Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Appartement te koop in Wilrijk

Je gekozen filters

Wis alle filters

Appartement te koop in Wilrijk?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een appartement te kopen in Wilrijk. Hier zijn een paar mogelijke redenen:

Locatie: Wilrijk is een district in de stad Antwerpen, België. Het ligt in de buurt van het stadscentrum, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor mensen die dicht bij de stad willen wonen, maar ook de rust van een residentiële omgeving willen ervaren.

Voorzieningen: Wilrijk biedt een scala aan voorzieningen, zoals winkels, restaurants, scholen, parken en recreatieve faciliteiten. Er zijn verschillende winkelcentra in de buurt, waaronder het populaire shoppingcentrum "Shopping Center Wijnegem". Bovendien zijn er diverse sport- en recreatieclubs waar mensen kunnen genieten van verschillende activiteiten.

Bereikbaarheid: Wilrijk heeft goede verbindingen met het openbaar vervoer, waaronder tram- en buslijnen die naar het stadscentrum en omliggende gebieden leiden. Het heeft ook gemakkelijke toegang tot belangrijke snelwegen, zoals de Antwerpse Ring, waardoor het eenvoudig is om naar andere delen van het land te reizen.

Groene ruimtes: Ondanks de nabijheid van de stad heeft Wilrijk ook verschillende groene ruimtes en parken, zoals Park den Brandt en Park Sorghvliedt. Deze bieden bewoners de mogelijkheid om te ontspannen, te wandelen en te genieten van de natuur.

Al een kijkje genomen tussen ons aanbod appartementen te koop in Wilrijk? Aangezien Wilrijk zich tussen Antwerpen en Aartselaar bevindt is het aangeraden om ook eens te kijken naar appartementen te koop in Antwerpen of huizen te koop in Aartselaar.

Wij zijn er om jou te helpen in deze zoektocht, en om elke vastgoedvraag met plezier te beantwoorden. Want voor ons is het van belang dat je een woning vindt dat bij jou past. Neem gerust contact op met Dewaele | vastgoed met advies Wilrijk voor meer informatie!

Aanbod uit Wilrijk in je mailbox?

1. Sla je zoekopdracht op en ontvang als eerste ons nieuw aanbod in je mailbox.
2. Laat ons weten wat je precies zoekt via ons vastgoedkantoor in Wilrijk.

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.