Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

30 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Appartement
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Appartement te koop

Prachtig gerenoveerd appartement gelegen in het Zoute

Knokke-Heist

Luxe appartement met 3 slaapkamers gelegen in hartje Zoute op de Kustlaan. Dit lichtrijke appartement is afgewerkt met hoogwaardige materialen en geniet een prachtig open zicht over het Zoute.
€ 995.000
Bekijk pand

Coton - Appartement 0.2

Lauwe

Fenomenaal gelijkvloers appartement aan de oevers van de Leie met een bewoonbare oppervlakte van 188m² en prachtig terras van 29m². http://www.blancdelys.be/
€ 479.000
Bekijk pand

Luxueus appartement met 2 slaapkamers en zuidgericht terras

Brugge

Exclusief wonen met zicht op het historische Brugge. Centraal gelegen aan het station. Appartement (119,25 m²) met 2 slaapkamers en terras (17,9 m²). Mogelijkheid tot aankoop garage/staanplaats.
€ 395.000
Bekijk pand

Penthouse (387m²) met 3 slaapkamers in hartje Brugge

Brugge

Penthouse (387 m²) met 3 slaapkamers en terras (22 m²) in hartje Brugge, in het project Augustijnenhof. Mogelijkheid tot aankoop autostaanplaatsen.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Luxueus en ruime penthouse in hartje Zoute

Knokke

Unieke penthouse met topafwerking gelegen in de prachtige résidentie ‘Val Riant’ in het hartje van het Zoute op 100m van de zeedijk.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Instapklaar appartement met frontaal zeezicht in Knokke

Knokke

Luxueus afgewerkt appartement in Knokke met frontaal zeezicht. Hoogwaardige materialen en tijdloze afwerking op enkele stappen van strand en Rubensplein. Grote staanplaats in het gebouw mits € 95.000
€ 899.000
Bekijk pand

Warelles, wonen op een landgoed

Rumbeke

Warelles, wonen op een landgoed, is kiezen voor maximale privacy, rust, luxe en comfort!
€ 330.000
Bekijk pand

Uitzonderlijk ruim nieuwbouwappartement met 3 slaapkamers

Brugge

Ruim (196,23 m²) duplexappartement met 3 slaapkamers, terras en dakterras van 43,20 m². Gelegen in de historische binnenstad, op wandelafstand van de Markt en Burg.
€ 585.000
Bekijk pand

Luxueuze penthouse met 3 slaapkamers en garage te Veurne

Veurne

Luxe (191m²) penthouse met drie slaapkamers en garage in de nieuwbouwresidentie Waterkant te Veurne. Centraal gelegen nabij de Grote Markt, openbaar verver, scholen en winkels. Dit prachtig appartement beschikt over een zonnig terras met een uniek zicht over de Duinkerkevaart.
€ 653.350
Bekijk pand

Nieuwbouwproject Academie - Pictura - Gent

Gent

Ruim nieuwbouwappartement in project Academie, gelegen in het centrum van Gent, tussen de Academiestraat, Brandweerstraat, Molenaarstraat en Sint-Margrietstraat.
€ 685.000
Bekijk pand

Topappartement met schitterend zicht!

Ingelmunster

Prachtig luxueus appartement op de 10de verdieping met zicht op het water en het groen.
€ 605.000
Bekijk pand

Majestueuze penthouse in Dumontwijk

De panne

Majestueuze penthouse met 230m² leefruimte en 50m² terrassen. Centraal gelegen in de Dumontwijk op enkele passen van de zee en het centrum. Appartement van topkwaliteit! Beschermd stads en dorpsgezicht, meer informatie over de rechtsgevolgen : www.onroerenderfgoed.be
€ 895.000
Bekijk pand