Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

8 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop in Brugge

d'Hanins de Moerkerke

Brugge

Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Herenwoning met 4 slaapkamers, zonnige tuin en zwembad

Brugge

Dit herenhuis met trapgevel te koop is gelegen in het gezellige Guido Gezellekwartier. Het huis te koop heeft 4 slaapkamers en een zonnige tuin met zwembad. Rustig gelegen aan de Brugse vesten.
€ 750.000
Bekijk pand

Moderne woning gelegen in het centrum van Brugge.

Brugge

Unieke woning in het centrum van Brugge omgeven door rust en groen met ruime en zonnige stadstuin. De woning te koop biedt u 3 slaapkamers, een ruime keuken en woonkamer op wandelafstand van de Markt.
€ 920.000
Bekijk pand

Luxueus appartement met 2 slaapkamers en zuidgericht terras

Brugge

Exclusief wonen met zicht op het historische Brugge. Centraal gelegen aan het station. Appartement (119,25 m²) met 2 slaapkamers en terras (17,9 m²). Mogelijkheid tot aankoop garage/staanplaats.
€ 395.000
Bekijk pand

Penthouse (387m²) met 3 slaapkamers in hartje Brugge

Brugge

Penthouse (387 m²) met 3 slaapkamers en terras (22 m²) in hartje Brugge, in het project Augustijnenhof. Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaatsen.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Magnifieke penthouse met subliem zicht op de Reien

Brugge

Dakappartement (ca 182m²) met prachtig zicht op de reien. Afgewerkt met luxe-materialen (eik, natuursteen, bose-installatie,...). 2 slaapkamers, 2 badkamers, dressing, eet- en zithoek,...
€ 745.000
Bekijk pand

Uitzonderlijk ruim nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers

Brugge

Ruim (196,23 m²) duplexappartement met 3 slaapkamers, terras en dakterras van 43,20 m². Gelegen in de historische binnenstad, op wandelafstand van de Markt en Burg.
€ 585.000
Bekijk pand

d'Hanins de Moerkerke

Brugge

Prijs op aanvraag
Bekijk pand