Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

10 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Je mag erop vertrouwen dat we heel zorgvuldig omgaan met je persoonsgegevens. Wil je hier meer over weten, dan nodigen we je graag uit om onze privacybeleid te lezen. Heb je hier nog vragen over, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij helpen je graag verder.


Exclusief vastgoed te koop in Knokke

Vennootschap te koop met subliem penthouse in 't Zoute

Knokke-Heist

Een vennootschap met als onroerend goed een subliem penthouse in 't Zoute met 2 mega-terrassen aan zowel de oost- als aan de westkant met een adembenemend vrij zicht.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Luxueus dakappartement met garagebox in Duinbergen

Duinbergen

Subliem afgewerkt appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen op de bovenste verdieping van een karaktervolle residentie in de Duinbergenlaan te Knokke-Heist. Garagebox inbegrepen.
€ 1.250.000
Bekijk pand

Luxueus appartement met zeezicht te Duinbergen

Duinbergen

Subliem afgewerkt nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers in karaktervolle residentie in de Duinbergenlaan te Knokke-Heist.
€ 1.275.000
Bekijk pand

Prachtig gerenoveerd appartement gelegen in het Zoute

Knokke-Heist

Luxe appartement met 3 slaapkamers gelegen in hartje Zoute op de Kustlaan. Dit lichtrijke appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en geniet een prachtig open zicht over het Zoute.
€ 995.000
Bekijk pand

Uiterst luxueuze gerenoveerde villa

Knokke-Heist

Unieke villa op een prachtige locatie aan de rand van het Zoute. Mogelijkheid om inspraak te hebben in materiaalkeuze en afwerking van de renovatiewerken.
€ 3.000.000
Bekijk pand

Instapklaar appartement met frontaal zeezicht in Knokke

Knokke-Heist

Luxueus afgewerkt appartement in Knokke met frontaal zeezicht. Hoogwaardige materialen en tijdloze afwerking op enkele stappen van strand en Rubensplein. Grote staanplaats in het gebouw mits € 95.000
€ 899.000
Bekijk pand

Landhuis in Knokke met open zicht op de polders

Knokke-Heist

Een uiterst landelijk gelegen villa met 4 slaapkamers gelegen aan de rand van Knokke met grote tuin en vrij zicht op de polders.
€ 750.000
Bekijk pand

Ruime villa in het Zoute met praktijkruimte en uniek zicht op de polders

Knokke-Heist

Verrassend ruime villa met praktijkruimte en ideale ligging in 't Zoute op slechts 5 min van Knokke, 't strand en 't Zwin. Deze instapklare villa van 270m² biedt een prachtig west-gerichte tuin, 4 slaapkamers, grote praktijkruimte, een dubbele inpandige garage en een uniek zicht op de polders.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Landelijke villa te koop aan de rand van Knokke

Knokke-Heist

Imposante landelijke villa met 4 slaapkamers gelegen op groot perceel van 1.208 m² aan de rand van Knokke met zicht op de polders en grote zonnige zuidwest gerichte tuin.
€ 1.250.000
Bekijk pand

Luxueus en ruime penthouse in hartje Zoute

Knokke

Unieke penthouse met topafwerking gelegen in de prachtige résidentie ‘Val Riant’ in het hartje van het Zoute op 100m van de zeedijk.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand