Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Moderne hoeve met binnenzwembad te Houtem (Veurne).

Houtem Landhuis
In het landelijke Houtem (Veurne) vindt u deze recente hoeve op een prachtig domein van 1 hectare. De hoogwaardige afwerking, energiezuinige maatregelen en binnenzwembad zijn enkele van de vele troeven. Het huis is uiterst rustig gelegen, doch slechts op een boogscheut van Veurne, de kust en E40.
Prijs op aanvraag
Ref: D8630-20004
Landhuis
Houtem
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 10.000 m²
Woonoppervlakte: 256 m²
Inrichting
3
2
256 m²
Meer details Contacteer ons

de hoeve

Deze karaktervolle hoeve vertoont een bijzonder hoogwaardige afwerking. Het uitgestrekte perceel van 1 hectare beschikt over een ongeziene privacy dankzij de omgelegen velden en landelijke ligging in Houtem. U geniet hier dan ook een fenomenaal zicht om u tegen te zeggen.

de hoeve

De ligging

Dat deze schitterende hoeve landelijk gelegen is, is meer dan een understatement. Met groene velden aan elke kant van het perceel, geniet u hier rondom van een uniek, rustgevend zicht op de groene landschappen van Houtem. Wandelaars of fietsers vinden hier ongetwijfeld hun gading. Maar ook voor wie graag snel in de stad staat, is deze hoeve uiterst goed gelegen. Op 15 minuutjes staat u reeds in het centrum van Veurne!

De ligging

De leefruimte

In deze charmante hoeve wordt het rustgevende van het domein volledig doorgetrokken naar binnen. De zithoek met open haard en schitterende tegelvloer ademt een vanzelfsprekende gezelligheid. De grote raampartijen en goede oriëntatie zorgen voor een fenomenale lichtinval, waardoor het hier zorgeloos genieten is. In de woonkamer vinden we bovendien een ruim bureau terug met op maat gemaakte wandkast. Ideaal geschikt om van thuis te werken.

De leefruimte

De keuken

Ook in exclusieve designkeuken van Wilfra valt het op hoe lichtrijk deze hoeve is. Dankzij de combinatie van het Porfierstenen werkblad en de kwalitatieve toestellen van Gaggenau straalt deze keuken luxueuze eenvoud uit. Genieten van een simpele maaltijd wordt hier een echte totaalbeleving. Vanuit de keuken heeft u toegang tot het terras en kijkt u uit op de prachtige tuin en omringende velden, waardoor de openheid van deze hoeve nog meer benadrukt wordt. Loop door naar de lichtrijke eetruimte met zicht op de binnentuin, waar een gezellige avond met vrienden of familie nooit veraf is.

De keuken

De slaap- en badkamers

Beide slaapkamers van deze buitengewone hoeve werden hoogwaardig afgewerkt in dezelfde landelijke stijl. Ze kunnen gebruik maken van een moderne badkamer, afgewerkt in Corian en voorzien van een inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Een betere plek om tot rust te komen en te ontspannen na een drukke werkdag zult u niet gauw vinden.

De slaap- en badkamers

De tuin

Op de binnenplaats van deze schitterende hoeve vindt u een mooie aangelegde en zuidgerichte tuin. Dit fenomenaal stukje groen beschikt over een vijver en biedt u, dankzij de omliggende weiden, de perfecte mogelijkheid om volop van de natuur te genieten.

De tuin

Het zwembad

Terwijl een gezellige tuin deze hoeve siert, kan u binnen genieten van een verfrissende duik in het grote binnenzwembad met jetstream. De ruimte beschikt eveneens over een inloopdouche, zodat u over voldoende sanitair comfort beschikt.

Het zwembad

Extra

Deze hoeve is niet alleen een heerlijke plaats om te wonen, maar is ook bijzonder functioneel. Naast een kelderruimte met technische voorzieningen beschikt u ook over de mogelijkheid om de naastliggende landbouwgrond aan te kopen. De mogelijkheden waarover u op dit perceel beschikt zijn dus werkelijk eindeloos.

Extra

De bijgebouwen

Achter de woning ligt een gastenverblijf met keuken, badkamer en mezzanine slaapkamer.
Verder beschikt het perceel over stallingen met een prachtige zolderruimte en een ruime schuur met aansluitende wasruimte. Kortom, deze eigendom biedt u tal van mogelijkheden en kan ideaal dienst doen als als vakantiewoning of voor dierenliefhebbers.

De bijgebouwen

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Landhuis
 • Bebouwing:
  Open
 • Woonoppervlakte:
  256 m²
 • Perceeloppervlakte:
  10.000 m²
 • EPC:
  44 kWh/m²
 • UC:
  2177911
 • Bouwjaar:
  2010
 • Renovatiejaar:
  2009
 • KI:
  € -
 • Slaapkamers:
  3
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  ja

Documenten

Document downloaden

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • Ja

Stedenbouwkundige bestemming

 • Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Handhaving

 • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

 • Ja

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Nee

Watertoets

 • Mogelijk overstromingsgevoelig

Beschermd erfgoed

 • Geen beschermd onroerend erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Brecht George

Vastgoedmakelaar verkoop

Contacteer ons

Raadpleeg hier onze privacy policy.