Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

9 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop in Knokke

Landhuis in Knokke met open zicht op de polders

Knokke
Een uiterst landelijk gelegen villa met 4 slaapkamers gelegen aan de rand van Knokke met grote tuin en vrij zicht op de polders.
€ 750.000
Bekijk pand

Prachtig gerenoveerd appartement gelegen in het Zoute

Knokke
Luxe appartement met 3 slaapkamers gelegen in hartje Zoute op de Kustlaan. Dit lichtrijke appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en geniet een prachtig open zicht over het Zoute.
€ 995.000
Bekijk pand

Prachtige nieuwbouw villa aan rand van Golf in Oostburg

Knokke
Prachtig gelegen halfvrijstaande nieuwbouw villa aan de Golf van Oostburg net over de grens in de exclusieve Golfresidentie "Brugse vaart", op slechts 15 minuten van Knokke-Heist. De villa is gelegen aan de fairway van de golfbaan, is in casco-staat en kan naar eigen smaak en wensen afgewerkt worden.
€ 495.000
Bekijk pand

Instapklaar appartement met frontaal zeezicht in Knokke

Knokke
Luxueus afgewerkt appartement in Knokke met frontaal zeezicht. Hoogwaardige materialen en tijdloze afwerking op enkele stappen van strand en Rubensplein. Grote staanplaats in het gebouw mits € 95.000
€ 899.000
Bekijk pand

Uiterst luxueuze gerenoveerde villa

Knokke
Unieke villa op een prachtige locatie aan de rand van het Zoute. Mogelijkheid om inspraak te hebben in materiaalkeuze en afwerking van de renovatiewerken.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Magnifieke villa met meerzicht te Knokke-Heist

Knokke
Luxueuze villa met prachtig binnenzwembad en een uniek zicht op het Zegemeer te Knokke-Heist. Met zijn 5 slaapkamers en 3 badkamers, gezellige studio, functionele bureau en 3 terrassen, biedt deze villa een zee aan ruimte. Een absoluut zeldzame opportuniteit op topligging! Aarzel niet en vraag nu uw bezoek aan.
€ 3.250.000
Bekijk pand

Landelijke villa te koop aan de rand van Knokke

Knokke
Imposante landelijke villa met 4 slaapkamers gelegen op groot perceel van 1.208 m² aan de rand van Knokke met zicht op de polders en grote zonnige zuidwest gerichte tuin.
€ 1.250.000
Bekijk pand

Ruime villa in het Zoute met uniek zicht op de polders

Knokke
Verrassend ruime villa met ideale ligging in 't Zoute op slechts 5 min van Knokke, 't strand en 't Zwin. Deze instapklare villa van 270m² biedt een prachtig west-gerichte tuin, 4 slaapkamers, grote praktijkruimte, een dubbele inpandige garage en een uniek zicht op de polders.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Luxueus en ruime penthouse in hartje Zoute

Knokke
Unieke penthouse met topafwerking gelegen in de prachtige résidentie ‘Val Riant’ in het hartje van het Zoute op 100m van de zeedijk.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand