Magnifieke villa te koop in Kortemark met prachtig groenzicht.

Kortemark Huis
In het rustige Kortemark vinden we nabij het Wijnendaelebos deze prachtige villa terug. Het landelijk karakter van deze pastorijwoning staat centraal samen met de kwalitatieve materiaalkeuze.
Prijs op aanvraag
Ref: D8800-22079-VDB
Huis
Kortemark
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 11.932 m²
Woonoppervlakte: 497 m²
Inrichting
3
3
497 m²
Meer details Contacteer ons

Magnifieke villa met landelijke ligging te Kortemark

Deze prachtige villa in het rustige Kortemark is een ware vondst voor iedereen die landelijk wil wonen zonder daarbij af te doen aan luxe en comfort. De eigendom combineert aanzienlijke ruimte met een architecturaal gevoel voor harmonie en een hoogkwalitatieve materiaalkeuze.

Magnifieke villa met landelijke ligging te Kortemark

De villa

Deze prachtige pastorijwoning met jachthuis en bergplaats werd in 2018 opgetrokken naar het ontwerp van architect Ruben Galle. De klassevolle woning biedt maar liefst 496,50 m² aan bewoonbare oppervlakte, en het vrijstaande jachthuis van 160 m² (uitgerust met een bar, keuken en sanitair) kan perfect dienst doen als praktijk- of hobbyruimte.

De villa

De ligging

Gelegen in de Makeveldstraat te Kortemark bevindt deze villa zich in een prachtige, landelijke omgeving. Met een perceel van 11.932 m² geniet u hier van rust, privacy en eindeloze vergezichten, tot wel aan het Wijnendalebos. Bovendien hebt u de keuze tussen 3 natuurgebieden in de onmiddellijke omgeving. Kortom: een unieke ligging en ideaal ontspanningsoord voor wie een idyllische woonervaring zoekt.

De ligging

De tuin

Niet enkel in de onmiddellijke omgeving vindt u overal groen, de villa zelf geniet van een indrukwekkend grote tuin. Wie wil kan zelfs dieren houden in de weiden, waarop u overal vanuit de woonst zicht hebt. Ook vanuit het jachthuis kan u ervan genieten: ramen beslaan de volledige achterzijde waardoor u er in alle rust en comfort kan profiteren van het uitzicht op de weilanden.

De tuin

De leefruimte

Via de ruime inkomhal met gastentoilet komt u binnen in de lichtrijke woonkamer. De mooi uitgeruste zithoek, de gezellige sfeerhaard en de houten accenten baden in het natuurlijk daglicht dankzij de bijna kamerhoge ramen. Zo kan u ook binnen genieten van het rustgevende uitzicht.

De leefruimte

De keuken

De stenen vloer en de houten accenten lopen door in de halfopen, tevens zeer lichtrijke, keuken. De glaspartijen die leiden naar het terras zorgen voor een fenomenale interactie met de tuin. Uitgerust met een ingebouwde dubbele oven en een prachtig kookeiland van natuursteen staat de keuken garant voor een functionele én luxueuze kookervaring. De vele ingebouwde kasten zorgen bovendien voor ruim voldoende opbergmogelijkheden en alle apparatuur (vaatwasser, steamer, koffieapparaat,...) is van Miele en SMEG.

De keuken

De slaapkamers

Deze pastorale villa beschikt over 3 prachtig afgewerkte slaapkamers. Op het gelijkvloers vindt u de eerste terug, met bijbehorende badkamer en ruime dressing. Er is ook een bureauruimte die perfect kan dienen als extra slaapkamer.
De 2 andere slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping en genieten eveneens van een bijbehorende badkamer en dressing.

De slaapkamers

De badkamer

De 3 badkamers zijn allen afgewerkt met hoogkwalitatieve materialen. De badkamer op het gelijkvloers is voorzien van een douche en wastafel. De ene badkamer op het eerste verdiep beschikt over een douche en enkel wasmeubel, de andere badkamer over een ruim ligbad en enkel wasmeubel.

De badkamer

Extra

Bergruimte te over in deze villa, dankzij de volledige onderkeldering, de zolder én een aparte loods op het terrein, die 12 m op 25 m meet en voorzien is van zonnepanelen. Het prachtige, polyvalente jachthuis met terras is volledig uitgerust met vloerverwarming en seizoensglas in aluminium. Op de aanpalende, zeer ruime, parking kan u uw wagens vlot kwijt.
De woning beschikt tevens over een koelcel, en de oude woonst mag afgebroken worden om een poolhouse te voorzien (daar is reeds een vergunning voor).
Kortom, deze eigendom met z’n enorme woonvolumes en pastorale omgeving is werkelijk uniek.

Extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Huis
 • Bebouwing:
  Onbekend
 • Woonoppervlakte:
  497 m²
 • Perceeloppervlakte:
  11.932 m²
 • EPC:
  93 kWh/m²
 • UC:
  2602747
 • Bouwjaar:
  -
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € -
 • Slaapkamers:
  3
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  ja

Documenten

Document downloaden

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • Ja

Stedenbouwkundige bestemming

 • Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Handhaving

 • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

 • Nee

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Nee

Watertoets

 • Mogelijk overstromingsgevoelig

Beschermd erfgoed

 • Geen beschermd onroerend erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Fauve Vansteenkiste

Vastgoedmakelaar verkoop

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

Bert Delhuvenne

Verkoopsverantwoordelijke

Vastgoedmakelaar - bemiddelaar

Contacteer ons

Raadpleeg hier onze privacy policy.
Of contacteer ons kantoor 051 265 000