Villa met 5 slaapkamers en praktijkruimte in Aalter

Aalter Villa
Gegelaarsdreef 17 , 9880 Aalter
In een bosrijke omgeving nabij het centrum van Aalter vindt u deze villa met 5 slaapkamers en praktijkruimte te koop. Gelegen in een residentiële buurt met goede verbinding naar Gent, Brugge, E40 en station van Aalter. In de nabijheid van de Kraenepoel zijn ontspannende  wandel en -fietsroutes nooit veraf. Bent u op zoek naar een huis in Aalter waar wonen en werken de ideale combinatie vinden? Lees dan zeker verder.
€ 998.000
Ref: D9880-20033
Villa
Aalter
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 2.800 m²
Woonoppervlakte: 400 m²
Inrichting
-
-
400 m²
Meer details Contacteer ons

de eigendom

Deze magnifieke villa werd neergezet op een prachtig domein van maar liefst 2.800m². De villa werd gebouwd in 2006 en beschikt over niet minder dan vijf slaapkamers, twee badkamers en een praktijkruimte. De grote tuin en schitterende groene omgeving is wat deze eigendom zo speciaal maakt.

de eigendom

de ligging

Deze luxueuze eigendom in het Oost-Vlaamse Aalter is gelegen in een oase van groen. Eens u buiten de woning stapt, komt u onmiddellijk in het groen terecht, waardoor ontspannende wandel- en fietstochten nooit veraf zijn. Aalter geniet bovendien een centrale ligging tussen Gent, Brugge, Waregem en Tielt en vormt zo een rustige uitvalsbasis.

de ligging

de leefruimte

In deze strakke villa wordt het rustgevende van het domein volledig doorgetrokken naar binnen. De woonkamer met eiken parket en stenen muur ademt een vanzelfsprekende gezelligheid. Naast de woonkamer vinden we bovendien een ruime eetplaats terug. Ook hier wordt u ondergedompeld in een bijzonder warme sfeer. Beide ruimtes beschikken over grote raampartijen, die u een connectie bieden met de tuin, waardoor u hier over een overvloed aan licht beschikt.

de leefruimte

de keuken

Deze volledig ingerichte keuken schenkt u, dankzij de aanwezigheid van kwalitatieve toestellen, een maximaal gebruiksgemak. Dankzij de strakke combinatie van natuursteen en een mooi wit design straalt deze keuken luxueuze eenvoud uit. Genieten van een simpele maaltijd wordt hier dan ook een echte totaalbeleving. Vanuit de keuken bereikt u de eetplaats, langs waar u toegang krijgt tot het terras en de prachtige tuin.

de keuken

de slaap- en badkamers

In deze villa vinden we vijf slaapkamers terug. Ook hier komt dezelfde luxueuze uitstraling naar voor. Alle kamers werden kwalitatief en sfeervol afgewerkt, waardoor de gezelligheid van deze woning u volgt tot in elke kamer. Bij vijf kwaliteitsvolle slaapkamers horen natuurlijk twee badkamers van absolute topkwaliteit. Beide badkamers werden in dezelfde modern-landelijke stijl afgewerkt, zodat u hier heerlijk kan relaxen. Dankzij de aanwezigheid van een sauna-infraroodcabine is deze villa bovendien de uitgelezen plek voor een ontspannende wellness-ervaring.

de slaap- en badkamers

de praktijkruimte

Deze villa biedt de gedroomde combinatie van wonen en werken. De indeling is praktisch opgevat. Via de inkomhal, die perfect dienst kan doen als wachtruimte, komt u in de praktijkruimte terecht. U treft er eveneens nog een afzonderlijk bureau (of 5e slaapkamer).

de praktijkruimte

de tuin

Achter de woning vindt u een mooie, perfect aangelegde tuin. Een absolute troef is de oriëntatie, waardoor u hier op elk moment van de dag van de zon kan genieten. Met tal van achterliggende bomen geniet u op dit domein rondom van een uniek en rustgevend zicht op de groene omgeving. De tuin werd bovendien volledig omheind, waardoor u hier te midden van een oase van rust over een ongeziene privacy beschikt. Dankzij een tuinberging is ook in de tuin aan opbergmogelijkheden geen gebrek.

de tuin

extra

Deze villa beschikt over een ruime kelder, waardoor u ook binnen over voldoende opbergmogelijkheden beschikt. Uw wagens kunnen ondergebracht worden in de garage of op de oprijlaan van deze imposante woning. Omdat de woning beschikt over een ruime praktijkruimte kan deze eigendom tevens ideaal dienst doen voor vrije beroepen of zelfstandigen.

extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Villa
 • Bebouwing:
  Open
 • Woonoppervlakte:
  400 m²
 • Perceeloppervlakte:
  2.800 m²
 • EPC:
  203 kWh/m²
 • UC:
  20170728-0001981406-1
 • Bouwjaar:
  2006
 • Renovatiejaar:
  -
 • KI:
  € 2 439
 • Slaapkamers:
  -
 • Tuin:
  nee
 • Terras:
  nee

Documenten

Document downloaden

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • Ja

Stedenbouwkundige bestemming

 • Woonpark

Handhaving

 • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

 • Nee

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Nee

Watertoets

 • Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

 • Geen beschermd onroerend erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Elke De Meyer

Vastgoedmakelaar verkoop

Contacteer ons

Raadpleeg hier onze privacy policy.
Of contacteer ons kantoor 09 375 33 33