Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

7 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop in Gent

Schitterend, authentiek herenhuis op toplocatie in Gent

Gent
Magnifiek herenhuis in een van de exclusiefste buurten van Gent. Deze woning geniet een uitermate vlotte verbinding met het centrum en invalswegen maar tegelijk is ze gelegen in een oase van rust.
€ 775.000
Bekijk pand

Prachtig herenhuis in uitmuntende staat te Gent

Gent
Met 3 slaapkamers, een ruim atelier (50 m²), een extra keuken, zolderverdieping en praktische, perfect ingerichte kelderruimte met keuken, biedt deze uitzonderlijke woning in centrum Gent tal van mogelijkheden.
€ 640.000
Bekijk pand

Nieuwbouwproject Academie - Pictura - Gent

Gent
Ruim nieuwbouwappartement in project Academie, gelegen in het centrum van Gent, tussen de Academiestraat, Brandweerstraat, Molenaarstraat en Sint-Margrietstraat.
€ 685.000
Bekijk pand

Uitstekend afgewerkte penthouse op topligging in Gent

Gent
Dit appartement met 2 slaapkamers en een ruim terras met fantastisch zicht over Gent straalt pure klasse uit. De fantastische ligging in Gent, in een zijstraat van de Langemunt, maakt van deze penthouse een absolute topper.
€ 825.000
Bekijk pand

Stijlvol, luxe appartement op topligging in Gent

Gent
Dit ruime appartement is een absolute parel op een topligging in Gent. Het kwalitatief afgewerkte appartement is bijna 200m² groot met 2 slaapkamers, 2 badkamers en een prachtig zicht op de Leie.
€ 695.000
Bekijk pand

Zeer ruime nieuwbouw appartementen omgeven door groen

Gent
Ruime (101-313m2) en lichtrijke loftappartementen op een voormalige industriële site omgeven door groen. Grote glaspartijen, mooie terrassen, fenomenaal uitzicht.
€ 919.000
Bekijk pand

Zeer ruime nieuwbouw appartementen omgeven door groen

Gent
Ruime (101-313m2) en lichtrijke loftappartementen op een voormalige industriële site omgeven door groen. Grote glaspartijen, mooie terrassen, fenomenaal uitzicht.
€ 1.349.000
Bekijk pand