Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Prachtig gelegen villa

Marke Villa
Villa met schitterende tuin in bosrijke laan nabij het kasteel Blommeghem te Marke. Deze uitzonderlijke eigendom is 100% gericht op sfeer. Woon-werk mogelijk, grote schuur/loods en bureau ruimte.
€ 795.000
Ref: D8500-19274
Villa
Marke
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 2.470 m²
Woonoppervlakte: 453 m²
Inrichting
5
1
453 m²
Meer details Contacteer ons

de eigendom

Verscholen achter een muur van groen vindt u deze uitzonderlijke villa terug. Zowel binnen als buiten bezorgt deze eigendom in Marke u een bijzonder luxueus gevoel. Met vier slaapkamers, een schitterende tuin met zwembad en een ruime loods biedt deze villa u tal van mogelijkheden.

de eigendom

de ligging

Deze woning vindt u terug op een bijzonder gunstige locatie in Marke. Gelegen in een bosrijke laan nabij het Kasteel Blommeghem in Kortrijk geniet u hier een uiterst vredige woonbeleving omgeven door groen. Het groenaspect bezorgt u een rustgevend gevoel terwijl u hier toch op een vlot bereikbare locatie woont. Kortom: deze villa biedt u the best of both worlds.

de ligging

de leefruimte

Marmeren vloeren en een schitterende open haard zetten de luxeuze toon, die ook doorgetrokken wordt in de rest van de woning. De grote en talrijke raampartijen, die u een schitterend zicht bieden op de tuin, bezorgen deze ruimte bovendien een fenomenale lichtinval, waardoor het hier heel de dag lang aangenaam vertoeven is.

de leefruimte

de keuken

Geïntegreerd in deze open leefruimte vindt u de open keuken en een knusse eetplaats. Ook hier staat licht en gezelligheid centraal. De keuken ademt maatwerk en klasse dankzij het natuurstenen werkblad en het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen. Ook deze ruimte wordt getrakteerd op een weergaloze lichtinval, zodat u werkelijk in elke ruimte en op elk moment van de dag kan genieten van deze schitterende villa.

de keuken

de slaap- en badkamers

Via de traphal bereikt u maar liefst drie ruime slaapkamers. Met de mogelijkheid tot het creëren van twee extra slaapkamers in de polyvalente ruimte, biedt deze woning u meer dan voldoende ruimte. Alle kamers bezorgen u, dankzij een duurzame en kwalitatieve afwerking, hetzelfde luxueuze gevoel als de rest van de woning. Ook de badkamer werd voorzien van alle modern comfort en biedt u voldoende privacy.

de slaap- en badkamers

de tuin

Deze schitterende tuin werd aangelegd in Engelse stijl en is voorzien van een verwarmd zwembad. De rust en het groen die deze tuin typeert, zorgt ervoor dat dit de plaats bij uitstek is om heerlijk te genieten van een plekje in de zon. Ook voor pool parties is deze tuin een echt walhalla dankzij de aanwezigheid van een gemetste pizza oven.

de tuin

de bijgebouwen

Naast ontspannen aan het zwembad, kan u ook kiezen voor een woon-werk combinatie in deze schitterende villa. Naast de villa vindt u immers verschillende serres, die momenteel ingericht zijn als bureauruimtes. Achter de villa en verscholen in het groen vindt u eveneens nog een heel grote loods, die ideaal dienst doet als opslagruimte. Dankzij de cederhouten afwerking gaat de loods naadloos over in de bosrijke omgeving, waardoor uw uitzicht hier niet verstoord wordt.

de bijgebouwen

extra

Deze villa beschikt over een zolderruimte en een droge kelder, waardoor ook aan opbergruimte geen gebrek is.

extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Villa
 • Bebouwing:
  Open
 • Woonoppervlakte:
  453 m²
 • Perceeloppervlakte:
  2.470 m²
 • EPC:
  354 kWh/m²
 • UC:
  1726857
 • Bouwjaar:
  1984
 • Renovatiejaar:
  1996
 • KI:
  € 2 473
 • Slaapkamers:
  5
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  nee

Documenten

Document downloaden

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacybeleid te lezen. Heb je hier nog vragen over, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • Ja

Stedenbouwkundige bestemming

 • Woongebied

Handhaving

 • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

 • Nee

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Ja

Watertoets

 • Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

 • Geen beschermd onroerend erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Matthias Vanneste

Senior vastgoedmakelaar verkoop

Contacteer ons

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacybeleid te lezen. Heb je hier nog vragen over, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.

Of contacteer ons kantoor 056 22 55 66