- VERKOCHT - Villa in doodlopende straat met magnifieke tuin op ca. 1250m²

Melle Villa
Leeuwerikstraat 6 , 9090 Melle
- VERKOCHT - Op het einde van een doodlopende straat ligt deze originele villa. De unieke woning biedt vooraan volle privacy maar eenmaal binnen heb je een zee aan ruimte en een zalig zicht op de tuin. Er zijn 5 slaapkamers, 2 badkamers alsook een garage, kelder en bergzolder. Wilt u het huis nu al bezoeken? Bekijk de virtuele tour hier: https://blinqlab.iziorder.com/Viewers/VirtualTour/Tour?eP=X4w0Jv9eeKtCNLyOSMFdiA%3d%3d
€ 750.000
Ref: D9000-21084
Villa
Melle
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 1.244 m²
Woonoppervlakte: 346 m²
Inrichting
5
2
346 m²
Meer details Contacteer ons

De villa

Tijdens een huizenjacht kan u af en toe op een buitenkans stoten. Deze ruime moderne villa (bouwjaar 2001) gelegen in een doodlopende straat in het gegeerde Melle belichaamt zo een buitenkans. Deze robuuste villa is opgetrokken op een net perceel van 1244 m² en telt een grote leefruimte, een dubbele garage, twee badkamers en vijf slaapkamers. De villa zelf is goed voor een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 346 m².

De villa

De ligging

De woning bevindt zich in een residentiële wijk op de rand van Melle. Hier bent u slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Melle en heeft u heel wat winkels en faciliteiten zoals een school en een speelbos in de buurt. De zeer mooi aangelegde tuin is tevens zuidoostelijk georiënteerd en biedt u drie terrassen. U zal hier dus ongetwijfeld van veel zon en privacy kunnen genieten.

De ligging

De leefruimte

Via de knappe inkomhal loopt u de grote leefruimte binnen. De keuken, eetplaats, ontbijthoek en de leefruimte genieten hier een open indeling waardoor er een vrije maar toch huiselijke sfeer wordt gecreëerd. De vele hoge raampartijen die deze ruimte rijk is, versterken dit gevoel nog meer en tegelijk bieden ze u een mooi uitzicht over het aangelegde terras en de tuin. De ramen bestaan uit spiegelglas waardoor heel wat warmte van het zonlicht naar buiten wordt gereflecteerd zodat het hier ook in de zomer aangenaam blijft.

De leefruimte

De keuken

De Italiaanse designkeuken is zeer goed uitgerust en voorzien van heel wat houten en mat glazen ingemaakte kasten. U zal hier ongetwijfeld elk kookavontuur tot een smakelijk einde kunnen brengen.

De keuken

De slaapkamers

Via de mooi vervaardigde draaitrap komt u op de eerste verdieping. hier vindt u vijf slaapkamers, waaronder een mooie master bedroom compleet met een grote dressing en een ensuite-badkamer. De vier andere slaapkamers zijn tevens ruim en gezellig. Alle slaapkamers hebben heel wat ingemaakte kasten en de vier gewone slaapkamers hebben ook elk een eigen wastafel. Verder in de nachthal is er ook een tweede badkamer aanwezig.

De slaapkamers

De badkamers

De badkamer die bij de mooie master bedroom hoort, is voorzien van dubbele wastafels, een toilet, een groot ligbad met bubbelfunctie en een douche. De tweede gezamenlijke badkamer is tevens voorzien van een wastafel, een groot ligbad en een douche. In de nachthal is er ook een aparte toiletruimte voorzien.

De badkamers

Extra

Deze fantastische villa heeft u duidelijk een bijzonder aangename woonbeleving te bieden. Naast de prachtige tuin, de vele slaapkamers en de open leefruimte krijgt u ook een knappe inkomhal met gastentoilet en een vestiaire, een bureau die slim is ingericht in de nachthal, een tuinberging, fietsenberging, een praktische wasplaats, een grote kelder, een bergzolder en een ruime garage met automatische poort waarin u zeker twee wagens kwijt kunt. Ten slotte is deze woning ook voorzien van heel wat wooncomfort in de vorm van maatmeubilair, vloerverwarming op de gelijkvloerse en de eerste verdieping, lichtarmaturen binnen en buiten, videofonie, parlofonie, een alarm, een regenput, een waterverzachter en in de leefruimte is er een surround sound-installatie aanwezig en een aansluiting voor een gashaard indien u het nog gezelliger wilt maken.

Extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Villa
 • Bebouwing:
  Open
 • Woonoppervlakte:
  346 m²
 • Perceeloppervlakte:
  1.244 m²
 • EPC:
  181 kWh/m²
 • UC:
  2389202
 • Bouwjaar:
  2001
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € 2 168
 • Slaapkamers:
  5
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  nee

Documenten

Document downloaden

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • Ja

Stedenbouwkundige bestemming

 • Woonuitbreidingsgebied

Handhaving

 • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

 • Nee

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Ja

Watertoets

 • Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

 • Geen beschermd onroerend erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Stéphanie Frère

Manager Dewaele Gent

Contacteer ons

Raadpleeg hier onze privacy policy.
Of contacteer ons kantoor 09 234 34 34