https://www.vanderbuild.be/sites/vanderbuild/files/event-types/Pre-sale%20-%20Van%20der%20Build%20%281%29.png

Karaktervol huis met open en groen zicht te Knokke-Heist

Heist-aan-Zee Huis
Izabellastraat 17 , 8301 Heist-aan-Zee
In deze authentieke, open bebouwing met riante woonoppervlakte is het aangenaam wonen op een bijzonder gunstige locatie vlakbij alle nodige voorzieningen en de zee.
€ 850.000
Ref: D8300-H1478
Huis
Heist-aan-Zee
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 821 m²
Woonoppervlakte: 336 m²
Inrichting
4
2
336 m²
Meer details Contacteer ons

Pre-sale: bezoek- en biedmoment

Bezoek- en biedmoment van zaterdag 09 juli 2022 10:00 tot zaterdag 09 juli 2022 12:30 op afspraak. Bij interesse kunt u een bod binnenbrengen via aankoopbelofte op kantoor of per mail tegen uiterlijk zaterdag 09 juli 2022 12:30. De vermelde prijs is de richtprijs.

Maak een afspraak Wat is pre-sale?

De woning

Deze karaktervolle woonst biedt u een uitzonderlijk ruime woonervaring in een rustig kader. U geniet er van open woonvertrekken en groene vergezichten, op een royaal perceel van 821 m². Door de jaren heen werden er verscheidene renovatiewerken uitgevoerd met het oog op het vergroten van de energiezuinigheid, de kwaliteit en het wooncomfort. Doordat het hier een handelshuis betreft is dit de ideale woonst voor wie tevens een beroepsmatige invulling aan de woonst wil geven.

De woning

De ligging

Dankzij het open zicht op de omringende velden geniet deze woonst van een zeer groene en rustgevende omgeving. De uitstekende ligging garandeert u een comfortabele nabijheid bij alle nodige voorzieningen en een snelle verbinding naar Blankenberge, Oostende en Brugge. Gelegen in Knokke-Heist, staat u natuurlijk ook op slechts enkele minuten rijden aan het nabijliggende strand.

De ligging

De leefruimtes

In deze woning vindt u maar liefst twee woonkamers terug, waarvan u in de eerste, lichtrijke leefruimte vooraan terechtkan voor een open en groen zicht op de omgeving. De parketvloer en wit-houten plafondbalken geven een karaktervolle toets aan deze ruimte.
De tweede, recent vernieuwde en open woonkamer bevindt zich tevens op het gelijkvloers en is dankzij de gashaard en bibliotheek een warm en gezellig vertrek om in te vertoeven. De klassevolle stalen trap leidt u naar een passerelle op de eerste verdieping.

De leefruimtes

De keuken

De volledig ingerichte en enorm royale leefkeuken fungeert als verbinding tussen de twee leefruimtes en is voorzien van een professioneel gasfornuis van Lacanche. De liefde voor klasse en hoogkwalitatieve afwerkingsmaterialen wordt ook hier zichtbaar in de magnifieke stenen vloer, het kookeiland met bar-element, de houten accenten en de volledig ingemaakte kasten en apparatuur. De eethoek baadt in het zonlicht dankzij de brede raampartijen.

De keuken

De slaapkamers

Niet minder dan 3 slaapkamers vindt u in deze prachtige woning terug, met daarbij de master bedroom op de eerste verdieping als stijlvolle blikvanger. Houten elementen garanderen er een zeer sfeervolle atmosfeer en door de ruime ingebouwde dressing wordt er optimaal gebruikgemaakt van de ruimte. Ook de andere slaapkamers zijn smaakvol afgewerkt. Er is bovendien de mogelijkheid om een polyvalente ruimte op het gelijkvloers in te richten als vierde slaapkamer.

De slaapkamers

De badkamers

Een eerste badkamer, op de begane vloer, beschikt over een douche, toilet en wasmeubel. De tweede badkamer, die u terugvindt op de eerste verdieping, is voorzien van een bad, een ruime inloopdouche en een wasmeubel. In deze royale ruimte kan u genieten van een waar wellnessgevoel in een klassevol kader, met een magnifieke plankenvloer. Via het grote dakraam wordt het zonlicht volledig naar binnen getrokken.

De badkamers

Extra

Deze karaktervolle woning springt er niet alleen uit door de grote woonoppervlakte, maar ook door de energiezuinige troeven zoals de zonnepanelen en de zeer goede muur- en dakisolatie. Op de oprit kan u tot 3 wagens kwijt en de volledig omheinde tuin bestaat uit een verzorgde graspartij, een groot zonneterras en een buitenbar.

Extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Huis
 • Bebouwing:
  Open
 • Woonoppervlakte:
  336 m²
 • Perceeloppervlakte:
  821 m²
 • EPC:
  165 kWh/m²
 • UC:
  2622788-RES-1
 • Bouwjaar:
  -
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € 1 060
 • Slaapkamers:
  4
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  ja

Documenten

Document downloaden

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • Ja

Stedenbouwkundige bestemming

 • Woonuitbreidingsgebied

Handhaving

 • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

 • Nee

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Nee

Watertoets

 • Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

 • Geen beschermd onroerend erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Stéphanie Clément

Vastgoedmakelaar verkoop en verhuur

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

Contacteer ons

Raadpleeg hier onze privacy policy.
Of contacteer ons kantoor 050 612 612