Wish list

No properties added to wishlist yet

Are you sure you want to perform this action?

Deze actie kan niet ongedaan worden gemaakt.

11 panden gevonden

Zoekopdracht opslaan

Zoek criteria
Totale prijs
Persoonlijke informatie

Privacy policy Dewaele Vastgoedgroep

Met je persoonsgegevens gaat Dewaele Vastgoedgroep zorgvuldig om. Daar kan je op vertrouwen. Door deze privacy policy goed te keuren, ga je akkoord met de manier waarop wij je gegevens verwerken.

Je deelt allerlei persoonsgegevens met ons. Voor een optimale dienstverlening verwerkt Dewaele Vastgoedgroep je persoonlijke gegevens zoals IP-adres, contactgegevens en de gegevens verbonden aan jouw vastgoeddossier. Deze gegevens gebruiken wij oa voor het verbeteren van onze website, om jou onze diensten nog beter te kunnen aanbieden en voor het sturen van nieuwsbrieven. Voor deze doeleinden kan Dewaele Vastgoedgroep ook een beroep doen op derden.

Je hebt het recht om de persoonlijke informatie altijd te bekijken, te verbeteren, te beperken, te verwijderen of zich tegen de verwerking te verzetten. Het is ook altijd mogelijk om je toestemming weer in te trekken. Tenslotte kan Dewaele Vastgoedgroep je gegevens vrij overdragen en heb je het recht een klacht in te dienen bij de Gegevensbeschermingsautoriteit.

Indien je vragen hebt over onze privacy policy of de manier waarop wij je persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij je graag door naar onze privacy policy waarin wij alles in detail hebben vastgelegd.


Herenhuis te koop

Statig huis in parktuin te koop in Elverdinge

Elverdinge
Luxueus afgewerkt huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers in statig historisch gebouw met parktuin nabij kasteel van Elverdinge.
€ 599.000
Bekijk pand

Prachtig herenhuis in de buurt van de Europese wijk!

Brussel
Een neoclassicistische parel uit 1867 waarbij met het grootste respect voor de charmante elementen van weleer werd omgegaan: dat vindt u in dit gerenoveerde herenhuis gelegen in de Europese wijk
€ 1.075.000
Bekijk pand

Prachtige herenwoning in het centrum van Ieper

Ieper
Zeer centraal gelegen herenwoning in Ieper met dubbele garage, tuin, 5 slaapkamers en 3 badkamers. Afgewerkt met kwalitatieve materialen. Lift aanwezig!
€ 620.000
Bekijk pand

Schitterend, authentiek herenhuis op toplocatie in Gent

Gent
Magnifiek herenhuis in een van de exclusiefste buurten van Gent. Deze woning geniet een uitermate vlotte verbinding met het centrum en invalswegen maar tegelijk is ze gelegen in een oase van rust.
€ 775.000
Bekijk pand

Karaktervol ruim huis in hartje Brugge

Brugge
Uitzonderlijk huis net in de binnenstad te Brugge, met zeer charmante afwerking door gebruik rustieke materialen, o.a. massieve plankenvloeren, kasteel-kerkvloer,... met ruime garage / fietsenstalling, oranjerie / veranda en terras.
€ 995.000
Bekijk pand

Herenhuis met veel potentieel in Roeselare

Roeselare
Ruime herenwoning in het centrum van Roeselare met 5 slaapkamers, badkamer, keuken, ruime leefruimte, garage voor 2 wagens, apart bureel en een grote tuin. Mogelijkheid tot aankopen van een extra stuk bouwgrond vlak naast de woning.
€ 525.000
Bekijk pand

Uniek Herenhuis in het centrum van Brugge

Brugge
Herenhuis gelegen in de Boomgaardstraat in het centrum van Brugge. Voormalig hotel met tal van slaapkamers. Magnifieke leefruimte met prachtig lambrisering. Royale inkom (parkeerplaats) en koetshuis.
Prijs op aanvraag
Bekijk pand

Gerenoveerd herenhuis met kantoormogelijkheid te Brugge

Brugge
Op de hoek van de Langestraat en de Balsemboomstraat te Brugge bevindt zich deze kwalitatief gerenoveerd woonst met oa. 72m² aan kantoorruimte, 4 slaapkamers, ruime garage, gezellig dakterras...
€ 745.000
Bekijk pand

Prachtig herenhuis in uitmuntende staat te Gent

Gent
Met 3 slaapkamers, een ruim atelier (50 m²), een extra keuken, zolderverdieping en praktische, perfect ingerichte kelderruimte met keuken, biedt deze uitzonderlijke woning in centrum Gent tal van mogelijkheden.
€ 640.000
Bekijk pand

Exclusieve woning aan de Leie in centrum Wervik

Wervik
In het centrum van Wervik, met zicht op de Leie, vind je deze parel van een woning met zwembad terug!
€ 595.000
Bekijk pand

Prachtige voormalige pastorij met authentieke elementen

Laarne
Deze prachtige herenwoning is een parel in de dorpskern van Laarne. De woning werd volledig vernieuwd met behoud en respect voor de authentieke elementen. Heeft een oppervlakte van bijna 600m² met 4 slaapkamers, 2 badkamers en wellness met zwembad.
€ 1.150.000
Bekijk pand

Iedereen weet dat herenhuizen schaars zijn. Heb je altijd al gedroomd van het binnenkomen van je huis via een grote poort? En eens je binnen bent, een prachtige lichtinval hebt door de grote ramen? Bij Van der Build vind je een groot en divers aanbod herenhuizen. Zo hebben we een groot aanbod luxe herenhuizen te koop in Brugge maar ook luxe herenhuizen te koop in Brussel en herenhuizen te koop in Laarne. Zowel de herenhuizen in Brugge als de herenhuizen in Brussel als de herenhuizen in Laarne zijn toppanden gelegen op toplocaties. Wil je minder graag in de stad wonen of zoek je toch nog naar een andere regio? Bekijk dan de andere herenhuizen. Ben je toch nog eerder op zoek naar een villa, appartement of hoeve? Wens je een bezoek of ben je gewoon geïnteresseerd en wil je meer informatie? Contacteer ons en wij helpen je graag verder naar bij de zoektocht naar je favoriete herenhuis.