinciehoofdstad heeft heel wat te bieden op verscheidene vlakken. Altijd valt er wat te beleven. Brugge ademt een en al cultuur en geschiedenis. Dit is niet enkel te wijten aan de Middeleeuwse uitstraling van de stad, maar ook doordat de inwoners de Brugse tradities in ere houden. Denk maar aan de alom bekende Heilig-Bloedprocessie die er jaarlijks door de straten van het stadscentrum loopt.

Qua vrijetijdsbesteding is er logischerwijze ook het een en ander te beleven. Om verder de cultuur op te snuiven in Brugge, kan je altijd een voorstelling meepikken in een van de twee belangrijkste theater- en concertzalen: het Concertgebouw of de Stadsschouwburg. Daarnaast is de lijst van festivals die in Brugge worden georganiseerd zeer boeiend voor muziekliefhebbers. Het driedaagse Cactusfestival klinkt waarschijnlijk bekend in de oren. Ook kunnen jouw kinderen telkens uitkijken naar de jaarlijkse kermissen. Zo palmt de jaarlijkse Meifoor met zijn 90 attracties een hele maand een groot stuk van het stadscentrum in. Verder staat het verenigingsleven in Brugge niet stil. Met sportclubs in ruim 40 verschillende sportdisciplines, weet je jouw vrije tijd actief in te vullen. Zin om het weekend goed in te zetten met een gezellig avondje uit in een bruine kroeg of in een hippe bar? Brugge biedt voor elk wat wils.

Ten slotte biedt Brugge ook nog de voordelen van wonen in een stad. Je kan makkelijk ergens raken met de fiets of met het openbaar vervoer, winkels liggen op korte afstand van je woning, indien je buiten Brugge werkt, kan je vlot op de E403 en E40 raken of neem je gewoon de trein en noem maar op.

Klinkt Brugge als de ideale woonplaats voor jou? Dan staat Dewaele | vastgoed met advies Brugge je bij in de zoektocht naar een woning die aan jouw behoeftes tegemoet komt. We helpen je graag wanneer je zoekt naar een huis te koop in Brugge, maar ook als je eerder een appartement te koop in Brugge in gedachten hebt. Ook voor nieuwbouw in Brugge die te koop is, staan onze vastgoedmakelaars klaar om jou te helpen. Liever iets huren in Brugge? Neem dan zeker een kijkje naar ons aanbod immo te huur in Brugge, waarbij een huis te huur in Brugge of appartement te huur in Brugge misschien iets voor jou is. Is Brugge niet meteen gevonden waarnaar je op zoek bent? Check dan even ons aanbod in omliggende gemeentes. Misschien heb je wel interesse in een huis te koop in Sint-Andries, een huis te koop in Sint-Kruis of een huis te koop in Sint-Michiels.

Aanbod uit Brugge in je mailbox?

1. Sla je zoekopdracht op en ontvang als eerste ons nieuw aanbod in je mailbox.
2. Laat ons weten wat je precies zoekt via ons vastgoedkantoor in Brugge.

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht opslaan Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.