Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

2 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop in Koksijde

Villa met 3 slaapkamers en prachtig uitzicht op duingebied

Koksijde

Villa met 3 slaapkamers te koop op 1245 m² te Sint-Idesbald. Zuidgerichte tuin met prachtig uitzicht op het aanpalend duingebied. Richtprijs met pre-sale op 14/09/2019 tussen 14u en 16u.
€ 650.000
Bekijk pand

Luxe appartement met garage en tuin te Koksijde

Koksijde

Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en garage in Residentie Mazarin te Koksijde. Rustig en centraal gelegen, nabij Zeelaan én strand. Deze parel beschikt over uniek zicht op de sfeervolle tuin.
€ 575.000
Bekijk pand

Bekijk naast exclusief vastgoed te koop in Koksijde zeker ook eens villa kopen Knokke.