Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Schitterende, luxueuze herenwoning nabij Zwevegem!

Zwevegem Huis
Op zoek naar een exclusieve, ruime en klassevolle gezinswoning? Bekijk dan zeker deze uitzonderlijk charmante, high-end afgewerkte herenwoning te Helkijn (op 10 min van Zwevegem en 15 min van Kortrijk).
Prijs op aanvraag
Ref: d8500-19312
Huis
Zwevegem
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 1.820 m²
Woonoppervlakte: 308 m²
Inrichting
6
2
308 m²
Meer details Contacteer ons

de eigendom

De statige gevel van deze knappe herenwoning past perfect bij haar majestueuze stijl. Binnen wordt u verrast met een fraaie high-end afwerking, waarbij de allergrootste zorg werd besteed aan het gebruik van duurzame en kwalitatieve materialen. Aan de achterzijde van de woning treft u een fenomenale tuin. Dankzij de talrijke grote ruimtes en de bewoonbare oppervlakte van niet minder dan 308 m² zijn de invullingsmogelijkheden in deze herenwoning werkelijk eindeloos.

de eigendom

de ligging

Deze herenwoning in Helkijn springt in het oog in deze rustige straat. Eens u de woning verlaat staat u op amper 10 minuten in Zwevegem en op 15 minuten in het bruisende Kortrijk. Toch woont u hier omringd door groen. De landelijke omgeving leent zich dan ook ideaal voor ontspannende wandeltochten. Helkijn geniet bovendien een centrale ligging en vormt zo een rustige uitvalsbasis.

de ligging

de leefruimte

De inkomhal van deze prachtige burgerwoning wordt geflankeerd door de charmante leefruimte, waar u, dankzij de aanwezigheid van een schitterende plankenvloer en een perfect afgewerkte open haard, ondergedompeld wordt in een gevoel van pure klasse. De grote raampartijen, die u enerzijds doen uitkijken op de straat en anderzijds op de schitterende tuin, bezorgen deze ruime woonkamer bovendien een fenomenale lichtinval, waardoor het hier de hele dag lang aangenaam vertoeven is.

de leefruimte

de keuken

De luxueuze leefkeuken beschikt over een volledig uitgeruste keuken met eiland en is groot genoeg om uitgebreid te tafelen, mét zicht op de tuin. Het landelijke design van de keuken in combinatie met de kwalitatieve materialen zorgt voor een mooi geheel. De open leefkeuken en eetplaats lopen naadloos in elkaar over waardoor u voortdurend van elkaars gezelschap kan genieten. Vanuit de keuken krijgt u toegang tot de kelder, zodat u over meer dan voldoende opbergmogelijkheden beschikt.

de keuken

de slaap- en badkamers

Verspreid over de twee verdiepingen van deze exclusieve herenwoning treffen we vier ruime slaapkamers en een dressing aan. Dankzij de hoge plafonds, overvloedige lichtinval en het gebruik van uiterst kwalitatieve materialen krijgt u in elke kamer een bijzonder landelijk en gezellig gevoel. Met een luxueuze badkamer op beide verdiepingen wordt aan elk lid van het gezin voldoende sanitair comfort geschonken. Beide badkamers werden afgewerkt in de stijl van de rest van de woning en laten u heerlijk wegdromen in een ontspannen sfeer.

de slaap- en badkamers

de tuin

Deze herenwoning beschikt over een fenomenale tuin, waar u in alle privacy kan genieten. De tuin werd met spectaculair oog voor detail aangelegd, waardoor dit de plaats bij uitstek is voor mooie buitenmomenten met vrienden of familie.

de tuin

extra

In dit herenhuis staan comfort en ontspanning centraal. In de wellnessruimte komt u ongetwijfeld heerlijk tot rust na een drukke werkdag. Bouwt u liever een stevig feestje? Ook dat kan in de ruime garage die, naast plaats voor vier wagens, ook ideaal kan dienst doen als feestruimte.

extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Huis
 • Bebouwing:
  Onbekend
 • Woonoppervlakte:
  308 m²
 • Perceeloppervlakte:
  1.820 m²
 • EPC:
  264 kWh/m²
 • UC:
  1999811
 • Bouwjaar:
  -
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € 705
 • Slaapkamers:
  6
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  ja

Documenten

Document downloaden

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacybeleid te lezen. Heb je hier nog vragen over, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • In aanvraag

Stedenbouwkundige bestemming

 • Woongebied

Handhaving

Voorkooprecht

 • Niet ingegeven

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • In aanvraag

Watertoets

 • Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Carl Boedts

Vastgoedmakelaar verkoop

Contacteer ons

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacybeleid te lezen. Heb je hier nog vragen over, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.