Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Appartement te koop in Antwerpen

Je gekozen filters

Wis alle filters
  • 29 Resultaten
  • Sorteren op

Wonen in Antwerpen?

Antwerpen is de hoofdstad van de provincie Antwerpen en is qua inwonertal de grootste gemeente van België. Deze stad aan de Schelde wordt dus met recht en reden een echte metropool genoemd. De meer dan 526.000 Antwerpenaren hebben alles wat hun hartje begeert: de hipste winkels, toneelhuizen, bruisende cafés, cinema’s en diverse restaurants waar jong en oud heerlijk kunnen ontspannen. ’t Stad, zoals de Antwerpenaren hun stad met trots benoemen, is internationaal populair en welgekend vanwege de ontelbare bezienswaardigheden.

Zo is er de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal -die prijkt op de werelderfgoedlijst-, de Zoo van Antwerpen, het prachtig gerenoveerde centraal station, het MAS museum en het Rubenshuis. Geen fan van musea of cultureel erfgoed? Dan kan je altijd een namiddagje shoppen: de Meir is dan ongetwijfeld the place to be. Ook wie graag een stapje in de wereld wil zetten, hoeft in Antwerpen niet ver te zoeken. Naast de vele cafés op de Groenplaats en de Grote Markt zijn de buurten ‘’Het Zuid’’ en ‘’Het Eilandje’’ de hippe plekken. Kortom, Antwerpen is een echte boomende stad.

Er zijn verschillende wijken in Antwerpen waar je kunt wonen, afhankelijk van je voorkeuren. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een levendige en multiculturele omgeving, kan de wijk Zurenborg een goede optie zijn. Deze wijk staat bekend om haar prachtige Art Nouveau-huizen en heeft een rijke culturele scene met tal van theaters, musea en galeries.

Een andere optie is om te wonen in de wijk Het Eilandje, die bekend staat om haar moderne architectuur en de nabijheid van het historische stadscentrum. Hier kun je genieten van het beste van beide werelden, met de rust van het platteland en de nabijheid van de stad.

Zoek je nog redenen om van Antwerpen jouw woonplaats te maken? Dan trekken de talrijke evenementen je sowieso over de streep. De ‘Zomer van Antwerpen’, de Sinksenfoor, Linkerwoofer, Twintig achttien, Jazz Middelheim en Laundry Day zijn maar enkele voorbeelden van de variërende evenementen die deze schitterende stad haar inwoners biedt.

Zin gekregen om in Antwerpen te komen wonen? Dewaele | vastgoed met advies Antwerpen begeleidt je graag in de zoektocht naar een appartement dat zoveel mogelijk aansluit bij jouw wensen. Bekijk zeker ons aanbod appartementen te koop in Antwerpen. Zijn één van de omliggende regio’s ook iets voor jou? Dan kan je een kijkje nemen op ons aanbod appartementen te koop in Mechelen of appartementen te koop in Berchem. Daarnaast hebben we ook een breed aanbod aan huizen te koop in Antwerpen, nieuwbouw te koop in Antwerpen of bedrijfsvastgoed te koop in Antwerpen.

Aanbod uit Antwerpen in je mailbox?

1. Sla je zoekopdracht op en ontvang als eerste ons nieuw aanbod in je mailbox.
2. Laat ons weten wat je precies zoekt via ons vastgoedkantoor in Antwerpen.

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.