Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

8 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop in Kortrijk

Instapklare villa in de Wolvendreef te Kortrijk

Kortrijk

Uniek gelegen villa naar de hand van architect Viérin in de Wolvendreef. Instapklare villa te koop. 5 Slpk, 4 bdk, 2 leefruimtes en dubbele garage. Mog. tot apart gedeelte inwonend personeel
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Schitterende vierkantshoeve te Sint-Denijs.

Kortrijk

Schitterende gelegen en instapklare vierkantshoeve op 2,87 hectare te Sint-Denijs.
€ 1.395.000
Bekijk pand

Prachtig appartement te koop dicht bij het centrum.

Kortrijk

Op een boogscheut van het centrum, in een rustige en residentiële omgeving vinden we dit grote appartement terug in een kleinschalige residentie.
€ 625.000
Bekijk pand

Uitzonderlijke villa met bureau's te Kortrijk

Kortrijk

Uizonderlijke villa te koop te Kortrijk. Rustig gelegen. Nabij Az Groeninge. Mogelijkheid tot (groeps)praktijk in bijgebouw (met aparte ingang). Landelijk gelegen.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Nieuwbouwproject Liebaertshof in Kortrijk

Kortrijk

Het Liebaertshof is een bijzonder residentieel nieuwbouwproject dat wordt gebouwd aan de Leie te Kortrijk.
€ 295.000
Bekijk pand

Luxueuze appartementen gelegen op toplocatie te Kortrijk.

Kortrijk

Luxueuze appartementen gelegen op toplocatie te Kortrijk.
€ 580.000
Bekijk pand

Nieuwbouwappartementen Residentie Belfort Kortrijk

Kortrijk

Droomt u ervan om in het centrum te wonen van een bruisende stad als Kortrijk? Dan zijn de luxueuze appartementen van residentie Belfort echt iets voor u.
€ 575.000
Bekijk pand

Nieuwbouw Villa Zilverlinde, Doorniksewijk Kortrijk

Kortrijk

Sublieme nieuwbouwresidentie in hartje Kortrijk. De appartementen situeren zich in de Doorniksewijk te Kortrijk, op wandelafstand van de Grote Markt en vlak bij supermarkten en de betere boetieks.
€ 495.000
Bekijk pand