Mondaine villa met 3 slaapkamers, B&B en wellness te koop in Boekhoute

Boekhoute Villa
Graafjanstraat 15 , 9961 Boekhoute
In een landelijke omgeving nabij het centrum van Boekhoute vindt u deze villa met tal van mogelijkheden te koop. Gelegen in een rustige buurt omringd met velden. Goede verbinding naar invalswegen. In de nabijheid van de kreken, zijn ontspannende wandel en -fietsroutes nooit veraf. Bent u op zoek naar een ruime villa in Boekhoute waar luxe en rust centraal staan ? Lees dan zeker verder!
€ 970.000
Ref: D9900-21002
Villa
Boekhoute
Oppervlakte
Perceeloppervlakte: 3.421 m²
Woonoppervlakte: 478 m²
Inrichting
6
3
478 m²
Meer details Contacteer ons

Villa

Deze mondaine villa met zes slaapkamers, drie badkamers en een bijzonder uitgebreide wellnessruimte geniet een zeer discrete en rustige ligging in het landelijke Boekhoute. Het perceel is maar liefst 3421 m² groot en biedt u een fantastisch uitzicht over akkers en polders. Deze woonst is kortom de ideale plaats om volledig tot rust te komen na bijvoorbeeld een gevulde werkdag.

Villa

Ontmoetingsruimte

In de ruime ontmoetingsruimte (35 m²) en eetplaats staan hout en natuurlijk licht centraal. Dit om de landelijke rust en huiselijkheid ook binnen te accentueren maar de echte blikvanger blijft het prachtige uitzicht dat u hier heeft over de akkers en de polders.
De ontmoetingsruimte is ook voorzien van een toffe bar waar u dranken kan koelen en serveren. De bar is afgewerkt met fijn graniet.

Ontmoetingsruimte

Keuken

De keuken is classic modern gestyled en paalt aan de eetkamer. De keuken is zeer mooi afgewerkt met fijn graniet en hout en tevens optimaal uitgerust. U zal hier zonder problemen elk kookavontuur tot een goed einde brengen.

Keuken

Slaapkamer

Deze luxueuze villa heeft twee zeer grote slaapkamers en drie grote, nog steeds ruime slaapkamers. De eerste zeer grote kamer (44 m²) bevindt zich aan de achterzijde van de woonst en is dusdanig groot dat u hier ook een bureau en bijvoorbeeld een hobbyruimte kan inrichten. Deze kamer heeft ook een gezellig terras met het beste uitzicht over de akkers en de polders van het hele eigendom.
De tweede zeer grote slaapkamer (36 m²) bevindt zich tevens aan de achterkant van de woonst en biedt u toegang tot het centraal gelegen terras (34 m²).
Ten slotte zijn er nog drie iets kleinere maar nog steeds ruime lichtrijke slaapkamers.

Slaapkamer

badkamer

De grootste slaapkamer heeft een zeer mooi afgewerkte en suite-badkamer met een breed bad, een afgescheiden toilet, een inloopdouche en een grote wastafel.
De tweede grootste slaapkamer heeft tevens een mooi afgewerkte en-suite badkamer met grote wastafel, een ligbad en bijhorende kasten.
De drie andere slaapkamers dienen gebruik te maken van een derde gezamenlijke badkamer en een apart toilet in de nachthal.

badkamer

Wellness

Deze villa biedt u een groot perceel en meer dan voldoende woonoppervlakte maar wat deze eigendom echt uniek maakt is het bijzonder uitgebreide wellnessgedeelte bestaande uit een indrukwekkende buitenruimte met aanpalende kleedkamers, ontspanningsruimte en een terras. De buitenruimte is uitgerust met indrukwekkend zwembad, een overdekte whirlpool en een zeer mooi afgewerkte houtgestookte sauna opgebouwd uit kelohout, alsook een afkoelbad met ijsemmer.

Wellness

Extra

Indien alle bovengenoemde features en troeven van dit pand u nog niet volledig hebben overtuigd, dan trekken deze extra’s u misschien wel definitief over de streep.
Deze woning heeft naast al zijn troeven ook nog een afgezonderde zuidgerichte tuin met notelaar. De perfecte plek om in de zomer volledig op te gaan in een boek. Deze villa heeft ook een carport en ruime oprit waar u met gemak meerdere auto’s kwijt kunt. De woonst is ook voorzien van meer dan voldoende bergruimtes en ontspanningsruimte heeft ook nog een aanpalende kamer die als logeerkamer of als zesde slaapkamer kan dienen.

Extra

Hoofdkenmerken

 • Type:
  Villa
 • Bebouwing:
  Open
 • Woonoppervlakte:
  478 m²
 • Perceeloppervlakte:
  3.421 m²
 • EPC:
  134 kWh/m²
 • UC:
  20210311-0002383056-RES-1
 • Bouwjaar:
  1978
 • Renovatiejaar:
  2005
 • KI:
  € -
 • Slaapkamers:
  6
 • Tuin:
  ja
 • Terras:
  ja

Documenten

Document downloaden

Wettelijke informatie

Stedenbouwkundige informatie

Omgevingsvergunning voor stedenbouwkundige handelingen

 • Ja

Stedenbouwkundige bestemming

 • Landschappelijk waardevol agrarisch gebied

Handhaving

 • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

Voorkooprecht

 • Nee

Omgevingsvergunning voor verkavelen van gronden

 • Nee

Watertoets

 • Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied

Beschermd erfgoed

 • Geen beschermd onroerend erfgoed

Een persoonlijke ontmoeting

Maxim Sierens

Vastgoedmakelaar verkoop

Contacteer ons

Raadpleeg hier onze privacy policy.
Of contacteer ons kantoor 09 377 88 77