Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

8 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Herenhuis te koop

Exclusief herenhuis op een unieke locatie te Gent

Gent
Schitterend herenhuis met vijf slaapkamers, twee badkamers en gezellige tuin. U geniet hier een unieke ligging, in een exclusieve buurt en omgeven door mooie stukjes natuur. Pre-sale met richtprijs op 16/05/2019 tussen 17u en 20u of op 18/05/2019 tussen 9u en 12u30.
€ 650.000
Bekijk pand

Herenwoning met 4 slaapkamers, zonnige tuin en zwembad

Brugge
Dit herenhuis met trapgevel te koop is gelegen in het gezellige Guido Gezellekwartier. Het huis te koop heeft 4 slaapkamers en een zonnige tuin met zwembad. Rustig gelegen aan de Brugse vesten.
€ 850.000
Bekijk pand

Uitzonderlijk herenhuis op toplocatie in Gent

Gent
Magnifiek herenhuis in een van de exclusiefste buurten van Gent. Deze woning geniet een uitermate vlotte verbinding met het centrum en invalswegen maar tegelijk is ze gelegen in een oase van rust.
€ 725.000
Bekijk pand

Statig huis in parktuin te koop in Elverdinge

Elverdinge
Luxueus afgewerkt huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers in statig historisch gebouw met parktuin nabij kasteel van Elverdinge.
€ 599.000
Bekijk pand

Prachtig herenhuis in de buurt van de Europese wijk!

Brussel
Een neoclassicistische parel uit 1867 waarbij met het grootste respect voor de charmante elementen van weleer werd omgegaan: dat vindt u in dit gerenoveerde herenhuis gelegen in de Europese wijk
€ 1.075.000
Bekijk pand

Herenhuis met veel potentieel in Roeselare

Roeselare
Ruime herenwoning in het centrum van Roeselare met 5 slaapkamers, badkamer, keuken, ruime leefruimte, garage voor 2 wagens, apart bureel en een grote tuin. Mogelijkheid tot aankopen van een extra stuk bouwgrond vlak naast de woning.
€ 475.000
Bekijk pand

Prachtige herenwoning in het centrum van Ieper

Ieper
Zeer centraal gelegen herenwoning in Ieper met dubbele garage, tuin, 5 slaapkamers en 3 badkamers. Afgewerkt met kwalitatieve materialen. Lift aanwezig!
€ 595.000
Bekijk pand

Karaktervol ruim huis in hartje Brugge

Brugge
Uitzonderlijk huis net in de binnenstad te Brugge, met zeer charmante afwerking door gebruik rustieke materialen, o.a. massieve plankenvloeren, kasteel-kerkvloer,... met ruime garage / fietsenstalling, oranjerie / veranda en terras.
€ 995.000
Bekijk pand