Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

3 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop in Waregem

Instapklare villa op topligging (766m²) te Waregem

Waregem

Deze villa is gelegen op een topligging binnen de kleine ring van Waregem. U bevindt zich op wandelafstand van het centrum, station en scholen. Dit gelijkvloers huis is volledig instapklaar en kwalitatief afgewerkt.
€ 550.000
Bekijk pand

Ruim (ca. 400m²) en luxueus appartement te koop in centrum Waregem

Waregem

Dit luxueus gerenoveerd appartement is een echt leefappartement! U beschikt over een professionele keuken, 6 kamers, 3 badkamers en 3 terrassen . Indien u op zoek bent naar een appartement op een topligging in het centrum van Waregem met enorm veel ruimte, dan is dit zeker een aanrader!
€ 519.000
Bekijk pand

Moderne villa met 5 kamers op topligging te Waregem

Waregem

Deze modern gerenoveerde villa (opp. 1153m²) is gelegen in een doodlopende straat op een residentiële topligging te Waregem dichtbij het ziekenhuis en station. Dit alleenstaand huis beschikt over 5 slaapkamers en 2 badkamers.
€ 865.000
Bekijk pand