Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

30 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Appartement te koop

Luxueuze appartementen gelegen op toplocatie te Kortrijk.

Kortrijk
Luxueuze appartementen gelegen op toplocatie te Kortrijk.
€ 580.000
Bekijk pand

Nieuwbouwappartementen Residentie Belfort Kortrijk

Kortrijk
Droomt u ervan om in het centrum te wonen van een bruisende stad als Kortrijk? Dan zijn de luxueuze appartementen van residentie Belfort echt iets voor u.
€ 575.000
Bekijk pand

Nieuwbouw Villa Zilverlinde, Doorniksewijk Kortrijk

Kortrijk
Sublieme nieuwbouwresidentie in hartje Kortrijk. De appartementen situeren zich in de Doorniksewijk te Kortrijk, op wandelafstand van de Grote Markt en vlak bij supermarkten en de betere boetieks.
€ 490.000
Bekijk pand

Coton - Appartement 0.2

Lauwe
Fenomenaal gelijkvloers appartement aan de oevers van de Leie met een bewoonbare oppervlakte van 188m² en prachtig terras van 29m². http://www.blancdelys.be/
€ 479.000
Bekijk pand

Exclusief design penthouse in centrum Roeselare

Roeselare
Zeer exclusieve penthouse van +/- 330m² in residentie Boterbloem. Uniek aanbod!
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Nieuwbouwproject Academie - Pictura - Gent

Gent
Ruim nieuwbouwappartement in project Academie, gelegen in het centrum van Gent, tussen de Academiestraat, Brandweerstraat, Molenaarstraat en Sint-Margrietstraat.
€ 685.000
Bekijk pand

Uitzonderlijk ruim nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers

Brugge
Ruim (196,23 m²) duplexappartement met 3 slaapkamers, terras en dakterras van 43,20 m². Gelegen in de historische binnenstad, op wandelafstand van de Markt en Burg.
€ 585.000
Bekijk pand

Warelles, wonen op een landgoed

Rumbeke
Warelles, wonen op een landgoed, is kiezen voor maximale privacy, rust, luxe en comfort!
€ 330.000
Bekijk pand

Dewaele Salondagen za. 16.03, bezoek enkel op afspraak.

Kortrijk
Op een boogscheut van het centrum, in een rustige en residentiële omgeving vinden we dit grote appartement terug in een kleinschalige residentie.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Prachtig gerenoveerd appartement gelegen in het Zoute

Knokke
Luxe appartement met 3 slaapkamers gelegen in hartje Zoute op de Kustlaan. Dit lichtrijke appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en geniet een prachtig open zicht over het Zoute.
€ 995.000
Bekijk pand

Uitstekend afgewerkte penthouse op topligging in Gent

Gent
Dit appartement met 2 slaapkamers en een ruim terras met fantastisch zicht over Gent straalt pure klasse uit. De fantastische ligging in Gent, in een zijstraat van de Langemunt, maakt van deze penthouse een absolute topper.
€ 825.000
Bekijk pand

Magnifieke penthouse met subliem zicht op de Reien

Brugge
Dakappartement (ca 182m²) met prachtig zicht op de reien. Afgewerkt met luxe-materialen (eik, natuursteen, bose-installatie,...). 2 slaapkamers, 2 badkamers, dressing, eet- en zithoek,...
€ 795.000
Bekijk pand