Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

5 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Type woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Exclusief vastgoed te koop in Aalter

Villa met naastgelegen kantoorgebouw te koop

Aalter

Villa met 3 slaapkamers en naastgelegen kantoorgebouw te koop in Aalter. Een duurzame afwerking in combinatie met hedendaags comfort typeren deze woning. Op zoek naar het ideale woon-/werkkarakter? Kom de mogelijkheden ontdekken!
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Prachtige villa met 4 slaapkamers in het Loveld te Aalter

Aalter

Villa met 4 slaapkamers gelegen in een bosrijke omgeving nabij het centrum van Aalter. Strakke architectuur met een eigentijdse elegantie. Hoogstaande afwerking. Alle comfort gegarandeerd. Hier kan u met uw gezin onbezorgd wonen.
€ 895.000
Bekijk pand

Villa in residentiële buurt te Aalter

Aalter

Villa in residentiële wijk met vlotte verbinding naar E40, nabij het centrum van Aalter. Deze villa te koop gelegen in de Gegelaarsdreef beschikt over 3 slaapkamers en een prachtige tuin.
€ 660.000
Bekijk pand

Villa met praktijkruimte in centrum Lotenhulle

Aalter

Statige villa met praktijkruimte gelegen in het centrum van Lotenhulle. Veel ruimte met ondermeer 6 slpkrs, leefruimte van 45m², praktijk/kantoorgedeelte met afzonderlijke ingang. Ideaal voor vrij beroep/zelfstandige of kangoeroewoning. Kwaliteitsvolle en duurzame afwerking. Residentiële en rustige omgeving met vlotte verbindingen.
€ 650.000
Bekijk pand

Riante open bebouwing met handel of kantoorruimte op 864m²

Aalter

Riant huis in Lotenhulle met vlotte verbinding naar Aalter, Nevele, Deinze, goeie bereikbaarheid via E40. Huis te koop op 864m² met handelsruimte (50m²), 2 ruime polyvalente ruimtes en 3 slpks.
€ 640.000
Bekijk pand