Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

27 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Appartement te koop

Exclusieve penthouse in het hartje van Brussel!

Sint-jans-molenbeek
In het hart van Brussel vindt u dit exclusieve penthouse op de bovenste verdieping van een voormalig industriepand. Het penthouse die twee verdiepingen inneemt heeft een bewoonbare opp heeft van 624m²
€ 1.795.000
Bekijk pand

Luxueuze penthouse met 3 slaapkamers en garage te Veurne

Veurne
Luxe (191m²) penthouse met drie slaapkamers en garage in de nieuwbouwresidentie Waterkant te Veurne. Centraal gelegen nabij de Grote Markt, openbaar verver, scholen en winkels. Dit prachtig appartement beschikt over een zonnig terras met een uniek zicht over de Duinkerkevaart.
€ 653.350
Bekijk pand

d'Hanins de Moerkerke

Brugge
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Magnifieke penthouse met subliem zicht op de Reien

Brugge
Dakappartement (ca 182m²) met prachtig zicht op de reien. Afgewerkt met luxe-materialen (eik, natuursteen, bose-installatie,...). 2 slaapkamers, 2 badkamers, dressing, eet- en zithoek,...
€ 795.000
Bekijk pand

Prachtig gerenoveerd appartement gelegen in het Zoute

Knokke
Luxe appartement met 3 slaapkamers gelegen in hartje Zoute op de Kustlaan. Dit lichtrijke appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en geniet een prachtig open zicht over het Zoute.
€ 995.000
Bekijk pand

Uitstekend afgewerkte penthouse op topligging in Gent

Gent
Dit appartement met 2 slaapkamers en een ruim terras met fantastisch zicht over Gent straalt pure klasse uit. De fantastische ligging in Gent, in een zijstraat van de Langemunt, maakt van deze penthouse een absolute topper.
€ 770.000
Bekijk pand

Uitzonderlijk ruim nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers

Brugge
Ruim (196,23 m²) duplexappartement met 3 slaapkamers, terras en dakterras van 43,20 m². Gelegen in de historische binnenstad, op wandelafstand van de Markt en Burg.
€ 585.000
Bekijk pand

Warelles, wonen op een landgoed

Rumbeke
Warelles, wonen op een landgoed, is kiezen voor maximale privacy, rust, luxe en comfort!
€ 330.000
Bekijk pand

Exclusieve penthouse met fenomenaal terras

Roeselare
Domein 't Eyckenbos. Op de hoogste verdieping van één van de vijf residenties, allen rond een centrale tuin, wordt momenteel een erg exclusieve penthouse met fenomenaal terras aangeboden.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Exclusief design penthouse in centrum Roeselare

Roeselare
Zeer exclusieve penthouse van +/- 330m² in residentie Boterbloem. Uniek aanbod!
€ 1.350.000
Bekijk pand

Instapklaar appartement met frontaal zeezicht in Knokke

Knokke
Luxueus afgewerkt appartement in Knokke met frontaal zeezicht. Hoogwaardige materialen en tijdloze afwerking op enkele stappen van strand en Rubensplein. Grote staanplaats in het gebouw mits € 95.000
€ 899.000
Bekijk pand

Penthouse (387m²) met 3 slaapkamers in hartje Brugge

Brugge
Penthouse (387 m²) met 3 slaapkamers en terras (22 m²) in hartje Brugge, in het project Augustijnenhof. Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaatsen.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand