Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

Mohair - Appartement 4.2

Lauwe Appartement
Fenomenaal appartement aan de oevers van de Leie met een bewoonbare oppervlakte van 143m² en prachtig terras van 91m². http://www.blancdelys.be/
€ 555.000
Ref: D8500-16208-4.2-Mohair
Appartement
Lauwe
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: - m²
Woonoppervlakte: 143 m²
Inrichting
2
2
143 m²
Meer details Contacteer ons

Het verhaal

‘Lauwe aan de Leie’ is een fraai project dat wonen en recreatie centraal stelt. Residentie ‘Blanc de Lys’ maakt er deel van uit. Het is een kleinschalig project met 12 luxueuze appartementen die alles combineren: mooie architectuur, perfecte zichten op de omgeving, terrassen, een top-afgewerkt interieur en keuzemogelijkheden om alles naar eigen smaak in te richten. Hier vindt u een sfeervolle en groene locatie. Intussen is de bouw van de residentie gestart.

Reeds 84% van de appartementen werd verkocht!

Het verhaal

De ligging

De Leievallei is een prachtige oase en heerlijk voor recreatie. Het hele project ‘Lauwe aan de Leie’ wil de bewoners optimaal laten genieten van de rivier en de mooie groene vallei. Hier vindt u alle rust en het is er heerlijk thuiskomen. Langs de oevers kunt u heerlijk genieten van een wandeling of een fietstochtje. Het centrum met de Grote Markt is ook heel fijn.

Op amper tien minuten ligt de stad Kortrijk waar alles te vinden is: cultuur, monumenten, winkels, onderwijs. De combinatie van wonen in een natuurlijke omgeving en tegelijkertijd de nabijheid van een centrumstad is uniek.

De ligging

Exterieur

Residentie ‘Blanc de Lys’ heeft een schitterende architectuur en oogt heel fris. De architecten van GROEP III speelden met de bouwlagen zodat elk appartement een maximaal uitzicht op de Leie heeft en geniet van het daglicht. Er zijn ruime terrassen die zo zijn ingeplant dat er geen inkijk is, u heeft dus alle privacy. De residentie is opgetrokken met twee hoogwaardige materialen: een neutrale witte sierpleister en lichtgrijze genuanceerde baksteen. Zo krijgen de appartementen een eigen identiteit, terwijl de residentie toch een eenheid uitstraalt. Deze ingenieuze architectuur zorgt voor een luxueuze en hedendaagse uitstraling.

Exterieur

Interieur

U krijgt hier onmiddellijk een sterk ruimtelijk gevoel. De architectuur respecteert de doorzonprincipes waardoor het ruimtelijk gevoel optimaal is. Er zijn bovendien twee kijkassen met respectievelijk zicht op de Leie en oriëntatie op daglicht. De verdiepingshoge ramen zorgen voor een mooie interactie met de omgeving. Architectenbureau SheCi.be werkte met duurzame, authentieke materialen en zorgden voor optimale klasse. De uiteindelijke afwerking kunt u desgewenst zelf bepalen, hiervoor kunt u een beroep doen op professioneel advies.

Interieur

Leefruimte en keuken

De woonruimte is op en top. In de zomer kunt u gemakkelijk naar het mooie terras om van het buitenleven te genieten. De grote glaspartijen zorgen ervoor dat u in alle seizoenen geniet van de omgeving.

De keuken: Obumex staat garant voor kwaliteit en een functionele aanpak. U kan alles naar eigen wens inrichten en een beroep doen op deskundig advies.

Leefruimte en keuken

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Appartement
 • Bebouwing:
  Gesloten
 • Woonoppervlakte:
  143 m²
 • Perceeloppervlakte:
  - m²
 • EPB:
  - kWh/m²
 • UC:
  EPB in opmaak
 • Bouwjaar:
  -
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € -
 • Slaapkamers:
  2
 • Tuin:
  nee
 • Terras:
  ja

Documenten

Document downloaden

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacybeleid te lezen. Heb je hier nog vragen over, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • Ja

Stedenbouwkundige bestemming

 • Woongebied

Handhaving

 • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

 • Nee

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Ja

Watertoets

 • Mogelijk overstromingsgevoelig

Beschermd erfgoed

 • Geen beschermd onroerend erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Carl Boedts

Vastgoedmakelaar verkoop

Lieselore Catry

Sales support

Contacteer ons

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacybeleid te lezen. Heb je hier nog vragen over, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.

Of contacteer ons kantoor 056 22 55 66