Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

4 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop in Roeselare

Charmante villa te koop net buiten Roeselare.

Roeselare

Statige villa met riante woongedeeltes, 4 slaapkamers en prachtig zicht op de tuin. Uitbreidingsmogelijkheden en veel parkeergelegenheid. Gunstige verbinding met de R8 naar Kortrijk, Roeselare en E403.
€ 695.000
Bekijk pand

Exclusieve penthouse met fenomenaal terras

Roeselare

Domein 't Eyckenbos. Op de hoogste verdieping van één van de vijf residenties, allen rond een centrale tuin, wordt momenteel een erg exclusieve penthouse met fenomenaal terras aangeboden.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Villa met tal van mogelijkheden in het centrum van Roeselare

Roeselare

Villa in Roeselare met 7 slaapkamers, 2 badkamers, grote leefruimte, geïnstalleerde keuken, 2 garages, volledig onderkelderd, aangelegde tuin en een extra woning met 1 slaapkamer.
€ 885.000
Bekijk pand

Herenhuis met veel potentieel in Roeselare

Roeselare

Ruime herenwoning in het centrum van Roeselare met 5 slaapkamers, badkamer, keuken, ruime leefruimte, garage voor 2 wagens, apart bureel en een grote tuin. Mogelijkheid tot aankopen van een extra stuk bouwgrond vlak naast de woning.
€ 475.000
Bekijk pand