Dewaele Vastgoeddiensten © 2024

Appartement te koop in Koksijde

Je gekozen filters

Wis alle filters
  • 26 Resultaten
  • Sorteren op

Koksijde, leven in stijl aan de kust

Gelegen aan de Belgische Westkust, telt deze kustgemeente een grote 22.000 inwoners. Voor cultuurliefhebbers valt er hier zeker genoeg te beleven. Koksijde telt namelijk het grootste aantal musea aan de Belgische kust. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Abdijmuseum Ten Duinen 1138
  • Paul Delvaux Museum
  • Het Rariteitenkabinet en ambachtenmuseum ‘t Krekelhof
  • Maritiem erfgoed zoals het Nationaal Visserijmuseum
  • Onroerend erfgoed zoals de militaire begraafplaatsen en het Quartier Sénégalais

Je kan trouwens ook lekker eten in Koksijde. Bekende sterrenkoks als Peter Goossens studeerden af in de plaatselijke en bekende hotelschool Ter Duinen. Ook een bezoekje waard:

  • Ten Bogaerde
  • Apropos
  • Rosa
  • Le Parasol

Wie graag sport, kan dit hier ook doen met een ruime waaier aan sportmogelijkheden. Enkele accommodaties:

  • Hoge Blekkerblad
  • Tenniscourts
  • Openluchtzwembad
  • Surfclubs

Daarnaast heb je jaarlijkse sportevenementen zoals de Flanders Ladies Trophy en de Ricoh Mens Trophy, twee bekende tennistoernooien. Wandelaars kunnen zich uitleven in natuurgebieden zoals de Hoge Blekker of op het strand dat bij eb tussen 250m en 700m breed is.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een appartement te kopen in Koksijde:

Prachtige locatie: Koksijde heeft een prachtige locatie aan de kust, met kilometerslange stranden en duinen. Het is een populaire bestemming voor zowel toeristen als Belgen die op zoek zijn naar een rustige, ontspannen plek om te wonen.

Vakantiegevoel: Met zijn stranden, restaurants, winkels en andere toeristische attracties biedt Koksijde een vakantiegevoel het hele jaar door.

Investering: Koksijde is een populaire toeristische bestemming en de vraag naar onroerend goed blijft stijgen. Door een appartement te kopen in Koksijde kun je dus profiteren van een stabiele en waardevolle investering.

Rustige omgeving: Koksijde is een rustige badplaats en is daarom ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een rustige omgeving om te wonen. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten.

Het kopen van een appartement in Koksijde kan dus een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een mooie locatie aan de Belgische kust, waar je kunt genieten van een vakantiegevoel het hele jaar door.

Spreekt het idee van wonen in Koksijde je wel aan? Kijk dan zeker eens naar onze huizen te koop in Koksijde, of nog beter, onze appartementen te koop in Koksijde. Voor wie het iets nieuwer mag zijn, hebben we ook nieuwbouw te koop in Koksijde. Daarnaast kunnen we je ook appartementen te koop in De Panne, appartementen te koop in Knokke-Heist en appartementen te koop in Oostduinkerke aanraden. Je ziet, Dewaele heeft heel wat appartementen te koop aan de Belgische kust. Daarnaast geven we jou eveneens graag handige weetjes mee over de aankoop van vastgoed aan de kust.

Aanbod uit Koksijde in je mailbox?

1. Sla je zoekopdracht op en ontvang als eerste ons nieuw aanbod in je mailbox.
2. Laat ons weten wat je precies zoekt via ons vastgoedkantoor in Koksijde.

Zoekopdracht

Dewaele zoekt voor jou

Een ruim bedrijfspand, een villa in 't groen of een appartement aan zee. Laat ons weten wat je precies zoekt en ontvang als eerste het meest recente (en discrete) aanbod in je mailbox. En dit nog voor het op de vastgoedwebsites wordt gepubliceerd!

Zoekopdracht bewaren Bekijk het aanbod

Wij maken gebruik van cookies om jouw gebruikservaring op onze website zo optimaal mogelijk te maken. Daarnaast wensen wij tracking- en advertentiecookies te gebruiken om jouw websitebezoek persoonlijker te maken. Ben je benieuwd naar deze gepersonaliseerde advertenties? Klik dan op “Akkoord”(met ons privacybeleid). Lees meer

Je browser voldoet niet aan de minimale vereisten om deze website te bekijken. Onderstaande browsers zijn compatibel. Mocht je geen van deze browsers hebben, klik dan op het icoontje om de gewenste browser te downloaden.