Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

11 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop in Brugge

Uitzonderlijk ruim nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers

Brugge
Ruim (196,23 m²) duplexappartement met 3 slaapkamers, terras en dakterras van 43,20 m². Gelegen in de historische binnenstad, op wandelafstand van de Markt en Burg.
€ 585.000
Bekijk pand

Volledig gerenoveerd herenhuis in hartje Brugge!

Brugge
Gerenoveerd neoclassicistisch herenhuis van 1869, met handelspand en bovenliggend ruim appartement. Deze unieke eigendom staat te koop op zeer centrale ligging naast het theater in centrum Brugge.
€ 1.150.000
Bekijk pand

Landhuis met 4 slaapkamers in de polders van Zuienkerke

Brugge
Pre-sale op zaterdag 16/03/2018 van 10u00 tot 12u00 mits telefonische afspraak met Kurt Van Lancker op het nummer 0470 110 591. Luxe landhuis gebouwd door B+ in 1998 met 4 slaapkamers en 2 badkamers midden in de polders van Zuienkerke. Een prive weg brengt u op het domein van 6.172m² met tuin, zwembad en tennisveld.
€ 750.000
Bekijk pand

Karaktervol ruim huis in hartje Brugge

Brugge
Uitzonderlijk huis net in de binnenstad te Brugge, met zeer charmante afwerking door gebruik rustieke materialen, o.a. massieve plankenvloeren, kasteel-kerkvloer,... met ruime garage / fietsenstalling, oranjerie / veranda en terras.
€ 995.000
Bekijk pand

Uniek Herenhuis in het centrum van Brugge

Brugge
Herenhuis gelegen in de Boomgaardstraat in het centrum van Brugge. Voormalig hotel met tal van slaapkamers. Magnifieke leefruimte met prachtig lambrisering. Royale inkom (parkeerplaats) en koetshuis.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Magnifieke penthouse met subliem zicht op de Reien

Brugge
Dakappartement (ca 182m²) met prachtig zicht op de reien. Afgewerkt met luxe-materialen (eik, natuursteen, bose-installatie,...). 2 slaapkamers, 2 badkamers, dressing, eet- en zithoek,...
€ 795.000
Bekijk pand

Gerenoveerd herenhuis met kantoormogelijkheid te Brugge

Brugge
Op de hoek van de Langestraat en de Balsemboomstraat te Brugge bevindt zich deze kwalitatief gerenoveerd woonst met oa. 72m² aan kantoorruimte, 4 slaapkamers, ruime garage, gezellig dakterras...
€ 745.000
Bekijk pand

Villa bestaande uit kantoor + appartement te Brugge

Brugge
Villa te koop te Kristus Koning nabij centrum Brugge, bestaande uit kantoorruimte en appartement. Aangename tuin en verschillende parkeermogelijkheden achteraan. Immo met uitzonderlijke architectuur.
€ 1.495.000
Bekijk pand

Unieke penthouse met adembenemende terrassen te Brugge

Brugge
Uiterst gunstig gelegen te Sint-Kruis, aan de stadsrand van Brugge, bevindt zich dit subliem penthouse appartement met een bewoonbare oppervlakte van 155m² & 115m² aan terrassen met een uniek uitzicht.
€ 790.000
Bekijk pand

Penthouse (387m²) met 3 slaapkamers in hartje Brugge

Brugge
Penthouse (387 m²) met 3 slaapkamers en terras (22 m²) in hartje Brugge, in het project Augustijnenhof. Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaatsen.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Luxueus appartement met 2 slaapkamers en zuidgericht terras

Brugge
Exclusief wonen met zicht op het historische Brugge. Centraal gelegen aan het station. Appartement (119,25 m²) met 2 slaapkamers en terras (17,9 m²). Mogelijkheid tot aankoop garage/staanplaats.
€ 395.000
Bekijk pand