Wish list
No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

7 panden gevonden
Zoekopdracht opslaan
Zoek criteria
Woning
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Herenhuis te koop

Herenhuis met veel potentieel in Roeselare

Roeselare

Ruime herenwoning in het centrum van Roeselare met 5 slaapkamers, badkamer, keuken, ruime leefruimte, garage voor 2 wagens, apart bureel en een grote tuin. Mogelijkheid tot aankopen van een extra stuk bouwgrond vlak naast de woning.
€ 475.000
Bekijk pand

Statig huis in parktuin te koop in Elverdinge

Elverdinge

Luxueus afgewerkt huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers in statig historisch gebouw met parktuin nabij kasteel van Elverdinge.
€ 599.000
Bekijk pand

Herenwoning met 4 slaapkamers, zonnige tuin en zwembad

Brugge

Dit herenhuis met trapgevel te koop is gelegen in het gezellige Guido Gezellekwartier. Het huis te koop heeft 4 slaapkamers en een zonnige tuin met zwembad. Rustig gelegen aan de Brugse vesten.
€ 850.000
Bekijk pand

Exclusieve woning met burelen te koop in centrum Veurne

Veurne

Uitzonderlijke herenwoning met riante leefruimte, 5 slaapkamers, 3 burelen, garage en tuin (570 m²) in het stadscentrum. Instapklaar en energiezuinig afgewerkt! Exclusieve eigendom te koop in Karel Coggelaan te Veurne.
€ 745.000
Bekijk pand

Monumentaal Herenhuis te centrum Brugge met parking

Brugge

Exceptioneel vastgoed te koop op 840m² met maar liefst 630m² bewoonbare oppervlakte, discreet gelegen te centrum Brugge. Ruime stadstuin, lift, guesthouse en tal van parkeermogelijkheden.
€ 2.395.000
Bekijk pand

Uitzonderlijk herenhuis op toplocatie in Gent

Gent

Magnifiek herenhuis in een van de exclusiefste buurten van Gent. Deze woning geniet een uitermate vlotte verbinding met het centrum en invalswegen maar tegelijk is ze gelegen in een oase van rust.
€ 725.000
Bekijk pand

Prachtig herenhuis in de buurt van de Europese wijk!

Brussel

Een neoclassicistische parel uit 1867 waarbij met het grootste respect voor de charmante elementen van weleer werd omgegaan: dat vindt u in dit gerenoveerde herenhuis gelegen in de Europese wijk
€ 1.075.000
Bekijk pand