Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

3 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop in Brussel

Penthouse te koop op Tour&Taxis in Brussel

Brussel

Deze luxueuze penthouse allure van een echte villa vindt u terug in de Park Lane residentie Brooklyn gelegen op de Tour&Taxis site te Brussel en heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 220m².
€ 1.600.000
Bekijk pand

Penthouse te koop op Tour&Taxis in Brussel

Brussel

Deze luxueuze penthouse vindt u terug in de Park Lane Residentie Admiral gelegen op de Tour&Taxis site, in de Havenlaan 86C en heeft een bewoonbare oppervlakte van 132m²
€ 610.000
Bekijk pand

Luxueuze en ruime loft op toplocatie in Brussel!

Brussel

Luxe en ruimte zijn de kernwoorden bij uitstek in dit appartement op de tweede verdieping in residentie Waterside. Dit appartement met een royale oppervlakte is kwalitatief afgewerkt.
€ 750.000
Bekijk pand

De kust spreekt je meer aan? Neem dan snel een kijkje op villa te koop Knokke Zoute.