Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Magnifieke villa te Assebroek.

Assebroek Villa
Impressionante villa met 3/4 slaapkamers te Assebroek. Dit huis te koop met dubbele garage, buitenkeuken en zwembad biedt de mogelijkheid tot aankoop van aanpalend gebouw voor praktijk of opslagruimte.
€ 945.000
Ref: D8000-H1334
Villa
Assebroek
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 576 m²
Woonoppervlakte: 580 m²
Inrichting
4
3
580 m²
Meer details Contacteer ons

de keuken

Ook in de keuken is het bijzonder aangenaam vertoeven. De hyper-geïnstalleerde keuken biedt u al het comfort dat u zich kan wensen en werd afgewerkt met kwalitatieve toestellen. Het kookeiland, dat doorloopt in een bijzondere eettafel en uitkijkt op de schitterende tuin, werd afgewerkt met een prachtig natuurstenen blad en laat toe om hier heerlijk te kokerellen. Een aansluitende berging zorgt ervoor dat u in deze keuken over meer dan voldoende opbergruimte beschikt.

de keuken

de tuin

Aansluitend op de leefruimte en keuken betreedt u deze aangename tuin met verwarmd zwembad. De tuin werd volledig aangelegd en is voorzien van een buitenkeuken met aansluitingen. Hier hebt u dus alle ruimte om in alle rust te genieten van een zomerse dag. Vanuit de tuin krijgt u eveneens toegang tot een aparte studio, die momenteel gebruikt wordt als bureau en voorzien is van een keuken, leefruimte en badkamer.

de tuin

de eigendom

Klassevol wonen in alle rust. Dat doet u in deze sublieme villa in Assebroek. Deze exclusieve villa blinkt uit in alle opzichten: een high-end afwerking, een grote bewoonbare oppervlakte, een schitterende tuin met zwembad, en tal van mogelijkheden om de combinatie wonen werken te realiseren.

de eigendom

de ligging

Deze villa bevindt zich op een uitgelezen locatie in Assebroek, in een rustige aftakking van de Astridlaan. Deze unieke villa biedt u de mogelijkheid om te wonen in het groen, en toch nabij invalswegen, winkels en openbaar vervoer. Ook het centrum van Brugge is heel vlot bereikbaar. Kortom: een luxueuze woning op een topligging met alles binnen handbereik.

de ligging

de leefruimte

In deze landelijk-moderne woonkamer met industriële look is het heel de dag lang aangenaam vertoeven. Het massief parket en de royale open haard zorgen voor extra warmte en gezelligheid, terwijl de grootte van de woonkamer toch een mooi ruimtelijk gevoel creëert. Op de eerste verdieping vinden we nog een tweede salon terug met een volledig uitgeruste bar, voorzien van drankfrigo’s en een wijnkoelkast. De ideale plaats voor een gezellige avond onder vrienden of familie. Dankzij de schitterende raampartijen, die doorlopen naar de eerste verdieping, valt het licht tevens prachtig binnen in beide ruimtes.

de leefruimte

de slaap- en badkamers

Met drie slaapkamers, twee badkamers en een dressing biedt deze woning u een zee aan ruimte en modern comfort. De kamers werden mooi afgewerkt in laminaat en bezorgen u dezelfde luxueuze sfeer als de rest van de woning. De grote ramen geven ook deze ruimtes een wondermooie lichtinval, wat ervoor zorgt dat het hier heerlijk ontwaken is. Ook in de badkamers wordt het gevoel van luxe en ontspanning voortgezet.

de slaap- en badkamers

extra

Een dubbele garage biedt u voldoende ruimte om meerdere wagens te plaatsen, terwijl de aanwezige fitnessruimte u de kans geeft te sporten zonder het huis te hoeven verlaten. Bovendien heeft u in de naastgelegen ruimte, die eveneens te koop staat, een overvloed aan ruimte en mogelijkheden om deze in te richten als opslagruimte, praktijkruimte of voor vrije beroepen.

extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Villa
 • Bebouwing:
  Open
 • Woonoppervlakte:
  580 m²
 • Perceeloppervlakte:
  576 m²
 • EPC:
  199 kWh/m²
 • UC:
  20191028-0002211212-RES-1
 • Bouwjaar:
  1979
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € 2 705
 • Slaapkamers:
  4
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  nee

Documenten

Document downloaden

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacybeleid te lezen. Heb je hier nog vragen over, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • In aanvraag

Stedenbouwkundige bestemming

 • Woongebied

Handhaving

Voorkooprecht

 • Nee

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Nee

Watertoets

 • Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

 • Geen beschermd onroerend erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Pieterjan Haentjens

Vastgoedmakelaar verkoop

Contacteer ons

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacybeleid te lezen. Heb je hier nog vragen over, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.

Of contacteer ons kantoor 050 444 999